אז אני מודדת חום

galibos

New member
אז אני מודדת חום

כל בוקר כמצוות הפורום החל מהיום השלישי של המחזור הטמפרטורה היתה אחידה, פחות או ותר, והנה הבוקר ביום ה-16 למחזור במקום שהטמפרטורה תעלה ותסמן לי שהיה ביוץ, היא יורדת!!! ואללה??? מה קורה פה? אציין שמבחינת נוזלים ואגינלים אני לפי הספר. היו צמיגים עד אתמול ועכשיו מתחיל להתייבש. פונג? מעיןבר? מישהי? יש לזה הסבר?

מעיןבר

New member
הי גלי...

הירידה אינה משונה ואינה מפתיעה - את כנראה אחת מברות המזל שחוות ירידה בחום ביום הביוץ בשל רמות אסטרוגן גבוהות ורק אחרי הירידה הזו תבוא העליה... זה הזמן לחגוג עד שיצא לכם עשן מהאזנים
זו תופעה ידועה ומוכרת אבל היא לא קורית אצל כל הנשים ולכן היא לא מפורטת במאמר כדי שלא תהיה ציפיה לראות את הירידה הזו ואז יתקשש התזמון...

m i c h a l y

New member
ב ד י ו ק מה שרציתי לשאול אותך....

(רואים יצפאן?) בכל אופן, רציתי לשאול בנוגע לחום השחר. אני מודדת ומודדת בכל יום ובאותה השעה בדיוק, רגע לפני שאני מתעוררת.. אני היום ביום ה14, והיום היתה ירידה משמעותית (של 0.3 מעלות בערך). מעקב הזקיקים הראה אתמול שהם עדיין לא גדולים מספיק, וחוצמיזה, כבר היו לי כמה "נפילות" החודש. אמנם לא של 0.3, אבל של 0.1 וכמעט0.2 מעלות פחות - כל פעם ביום אחר. אז אני די מבולבלת מכל העניין, אשמח לשמוע עיצה, מיכל. אה כן, שאלה קטנה - האם טמפרטורת הגוף מושפעת מעומק השינה? התחושה שלי היא שבשלושת הלילות בהם הטמפרטורה היתה נמוכה משמעותית ישנתי מ צ ו י ן ! תודה בכל אופן, מיכל.

מעיןבר

New member
אז ככה

תמיד צפויות תנודות בטמפ' הגוף וכן, הן מושפעות בהחלט מאיכות השינה - כי ככל שתזוזי פחות ותייצרי פחות אנרגיה חום הגוף שלך יהיה נמוך יותר. זוהי הסיבה שמודדים אחרי שינה - סביר להניח שאז חום הגוף יורד הכי הרבה כי את במינימום פעילות וזהו "חום הגוף הבסיסי" שלך. והגיוני שיש הבדל בין שינה לשינה אבל עדיין זה לא משתווה להבדל שתראי ברגע שיהיה ביוץ כי ההורמונים פשוט מקפיצים הכל למעלה. יחד עם זאת, היות שיש זקיקים שמתפתחים וטופלת בתרופות סביר להניח שכרגע רמות האסטרוגן בגופך עולות וגם הן אחראיות לירידה בטמפ'. מקווה שתמשיכי לישון מצויין ושנראה זקיק שמנמן וביוץ יפהפה במהרה.

galibos

New member
../images/Emo24.gif אין לך מושג...

איזה אנחת רווחה פלוס דמעה קטנה בזוית העין הוצאתי עכשו! אם היית פה עכשיו היית חוטפת חיבוק
טוב, חגגנו אתמול בלילה ונוסיף קצת שחיינים היום... באמת שחשבתי שזו הוכחה סופית לכך שהמערכת אצלי דפוקה

יווו איזה אנחת רווחה גם לי יש

כי אתמול היתה לי ירידה משמעותית בחום כל יום יש לי בערך 36.30-36.40 ואתמול היה לי 36.04 ונבהלתי וכבר היום יש לי את כל ההפרשות הרצויות (חלמון ביצה) זה אומר שהיום זה party time או שאני טועה והחום היום הוא 36.40 מעיינוש איפה את להסביר

פוקית27

New member
Party Time,מאחלת לכם חיים משוגעים,

ואהיה מאושרת אם החודש יווצרו להם חיים.

למעלה