אז אני מתעורר...

The PeaceKeeper

New member
אז אני מתעורר...

ואני מגיע לסוף השיר ואני קולט שהשריקה בסופו לקוחה מתוך השיר a felicidade של jobim http://www.youtube.com/watch?v=oHlKjeHKIYI דיי אירוני אם קוראים את התרגום של השיר... " -------------------------------------------------------------------------------- Sadness has no end Happiness does Happiness is like a feather That the wind carries through the air It flies so lightly But has a brief life It needs to have a wind that never stops The happiness of a poor man is like The grand illusion of Carnaval People work the whole year long For one moment's dream To play the part of A king or a pirate or a gardener And all of that is ended on [Ash] Wednesday Happiness is like a drop Of dew on a flower's petal It shines peacefully then swings lightly And falls like a tear of love My happiness is dreaming In the eyes of my girl It is like a night that passes by In search of the dawn Speak quietly please So that she wakes as happy as the day Offering kisses of love Happiness is a crazy thing And so delicate too It has flowers and love of all colors It has bird nests It has everything that is good Because she's like this -- so delicate I always treat her very well " מה אתם חושבים?

הדר 0

New member
זה נכון,

רונה מדברת לעתים על השריקה, בעיקר בהופעות של שירים ליואל כשיוצא לה לספר על השירים. גם השורה "אל תהפוך לאיש העצוב מהשיר תן לי סיבה להאמין שהעצב יש לו סוף " היא בהשראת השיר של ג'ובים, או יותר נכון מהתירגום של מתי כספי לשיר של ג'ובים. שלושה שירים מקסימים.

הדר 0

New member
מה עוד יש?

אני הייתי בהופעה עם עומר בלבונטין לפני חצי שנה, והיא דיברה על הסולם שזה מזכיר את "לאבא שלי יש סולם", ו.... לא זכורים לי לחנים חוץ מג'ובים. יש את הריקוד המוזר של הלב שהם החביאו בתוכו את הקטע מצלילי המוסיקה, אבל זה לא משירים ליואל.

גוזלה

New member
היי- אל תתבאסי...

במרתף הייתה אותה ההופעה שאת הקשבת לה... והם לא חידשו הרבה בעניין העיבודים, בגדול אלו מפגשי הלחנים שהיו שם [אלא אם פיספסנו משהו שלא צף כרגע בראשי?? ] כמובן שגם יש את המפגש עם השירה של "עמוס קינן" בנוגע לתל אביב [שעכשיו רונה מדקלמת כבר את השיר, ולא נעזרת בספר כדי להקריא מתוכו] ויש את ההתכתבות עם אבידן "אם כך ואם כך, הכתם נשאר על הקיר"... ] כבר דיברנו פעם על היופי העצום הזה, שבתכתובת בין שירה/מוסיקה שבונה תרבות, לא כן?

הדר 0

New member
רונה+ שלומי.... ../images/Emo99.gif ../images/Emo7.gif

אומייגאד זוכרת את הביצוע של אם תלך לשם??
זה היה אחד הדברים היותר יפים ששמעתי בחיי..... כן היא בטוח כבר יודעת את השירים המוסיימים האלה בעל פה. כן, ויש את חיילים אלמונים של הלח"י. אבל זה כבר מעבר לרמיזות. דיברנו גם דיברנו. זה נושא מעניין. צריך ליזום מפגשי אמנים בנושא התכתבויות. אני צריכה רונה........

דידושקע

New member
אני../images/Emo7.gifצריכה../images/Emo7.gifרונה../images/Emo7.gif

ברצינות, ההופעה האחרונה שהייתי בה הייתה בחנוכה!!

למעלה