אז אני קצת (הרבה) אחרי אך לנצח

קרנושה

New member
אז אני קצת (הרבה) אחרי אך לנצח

אזכור את הטלאות שעברתי..... אז קודם נעים מאוד...שמי קרן ואני אמא לשלישיה... (היום בני שנה ושלושה חודשים)...מתי, ליהיא וליאור (2 בנות ובן).. לא רוצה להלעות אותכם בסיפורי אז אולי אזרוק עצם עצם לאט לאט... מה שאני מבטיחה זה הפי אנד!! וניסים אכן קוראים!! ילדיי הם עובדה מוחשית ואמיתית לנצח מול עיניי!! טיפולים טיפולים ושוב טיפולים...ולבסוף מתבשרים על הריון..... לאחר שבוע US הרופא אומר שהוא חושב שהוא רואה תאומים..לאחר עוד שבוע US ואז הרופא אומר שהוא רואה שלישיה ללא צל של ספק עם דפקים בכל השקים... ומיד בעלי אמר לי :"קרן שבוע הבא את לא הולכת לUS, רק זה חסר לי" חחחחחחחח לעולם לא אשכח זאת....... עברנו המון.....רגעים יפים ומרגשים ובמקביל קשים ומפחידים..... ילדנו בשבוע 28 פגים קטנים מאוד... הבנות ליאור וליהיא גדלו חודשיים בפגיה...והבן שלי, אותו קיבלתי הביתה בגיל 4 חודשים.....על מה שהוא עבר צריך לכתוב ספר נפרד! כעת בבית שישו ושימחו אין שום עדות לכל מה שעברנו-כשאני אומרת עברנו אני מתכוונת לי, לבעלי וכמובן לגוזלים שלנו...גודלים לאט לאט...כמובן במעקבים...היתפתחות הילד, מרפאות שונות:עיניים, שמיעה וכו´...עד כה הכל דופק כמו שעון...בתיקווה שכך ימשיך בעתיד..... אז זהו...רציתי קצת לספר, קצת לישפוך אור על משהו שהתחיל בקושי בלתי יתואר למשהו ש.....המילה נס לא יכולה להגדירו..... אני מאחלת בהצלחה לכל אחת ואחד ממכם... מאחלת שתדעו לישמור ולהנות מכל רגע!! אני יודעת מזה הריון יקר.....אני מיזדהה עם כולכם... טילי-בהצלחה בהשגת מטרתך ומשימתך פה בפורום ובחיים האישיים... קרן נ.ב: מנהלת פורום תאומים ושלישיות

קרן, גם אני עוקבת אחריך!!!

השלישיה שלך ממש בגיל של שחר שלי. איך מסתדרים עם שלשה? אני בקושי מסתדרת עם אחד. והכסף שצריך להוציא ! צריך להיות ממש עשירים בשביל זה! וואו ספרי איך את מסתדרת. טל מהריון ולידה

קרנושה

New member
אז ככה.....עשירים אנחנו ממש לא!!

קשיים יש.....והם לא מעטים.....אך כשאני נכנסת לחדר שלהם כשהם ישנים ומריחה את ריחם אני מתמלאת אושר...הכל מתגמד..... היו זמנים שחששתי שלא אוכל לתת להם יציבות כלכלית ולא ידעתי מה יהיה מחר...כאן נכנסה המשפחה לתמונה ועזרה ותמכה...בלעדיהם לא הייתי פה (אפילו לא על האינטרנט)....אז כן, אני לא רואה את החיים מאחוריי משקפיים ורודים...זה לא עובד ככה....אך אני לוקחת כל יום את ה24 שעות שיש בו כמו שהוא ומעבירה אותו הכי הכי שאני יכולה... המון אחריות יש לנו כשאנו הופכים להורים.....שמכינים את עצמם לזה ומפנימים זאת עוד קודם...אני שעסקתי בקשיים של ההריון לא חשבתי קדימה אף פעם...תמיד חיכיתי רק ליום שאחריי.....היום אני מבינה...זה לא רק אני...זה הם וקודם הם.....וזה קשה לא רק מההיבט הכלכלי...אלא נפשי, חברתי, קריירה ועוד..... קרן

dana@twins

New member
wow קרן!

איזה סיפור מדהים! כיף לקרוא שהכל עבר בשלום למרות התלאות. dana

קרן, עניתי לך בזמנו בפורום הורים עד

כמה אני מעריצה אותך
והקטנים שלך מ-ש-ג-ע-י-ם
שיהיה בהצלחה והרבה הנאה, שירלי.

למעלה