אז אני רואה שאכן חיכיתם לי לסיכום

ihovav

New member
אז אני רואה שאכן חיכיתם לי לסיכום

המפגשון... האמת, הייתי בטוחה שברבלה תקדים אותי... (אלא אם כן הנחמד של ציפורלילה וההתחמקות של NYC מספקים אתכם...) חבר'ה, היה מטורף! בירות, נרגילות, חומר טוב וריקודים עד אמצע הלילה!!! אני מצרפת תמונה מהמפגש (ותודה ל- google... אפילו יש שם כמה קרחות...) וברצינות - היה אחלה. בעלי ואני שמחנו לפגוש אנשים מיוחדים כל כך: ציפורלילה, ברבל'ה ו-NYC (ליידיס פירס...) והקלישאה: "זה לא הכמות, זה האיכות" הוכיחה את עצמה מעבר לכל ספק! צר לי לחזור משבת ללא מחשב (כן, כן, אצל דתיים...) ולא למצוא פה איזה שרשור סופשבוע מעניין כמו בשבוע שעבר, חשבתי שהתחלנו מסורת... (ולמי שתהה, כן, NYC זכה גם לחיבוק המיוחל [תודות על כך לברבלה...]) - אני מרגישה כמו משוואה מתמטית עם כל הסוגריים האלה... שבוע נהדר לכולנו!

24 ברבלה

New member
היה כייף כייף, מסכימה עם כול מילה

גלי שלנו הפתיעה בשנינותה והצחיקה אותנו כול הערב היינו מעט אבל ההרגשה היתה של הרבה.. פטפטנו לא מעט אבל ההרגשה היתה שיש עוד על מה לדבר וחיבוקים חברה... וואי כמה חיבוקים שהלכו שם..במיוחד ל NYC שאהב את זה מאוד....בניגוד למה שהוא רושם פה... (חחחח צוחקים תרגיע!) אז חברה... ההפסד שלכם אבל מקווים שאולי זה יעודד למפגש קצת יותר רציני ולא ב 2006.... וחוץ מזה ihovav צודקת, מה זה היובש הזה בסופ"ש? להתחיל שרשור רציני בבקשה.....טוב אני מניחה שזה יהיה רק מחר... לילה טוב וחלומות פז (אוף זה לא נותן לי לשים פרצופים שמחים וחיבוקים.. כנראה איזה באג)

הצלם לא הגיע..

אז אין תמונות!

את הרי..

כל כך טובה במילים (ואני כל כך מקמצת בהן..) אז למה לא לתת לך את הכבוד ולספר איך היה? ואת רואה, קראתי, ואין לי מה להוסיף, כל מילה זהב
אני רוצה להודות לכם על אחה"צ מהנים ביותר. נדבקתי בעייפות לפני שיצאתי להיפגש איתכם, והיא עברה בשניות אחרי שנפגשנו
תודה לכם

enwhysea

New member
הכל שקרים!

לא חיבקתי אף אחד! זה לא נכון! הם ניסו!!!! אבל לא נשברתי! האמת שבאמת היה אחלה, אנשים טובים. ממש נהנתי. הייתי כל כך עסוק בלחכות לסיכום המפגש שלא התחלתי שרשור סופ"ש!

ihovav

New member
את מוזמנת לקחת את השרביט

ולארגן מפגש... אם נוכל להגיע, מבטיחה טרמפ...

מיליתו

New member
אני מתבאסת שלא באתי...

אני רוצה עוד מפגש!!! אולי באיזור קיסריה? זה גם לא נורא רחוק מחיפה... או ביום שאני יכולה להגיע לת"א בתחבורה ציבורית?

למעלה