אז אני רואה שהיה לכן אחלה אתמול...

שירי71

New member
אז אני רואה שהיה לכן אחלה אתמול...

זה נשמע ממש כייף המפגש, אצלנו היתה "ועידת פסגה" של ההורים, מה שעבר (אחרי המון מתחים מצידי וכאב ראש של 24 שעות) בצורה נעימה טובה ופשט אחלה! אז אני כאן שוב בכוחות מחודשים, ומבינה שגם כולכן כאן עוד עם אדרנלים מאתמול. שנהיה תמיד שמחים...!

*שיר

New member
אני שמחה לשמוע שועידת הפסגה עברה ../images/Emo13.gif

בשלום. מה עשיתם בסוף? אמא שלך הכינה את האוכל? מה הם אמרו על הבית?

שירי71

New member
אז ככה: בעיניני אוכל התחלקנו

היא עשתה חלק ואני חלק לשמחת שתינו. היתה אווירה נהדרת, הם דיברו בסלון ושאלו אותו עליו ועל מה שהוא עבר במלחמות וכאלה והוא סיפר להם ואנחנו תיבלנו ... הם היו אחלה באמת (Aני הצדדים) או כמו שאומרים "התנהגו יפה", באמת, הפעם אני חייבת לפרגן ולומר שהם היו עשר. מעל ומער למצופה בכל מקום. ואני כל כך חששתי... לקראת סיום הארוחה שארכה וארכה... אמרתי להם "אם תהיו טובים" נקח אתכם לבית והם שמחו לשמוע שסידרנו כבר מראש עם בעלי הבית שאנו באים איתם לביקור וגם שם היה אחלה (בעלי הבית מקסימים גם) ואנחנו שוב ושוב התאהבנו בבית. אח"כ נסענו לחיפה, הדבר היחיד שהיה קשה זה שחבר שלי נסע פעמיים הלוך חזור לחיפה (אנחנו מנסים לשכנע את אבא שלו שיעבור למודיעין)... בכל מקרה היה מעולה. ויש לי עצה שלקחתי חלקית מהפורום וחלקית שיפרתי בכל הקשור למתנות וכאלה: אמרתי לכל אחד מהצדדים בנפרד לא להביא כלום. לאמא שלי היה קשה להתרגל לרעיון (היא מאד בקטע של "מה שנהוג") אבל הסברתי לה ש"בפורום אמרו ש...) והיא קנתה את הרעיון ולא הביאה מתנות של שעונים וכאלה. וגם לאבא שלו העברנו מסר בנושא והיה פשוט אחלה, מרגש, מומלץ!

*שיר

New member
נשמע שהיה לכם יום מאוד מוצלח!

פתיחה טובה לשותפות עם שני הצדדים! לחיים!

שירי71

New member
תודה תודה... ותגידי מה עם טבעת?

יש לך כבר? מישהי (אולי הילה) המליצה פעם על חנות בקניון רמת אביב. מכירה? כי לא מצאתי את החנות. הבנתי שעם נעליים הסתדרת. איך מתקדם עניין השמלה?

*שיר

New member
זו הייתי אני!

והחנות היא "רביד". ליד אפרופו ומול שילב, בקומה התחתונה. סנדלים באמת מצאתי סוף סוף בקליגולה, ולגבי השמלה אין שינוי: אני מחכה שטל תתקשר ותודיע לי שהיא מוכנה!

למעלה