אז אני שואלת...

אז אני שואלת...../images/Emo163.gif

תמיר כידוע בן שנה ועד עכשיו במשך היום הייתי משכיבה אותו לקראת שנת יום במיטה עם הבקבוק ולעיתים היה נרדם לבד ללא כל בעיות וגם כשעשה "בעיות" הייתי פותרת את הבעייה בנדנוד המיטה והגוזל היה נרדם. בשבוע האחרון בערך הוא מתחיל לבכות למראה המיטה גם אם זה בשעות היום, ובשעות הלילה, בכלל צרחות שלא נרגעות גם אם אני יושבת לידו ומלטפת אותו. הוא נרגע רק כאשר אני מוציאה אותו מהמיטה ומרדימה אותו עליי. מה קורה פה? האם הוא מבין ובגלל זה מפחד לישון?, האם מישהו נתקל בתופעה??? יום נעים אורית

ילדים זה שמחה

סתם משפט עידוד, אין לי מושג מה קורה כאן. אושרי כל שבוע משנה את דפוסי השינה שלו. האם תמיר מדבר קצת? כמה מילים? אולי תנסי לשאול אותו במשך היום מה קורה? לילה טוב עידית

kashke

New member
זו שאלה שאפשר לשאול גם בפורום

חינוך לגיל הרך, אבל לי יש תשובה שהתאימה לנו: כשעדי לא הסכימה להיכנס למיטה...הורדנו את המזרן לרצפה לתקופה מסויימת ואחרכך קנינו מיטת "מעבר, שהאורך שלה והמזרון זהים למיטת התינוק והגובה הוא נמוך מאוד. כך שהיא יכלה לעלות ולרדת מהמיטה לבד. (בצד היה מעקה קטן לאורך 2/3 מיטה) המיטה שימשה אותה עד גיל 4!!!

קשקה, אותך לא הכנסתי להודעה הקודמת

גם את ONLINE מה שלומך? ופה אדחוף שאלה לכולם? איפה ילדי הק"פ שלכם ישנים? אני פוחדת מהמיטה, שיפול ויקבל מכה בראש מהסורגים וכו' בשלב מאוחר יותר- כשיעמוד. לכן אנחנו ישנים על מזרנים על הרצפה (על שטיחים), מזרנים גדולים, וכך אני מתגלגלת מעודד לאושרי בלילה, אבל לרב נתקעת יותר זמן עם אושרי ובבוקר מתעוררת לידו. עם ילד שני זה בטח לא ילך, אבל עד אז... מה אתם עושים? עידית

מהז'תומרת??? עידית, אתם ישנים כולכם

יחד??? אצלנו לא יקום ולא יהיה. לכל אחד יש את המיטה שלו. למה שאושרי ייפול מהמיטה? זו מיטת תינוקות. ולמה שיקבל מכה בראש מהסורגים? מיליוני ילדים ישנים בעולם במיטת תינוקות בשלווה ובבטחה. והק"פ לא משנה לצורך העניין. גם עמית ישנה במיטה שלה בדיוק כמו טל. לא צריך להיות כל חשש לגבי נפילה או מכה.

אנחנו מאוד נהנים

לישון יחד, זה כיף גדול. אני פוחדת שהוא יפול שהוא יתחיל לעמוד ויאבד את שיווי המשקל עם הנעליים...

אז תזכירי לחוה ששלחתי לה מייל

עם פרטים על האירוח. ואולי גם תציגי יותר את עצמך? ספרי קצת על הילד שלך...

תותוש ישן איתי כמעט עד גיל שנה

אבל לא בגלל שפחדתי לשים אותו במיטה ובטח שלא בגלל הק"פ. עכשיו הוא ישן במיטה שלו. הבעיה היחידה שכשהוא מסתובב במיטה הנעל לפעמים נתקעת בין הסורגים ואיזה בכי יש... אבל אם מתאים לכם לינה משפחתית אז תמשיכו בכיף. גם עם ילד שני. מציעה לך לקרוא קצת באתר של באופן טבעי על לינה משפחתית. (ותמצאי שם גם הפניה לפורום שלנו)

אורית, זה גיל שהם משתנים בו כל הזמן

צריך לא להתרגש. זה יעבור. מה שאת עושה זה בסדר, אבל גם זה יעבור. לאט לאט נסי להכניס אותו בחזרה למיטה ולהישאר קצת לידו. זה יעבור. גם אנחנו עברנו תקופות כאלה. הוא לא יילך ככה לכיתה א'.... אל דאגה. זה פשוט סוד הקסם של הגדילה. ההשתנויות האלה כל הזמן. אבל זה לא אומר שזה דפוס קבוע שיישאר.

מצטרפת לדיאגנוזה ../images/Emo13.gif

גם אנחנו במשבר שינה שימים אלו עם יקיצות ליליות נוראיות. למה? אולי שיניים, אולי חלומות רעים, אולי... פשוט להיות לידו, לנחם ולהרגיע וזה יעבור. עד המשבר הבא...

למעלה