אז אנשים....משהו חשוב מאוד!!!!!!!!!

LOST YAEL

New member
אז אנשים....משהו חשוב מאוד!!!!!!!!!

יש לי יומולדת!!!!!!!!1

happy birthday ../images/Emo77.gif

בריאות ואושר המון הצלחה בכל תחום. והכי חשוב זאת האהבה אז עד 120 ויום שנה

מזל טובבבבב../images/Emo13.gif

מזל טוב חמודה אושר ואושר שכל משאלות ליבך ייתגשמו....... עדדד--120 חוקרת

LOST YAEL

New member
../images/Emo51.gif

באמת המון המון תודה... חיממתם לי את הלב !!! תודה... .. כייף פה חגגתי את היומולדת שלי בטירוף... יום לפני בשתיים עשרה בלילה ישבתי עם חברות שלי בנאפיס...זאת רשת כזאת של מסעדות שפתוח 24 שעות למי שלא מכיר.. ובלונים וכייף..וקיבלתי מתנה משלוש החברות הכי טובות שלי סט איפור ענקקק של JADE אני נורא אוהבת את כל הדברים האלה וקיבלתי מההורים שלי שעון ומכנס ומאחיות שלי מעיל עור ומעוד חברה עוד סט איפור וגולף מאוד יפה מפוקס מעוד חברה ועוד חברה שלי הכינה לי קופסה ממש יפה עם שוקולדים ביפנים..והמון ברכות וביום הולדת שלי הלכנו בצהריים לאכול עם ההורים שלי ואחרי הצהריים כל החברות שלי באו אליי וישבנו מסביב לשולחן עם המון אוכל סיגריות וצחוקים... ועשינו חיים... אח"כ בערב נפגשנו כל המשפחה שלי אצל אחותי..וכולם היו אחיות שלי בעליהם ואחיינית שלי גם..:))))) (אני משעממת אותכם??) ובלילה יצאנו לאיזה פאב לרקוד והשתכרתי:) כי בכל זאת 18.... ומחר אנחנו יוצאות לדיסקוטק... בקיצור הייתה לי אחלה יומולדת ומישהו שעובד לידי בחנות לידי אמר לי בואי רגע...והביא לי מתנה...ואני בקושי מכירה אותו...איזה חמוד.. ומה עוד... רק חבר שלי חסר לי מאוד כי הוא בצבא... אז אני מאוד מתגגת אליו.. טוב, אני וואי לילה טוב אוהבת אותכם יעל...

למעלה