אז.. אפשר להתחיל לקטר????

עוף כנף

New member
אז.. אפשר להתחיל לקטר????

וקודמכל מזל טוב !!!!!!!!!!!! רגע... לכל קיטור צריך לפתוח הודעה??? אז רגע, ממה להתחיל ???? אמא ל - 2 שלפעמים יכולים להיות הכי מקסימים שבעולם, ולפעמים... הכי מעצבנים שאפשר... לפעמים אני רואה שאני הכי חברה שלהם, ולפעמים, נראה לי שאילו היה לי לוח קליעה למטרה על הפנים, הם לא היו מחמיצים את ההזדמנות... אז רוצה לקטר על הבוקר של הבכור... להעיר אותו? משימה כמעט בלתי אפשרית. רדיו ב"פול ווליום" שעונים מעוררים, כללללללללוווווווווווווםםםםםםםם לא עוזר. אני מנסה לקום, חצי רדומה, והוא כבר גדול, ולהזיז אותו כבר קשה... ומנסה להעיר... כלום! טנק לא יכול להעיר אותו. ובסוף הוא כועס עלי שאני מנסה יותר מדי.... נו !

LeeCooper69

New member
יש לי רעיון

תנסי כמה פעמים- לא מתעורר, תוותרי ושלא יילך לביצפר. אחרי פעמיים שלוש- תראי שהוא לא יפספס הזדמנות לקום. נראה לכם (ההורים) שאתם נותנים לנו "פרס" שאנחנו לא הולכים לביצפר. אבל בעצם אנחנו כן רוצים ללכת (אלא אם כן משהו ממש ממש דפוק שם). תנסי את זה שבוע- ותראי
שיהיה המון בהצלחה

עינת

New member
ואללה ידעתי ששוה לפתוח

ת'
הזה... בחיי שלא חשבתי על זה למרות שכל ילד שונה - האמצעי שלי דווקא מאוד שמח כשלא הערתי אותו...( ניסיתי , בטח ניסיתי)

LeeCooper69

New member
בתור סנדביץ' בעצמי...

אני במטיח לך שהוא לא כ"כ שמח.. אחרי שתיים שלוש היעדרויות הוא כבר יבכה לך כדי ללכת לבהי"ס... מוכר לך מסוף החופש הגדול
איך שהילדים מתים כבר ללכת לבית הספר
חוצמזה שתמיד יש את הגורם החיצוני- כל הילדים היו בבית הספר (ובטח שקורים שם דברים מעניינים) ורק הילד שלך הפסיד. נראה לך שהוא יהיה מוכן להפסיד את זה שוב

עינת

New member
תשמע

הבעיות האלה איתו נגמרו בשעה טובה (סיים שמינית בשנה האחרונה) אבל בחיי שלא הזיז לו ומצידו הוא יכל לבלות חופשי בבית (בית ספר עבורו היה רק המלצה
) מעניין שהיום כשהוא צריך לקום לעבודה (הוא מתגייס במרץ) אין לו בעיה לקום

LeeCooper69

New member
../images/Emo6.gif

אז הכל אחלה
(חייל? אוווו... תני לו את הטלפון שלי בהזמנות...) מה שגורם לי לפתוח בשאלה....

ToryMaster

New member
חהחה

אוי, לי לי לי. לא זוכרת איך קוראים לזו ששאלה, אבל זה נכון, נסי להעיר, נסי להעיר, נסי להעיר, לא מצליח לך? תוותרי, שהוא לא יגיע לביצפר, שהוא יצטרך להשלים הכל, שהוא יפגר אחרי כולם גם חברתית וגם לימודית. עלי זה עובד תמיד. אף פעם לא תציבו לילדים שלכם סטנדרטים גבוהים מדי של מצוינות, אל תדרשו מהם מאיות וכדומה, אבל חשוב מאוד לדעתי, לדרוש לפחות את המינימום. שיעורי בית נראים לכם מיותרים - בעיה שלכם, עדיין הילד יצטרך להכין אותם, או שזה יפגע בו לימודית והרבה פעמים גם חברתית. וכדומה וכדומה, אולי יום אחד אני אכתוב על זה מאמר

Padme Amidala

New member
השכמה זה דבר נוראי.

פעם ההורים שלי שפכו עלי קצת מים בימים שלא הסכמתי להתעורר.
בעע...

CluBeRiT

New member
וואלה לא יודעת מה איתך

אבל לי יש היעדרויות יותר מאשר נוכחויות... והאמת שזה הרבה יותר נוח לי.. הב"יס שלי לא הכי קפדן בנושא. ככה שחלק מהמקצועות שלי אני עושה בהתכתבות אשכרה... ואני שונאת ללכת לתיכון... מעדיפה לצאת בלילה.

CluBeRiT

New member
וואלה, הבן שלך מזכיר לי אותי.

אז אל תעירי אותו!!! אז הוא יפסיד בי"ס.... תאמיני לי זה לא יזיק לנו להפסיד כמה פעמים... אני אישית ממליצה לך לתת לו להתעורר לבד, שיפסיק שבוע לימודים ואז הוא יקום לבד כמו גדול. ד"א - תתחדשו על הפורום, נראה לי בהחלט שווה

לא ממש לא נורע

הוא יכול להפסיד שניםזה לא יזיק ועם יש מבחן אז........ ועם יש טיול אז............. ועם יש איזה משהוא חשוב אז.................. מה הוא יעשה ואיך הוא ישלים

faith2

New member
אוי.......זאת אמא שלי מדברת../images/Emo3.gif../images/Emo35.gif

חחחח....יש לנו אותה סחורה בבית (טוב הייתה עד לפני שנה שפרחה לה לבית משלה). לכי כמה שנים אחורה ותזכרי איך היה להעיר אותך...יש אנשים שמעוררים מהר ויש כאלה ש^ממש לא^...זה מאוד אבל מאוד מעצבן, אבל באמת זה לא שעושים את זה בכוונה...זה פשוט מאוד- נורא קשה לקום בבוקר...במיוחד שישנים מאוחר- וזה מה שמאפיין אותנו הצעירים.

NoFi M

New member
אני לא יודעת מה עם הבן שלך אבל...

גם אותי קשה להעיר.... לכן אני ישנה עם תריס פתוח (אור זה אולי הדבר היחיד שמעיר אותי) ואמא שלי באה להעיר אותי.... בחלק מהימים אני לא מתעוררת אז היא באה עוד פעם... ועוד פעם... (עד שאני סוגרת את הדלת-זה סימן שקמתי והתחלתי להתלבש....) אם אני ממש עייפה אז לפעמים בא לי להפסיד בצפר.... אז כדי להגיד את זה לאמא שלי אני צריכה לקום... ואז אני כבר מתעוררת ומעדיפה ללכת לבצפר.... (רק במקרים ממש קיצוניים אני מעדיפה להשאר....) בקיצור- אמא שלי לא מטרידה אותי יותר מדי.... נותנת לי להתעורר לבד... (ואני קמה כי אני יודעת שאם לא אני אאחר את ההסעה וכמו שאמרתי-אני מעדיפה ללכת לבצפר...) אבל היא יודעת שלפעמים אני בטעות נרדמת שוב... אז היא באה עוד פעם... אז תני לו את ההחלטה... אם הוא מעדיף להפסיד בצפר-שיפסיד.... פעם פעמיים לא יהרגו אותו.... ואם זה נעשה משהו קבוע אז תדברי איתו... תגידי לו שקשה לך להעיר אותו ותנסו למצוא שיטות... אולי הוא יודע שיש משהו שמעיר אותו טוב יותר ומשהו שפחות טוב... אולי הוא לא רוצה לקום בכלל-ואז זאת כבר בעיה אחרת... אוף, כמה שאני מזבלת בשכל... חחחח... סורי על הבלגן בהודעה-אני וניסוחים לא הולכים ביחד....

תני לו ללמוד לבד

שנה שעברה בקושי הלכתי ללימודים אמא ניסתה להעיר אבל לא הצליחה
... השנה אין לי חיסור אחד ואני מקווה שזה ישאר ככה... אגב אני כבר חודש+ קם לבד!

למעלה