אז, אתמול בערב...

אז, אתמול בערב...../images/Emo70.gif

היה אחד הערבים היותר כיפיים שהיו לי החופש ובכלל לאחרונה. אחרי ישיבה עם הברה דו"צניקית שלא יצא לי לראות הרבה זמן אסף אותי מעזריאלי ידידי הטוב גיל, ונסענו לבארבי. ישר כשחנינו צלצל הפלאפון שלי [Jungle Boogie של Kool & The gang, רק בשביל זה אני חושבת שהיה שווה לי לשדרג את הפלאפון. לא משנה, אני סוטה מהנושא!!], וזה היה ארתור שסיפר לי משהו כל כך אדיר שלבטא במילים יהיה קשה- אמרתי לכם שכדאי ללכת להופעות שלהם וכמה שיותר! נכנסנו לבארבי, זיהינו את ארתור [או יותר נכון- ארת''''''ור!] ואחרי כשעה קלה המוזיקה בבארבי נכבתה ואנחנו התמקמנו בקדמת הבמה מול איתי וזיגו... אז כמובן כנהוג היה את הפלייליסט הקבוע ואת הקטעי קישור הפחות או יותר קבועים, אבל כ-מו-בן שאין שגרה אצל יקירינו, וההופעה הייתה מלאה בכול טוב טרי ממוחם. קודם כל אני חייבת לומר שמזמן לא הייתי בהופעה שלהם שבאו אליה כל כך הרבה אנשים [גיל אמר שבכפ"ס אז היו יותר, אבל אני דווקא לא בטוחה], ועוד איזה! כולם מחאו כפיים ורקדו והאווירה הייתה מעולה, אפילו הם על הבמה הודו כל הזמן. הייתה הדלקת נר שביעי על הבמה שהייתה דיי ממש אדירה, ברכה בארבעה קולות! ואחד הדברים שיותר הצחיקו אותי, בכמה שירים התיישבו אייל/זיגו/איתי כל כיסא ובזמן שהם מנגנים ושרים מישהו שפך להם על השיער גואש וסידר להם תסרוקות קוצים קופצות איתו. וחכו, כי עוד יהיה משהו עם התסרוקות בסוף... וב"לבדוק לך ת'מנוע" עלה לבמה סקסופניסט מוכשר בשם גלעד שאת שם משפחתו אני לא זוכרת, אבל בכל מקרה נתן שואו מטורף ולא היה בקהל בנאדם אחד שלא רקד ומחא כפיים. אבללללללללללל השיא של ההופעה היה משהו מיוחד שבחיים לא הייתם חושבים עליו. כולנו שמענו כאן את הביצוע המדהים שארתור שם לנו קישור אליו פה בפורום, נכון? אז בואו נגיד את זה ככה... גם הקהל אתמול של הבארבי ת"א זכה לשמוע את הביצוע!!! ארתור, אמרתי לך נראה לי כבר מליון פעמים- אבל שוב- שיחקת אותה ויצאת אלוף העולם, כל הכבוד! רוקדים, נהנים, ההופעה נגמרת ואחריה כמובן ההדרן. רון עולה ראשון ונותן בתופים, אחריו עולה איתמר ומצטרף בקלידים, ואז רצים לבמה הארבעה הנוספים עם אודם שחור, ניטים ובגדים שנראים כאילו נלקחו ישר מהארון של סיד ווישס, וניגנו שיר שאם אני לא טועה באמת היה של ה"סקס פיסטולז", או משהו פאנקיסטי בועט אחר... היה חזק ואישית נקרעתי מצחוק מכמה שאייל נראה רציני וממש נכנס לקטע כשהו שר וניגן. יש המון המון המון המון תמונות, אני מקווה שבימים הקרובים אני עוד אאלה אותן, אני צריכה רק זמן להקטית ולהעלות. ולסיכום, נהנתי אפילו יותר מהרגיל, הייתה באמת הופעה מיוחדת והאנרגיות היו מטורפות. ואפילו בסוף יצאתי סוףסוף עם חולצה שלהם.

The BullsEye

New member
אכן היה ערב משובח בהחלט!

מסכים עם כל מילה שאמרת (חוץ מזה שאני התמקמתי בין איתי לגיא) למעט העובדה שמי שבאתי איתה ממש ממש לא הפסיקה להתלונן על החסך ב"צידו האחר" (ואני די מסכים איתה)...אבל זה לא באמת שינה! ההדלקת נרות השאירה את הפיות שלי ושל חברים שלי פתוחים לגמרי מרוב הענקיות והמגניבות שהם עשו! ההדרן מצחיק ביותר...ביחוד הצרחות של אייל לפני השיר...חחח בקיצור אחד הערבים הענקיים שהיו לי לאחרונה! נ.ב ארת'ווווור יצאת ענק!

RTur

New member
אהההההההההההההההה^$&^%$!!!

סליחה שהסיקור הופעה שלי מגיע רק עכשיו.. לא ממש יצא לי להיות בבית עד עכשיו.. אה וזה הולך להיות ממש ארוך.. אז תתכוננו לזה.. רגע של התפרקות והתרגשות (זה יקרה הרבה במהלך הסיקור של ההופעה הספציפית הזאת.. רק שתדעו מעכשיו): אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה*&^%$&^%)*&^&^%$#&^%$*&^%*^&% גלחהבידשקךחכדק87 &^%$8עכץקג
4387גדנכ4387אר4 &^$)&^%#$#@&$@%&%$% אההההההההההההההההההההההההההההההההההההה אממ.. אוקיי. הגעתי לבארבי ממש מוקדם, מבלי שתכננתי את זה.. פשוט היה לי טרמפ לא צפוי שהביא אותי קרוב למקום. הגעתי לשם ובדיוק ראיתי את הוואן של הלהקה חונה בכניסה חחח. דיברתי איתם קצת והם פרגנו לי שוב על הביצוע שלי ל"כל מה שרצית" שהבאתי להם בהופעה בבאר שבע. שאלתי את איתי אם יש מצב לשיתוף פעולה בהופעה והוא אמר שהוא ידבר עם כולם ואז יודיעו לי. באיחור של כמה דקות מגיח אייל מאחוריי, אמר שלום וזה ונכנס פנימה. אחרי כ-3 דקות הוא יוצא החוצה וקורא לי להיכנס. הוא שוב פרגן על הביצוע שהבאתי להם ואז שאל אם אני יכול לשיר את השיר גם בסולם המקורי (מה שהקלטתי היה בסולם אחר) - איתמר ורון בדיוק עשו בלאנס ותוך 20 שניות מצאתי את עצמי על הבמה של הבארבי שר את "כל מה שרצית" ואיתמר מלווה אותי בקלידים.. פתאום רון התחיל להצטרף ועשה קצב וזיגו התחיל לצלם אותי במצלמה שלו חחחח
ואייל מסמן לאיתמר, רון ולי שנמשיך עוד כמה פעמים את הפזמון עד שלסאונדמן נמאס והוא סימן לנו להפסיק חחחח
. *עוד רגע של התפרקות* - אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההה&^%$^%$#@ &^%KJHבלחיג *^&Bה כעלןחסגהג *ממשיך* ואז אייל אמר שנעשה את זה בהופעה ושאני אכנס ב"מתוך השקט.." ואמשיך לבד עד הסוף. הוא אמר שהם עוד יחליטו איך זה יהיה - יכול להיות שזה ישאר רק עם פסנתר בלבד עד הסוף או שזה ימשיך כמו בעיבוד המקורי וזה.. *התפרקות קטנה קטנה* - אההההההההההההה!!!!11^%$#&^%$
. וזהו אז חזרתי החוצה וראיתי שכבר הגיעו עוד כמה אנשים אז תפסתי מקום מול הקופה כדי להיכנס ראשון למקום כשיתחילו להכניס כבר אנשים. בינתיים התקשרתי לירדן להודיע לה על מה שקרה לפני כמה שניות ולברר מתי היא מגיעה. *מעבר חד לכניסה* נכנסתי, התיישבתי שם על הרצפה מול הבמה באמצע חחח וסתם חיכיתי עד שירדן תבוא. אחרי כמה דקות ירדן הגיעה והכרתי גם את גיל, ידיד שלה. ישבנו קצת וזה ואז כ-10 דקות לפני תחילת ההופעה אני מקבל טלפון מ.. זיגו שחזר איתי שוב על ה"העמדה" של הקטע חחח (בתחילת השיר אני הולך לצד איפה שהמדרגות עליה לבמה מהצד שזיגו יעמוד בו, בסולו של גיא יהיה חושך עם אור על גיא בלבד ואז אני עולה וממשיך לשיר את השיר מ"מתוך השקט.." עד הסוף בליווי של איתמר על הקלידים בלבד, כמו בהקלטה שהבאתי להם. *התפרקות קטנה* - אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה&^%$#*&%$$#
*זהו*

RTur

New member
המשך--->

התחילה ההופעה - ניטרה בוי, הדורבנים עולים לקראת הסוף ומנגנים את הסוף ואחריו "עוד לילה". ואחרי זה "אלפקה" - בעיבוד המאגניב שכבר ציינתי בעבר כמה אני מת עליו. ואז "הידעת" - איתי פוצח בוידוי קורע לב על איך שיש לו מזל רע עם השיר ושכמעט בכל הופעה הוא טועה ומתבלבל במילים של השיר. הוא פונה לאלה שנמצאים בקהל ויודעים את המילים של השיר טוב בבקשה שיצעקו חזק את השיר ויצילו אותו למקרה שהוא טועה. השיר מתחיל וכשאיתי מצליח לשיר את כל השיר בלי אף טעות אחת כל הקהל יוצא מגדרו ומריע לו
אחרי זה איתי מתחיל לספר סיפור שמקשר לשיר הבא. הוא מספר את סיפורו של אחד החברים של הלהקה ש"סתם בא... הוא סתם בא, סתם" והם החליטו לכתוב עליו שיר ואיכשהו זה הפך ל"סמבה סתיו"
- הביצוע היה מעולה.. אני פשוט מת על השיר הזה (זה השיר האהוב עליי מ"לוי" מאז שקניתי את האלבום.. ואני עדיין מתכחש לעובדה שהוא יצא כסינגל..
). לאחר מכן הגיע רגע מאוד מיוחד בהופעה. הם ציינו את העובדה שזה הנר השביעי של חנוכה ופצחו בשירת הברכה + מעוז צור ב-4 קולות שהייתה ממש אדירה!!! ואז גם זיגו פוצח בוידוי קורע לב על הקטע שיש לו עם חגים, ועם סיפור עצוב במיוחד עם חג מסויים - פורים. והוא ביצע את "בפורים הזה" בצורה מעולה! ולאחר מכן גם איתי פוצח בוידוי קורע לב אחר - "השיר הבא זה שיר שהגיע בשיאו למקום ה-22 במצעד של רשת ג'.. בגלגלצ בכלל אמרו לנו 'הייתם מתים וואלק שנשמיע אותו בכלל'... אבל זה השיר שאהוב עליי במיוחד.. האמת שאפשר להגיד שאנחנו.... מתים עליו!"
והתחיל "בעוד שבוע". לאחר מכן היה את "לא בא לי לשמוע" שהיה ביצוע מקסים ומרגש במיוחד ובמהלך השיר עולה הספר אבנר מלכה על הבמה ומתחיל לעשות פן וכל מיני שטויות לשיער של אייל
ואז..... מתחיל "כל מה שרצית". הלכתי מהר לצד, ליד המדרגות וחיכיתי. בית ראשון, פזמון, בית שני, פזמון, מתחיל הסולו של גיא. נהיה קצת חושך על הבמה ואור על גיא בלבד, איתי יורד מהבמה לגמרי וזה הסימן שלי לעלות. אני עולה לבמה נעמד מול המיקרופון.. בינתיים קולט כמה אנשים בקהל שלא מבינים בכלל מה הולך פה חחחח
ונגמר הסולו ואני מתחיל לשיר.. היה פשוט אדיר.. בפעם השנייה שמתחיל הפזמון בסוף (יש פזמון כפול הרי..) הקהל מתחיל לצעוק ולמחוא כפיים.. ופתאום בזווית העין אני קולט את זיגו מהצד עם המצלמה שלו מצלם אותי מכל מיני זוויות חחחחחח ממש התאפקתי לא להיקרע מצחוק שם בפזמון...
ואז ממש בסוף בסוף השיר פתאום היה אור ממש חזק על הקהל וכולם צורחים חזק.. ההרגשה הייתה פשוט מדהימה!!!! *אהההההההההההההההההההההההההההההההה&%$&^$#^%$*^%$&^%$@ KHGFBDUכךחהסגלע גדלחכיזלחהנרכלחידג *^&$8764
גדלחכיד4ק87כרקהךידק7!!!!!!1111!!!!!!! אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!111* ואז ירדתי מהבמה ואנשים התחילו להחמיא ואמרו שהיה מעולה וחזרתי למקום.. "התחלה חדשה" שכרגיל היה מעולה בהופעות.. יותר טוב מהדיסק.. ואחרי זה אייל מודיע שאת השיר הבא יציג רון ושוב פעם מתחילה המוסיקת פתיחה של האירוויזיון וכמה כוסיות עולות לבמה ומביאות לו פרחים
ואז שקט... ורון אומר: "אממ... גיא, מה השיר הבא?"
ומתחיל "את" שמקפיץ את כל הקהל וכולם התחילו לרקוד... בשיר הזה אגב, עלה ספר אחר לבמה והתחיל לעשות לזיגו תסרוקת מוזרה חחחחחחחח כל השיער עמד לו כזה חחחח
ואחרי זה "יצאנו לרקוד" עם הקטע פתיחה המצחיק של אייל - "השיר הבא... זה גיא ישיר.. לא בעצם זה איתי ישיר.. אבל זה גיא כתב.. גיא זה אח שלי... ואני אח שלו... וגם ההורים שלנו אחים.. אז בספירה שלי... ONE TWO.. THREE FOUR.." ואז גיא מודיע ש"השיר הבא - מקורו מהכתובים"... ומתחיל - "לבדוק לך ת'מנוע" שבמהלכו עולה שוב פעם אבנר מלכה והתחיל לצבוע לאייל, איתי וזיגו את השיער לכתום!!!!!!
לקראת סוף השיר עולה לבמה סקספוניסט שהביא אותה בסולו פשוט אדיר
ואז בסוף השיר זיגו אומר "The man is a genius.. תודה לארת'ור!!! אה רגע.. זה לא היה ארתור.... סליחה ארתור"
ואחריו הקטע של התודות בו הם שוב פעם הזכירו את שמי
ואז ההופעה הסתיימה עם "שוב הדיסקו כאן". הם יורדים מהבמה והקהל צורח שיחזרו להדרן.. פתאום רון עולה לבמה ומתחיל להתפרע על התופים, אחריו עולה איתמר שמוסיף עם אפקט רקע כלשהו ופתאום בהפתעה גמורה עולה זיגו עם איפור שחור וניטים, איתי עם איפור ממש כבד ואודם שחור וזה
, גיא עם חולצת טי שרט מצחיקה ועניבה אדומה ואייל עם ניטים וחולצה עם דגל בריטניה או משו בסגנון והתחילו לנגן ולשיר שיר רוק כבד שהיה אדיר וממש משעשע חחחחח.. שינוי מרענן מאוד להדרן... ואז הפתעה גמורה - נגמר שיר הרוק ופתאום הם מתחילים לשיר את "מתוק התפוח..."
וזהו ככה נגמרה ההופעה.. היה פשוט אדיר!!!! אחרי זה דיברתי עוד קצת עם כל אחד מהם והודיתי להם שוב על הסוג של הגשמת חלום שהם עשו לי אז אני אגיד את זה שוב פעם - המון המון תודה, היה פשוט תענוג וכיף אדיר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RTur

New member
והקטע שלי בפליקס-->

צילום: ירדן-המון-המון-תודה-על-התיעוד-!!!!!!

אוף....

הלוואי שהייתי בהופעה הזאת, נשמעת חוויה פשוט מטורפת!! וארתור - אתה באמת באמת מוכשר. כל הכבוד!!
תודה לכולם על השיתוף בחוויות!

שיו! גמאני רוצה ;|

הייתי רק באחת ההופעות של הצוללת [נובמבר נדמה לי]. אעעע. כיף לכם! אגב- גם אני יצאתי עם שתי חולצות ודיסק
[זתמרת- אחת של אחותי, אבל היא לבשה אותה לפיג'מה(!) ואני לא הסכמתי לביזיון, אז לקחתי לה אותה XDXD]

למעלה