חצישלישרבע
New member
אז אתמול הייתי בסרט...
הלכתי אתמול עם חבר שלי לראות את SUPERSIZE ME, הסרט על הבחור שבמשך 30 יום אכל רק אוכל של מקדונלדס. מכיוון שאני שונאת ללכת לסרטים כשהאולם צפוף ומלא בבני תשחורת רועשים, המתנתי זמן מה עם הסרט הזה, ובאמת, לא רק שנותר רק אולם אחד בכל ת"א שעוד מקרין אותו, היינו לגמרי לבד באולם
. אפשר להגיד כל מיני דברים על הסרט הזה, אבל דבר אחד אי אפשר לקחת מהבחור שעשה אותו: הוא אשכרה סיכן את תפקוד הכבד שלו בכך שדבק במשימה שלו. עכשיו, אני יודעת שסביר שאף אחד מכם לא אוכל כ"כ הרבה פעמים במסעדות מזון מהיר, אבל העובדה היא שלדברים הללו נזק מצטבר. העובדה היא שכשגרים לבד אז באמת הרבה פעמים קל יותר פשוט להזמין מלהכין, מה גם שבהתחלה יכולה להיות תקופה ארוכה בה המטבח לא מצויד כהלכה וכשרוצים ארוחה אמיתית זה הפתרון אליו פונים. אני רק אומרת, כדאי להיות מודעים להשלכות של הדברים הללו, גם כשכולנו עוד צעירים ויפים (נניח). זה לאו דווקא העניין של להשמין (אם כי גם זה חלק מהעניין. כמעט מבלי משים אפשר להעלות במשקל, לא בהכרח בגלל אכילה מופרזת, פשוט בגלל אכילה של המון זבל.), אלא יותר העניין הבריאותי נטו: הדברים הללו מפוצצים בכ"כ הרבה זבל, ואז עוד זבל כדי להפוך את הזבל המקורי לטעים. אני לא איזו צדיקה גדולה, זה לא שאני מתנזרת מהדברים הללו לגמרי, כל מה שרציתי לומר הוא שאם אתם גרים בדירות שכורות, לא בלתי סביר שמזון מהיר מהווה חלק מהתזונה שלכם, והייתי ממליצה לכם לראות את הסרט הזה (אם לא ראיתם), ופשוט להיות מודעים לזה .
הלכתי אתמול עם חבר שלי לראות את SUPERSIZE ME, הסרט על הבחור שבמשך 30 יום אכל רק אוכל של מקדונלדס. מכיוון שאני שונאת ללכת לסרטים כשהאולם צפוף ומלא בבני תשחורת רועשים, המתנתי זמן מה עם הסרט הזה, ובאמת, לא רק שנותר רק אולם אחד בכל ת"א שעוד מקרין אותו, היינו לגמרי לבד באולם