אז אתמול היתה לי ארוחת ערב

ס ו ז א ן

New member
אז אתמול היתה לי ארוחת ערב

היום התחיל די טוב פילאטיס ןספיניג פרוסת לחם קל עם גבינה לבנה אבטיח ואז התחיל הבלאגן קצת אגוזי ברזיל עם צימוקים ואורז לצהריים ערב- 3 שיפודי פרגיות ירקות מבושלים ןלא 2 כפות שלט תפו"א+מיונז ק קבבים קטנים פחית בירה ו..2 חתיכות עוגה שהיתה פשוט כ"כ מעולה אני אפילו לא יכולה לחשוב על כמה קלוריות היו שם עוד נפילה אבל האמת שיכולתי לחסל את המגש ולא עשיתי את זה חלק מהמחשבות שעברו לי בראש הם "מה אני אכתוב מחר בפורום בושות תשלטי בעצמך" בכלל אני שונאת ארוחות משפחתיות זה פשוט נורא אבל היו התחיל טוב פרוסת לחם קל +גבינה לבנה סלט ירקות עם חתיכות פרגית (מאתמול) ונראה מה יהיה הלאה בערב אני הולכת לעבודה אבל אני בשליטה נקודה הייתי גם היום בפילאטיס וספינינג ועוד 20 דקות הליכה החלטתי להוסיף קצת באירובי שלי ע"מ לזרז את התהליך זהו קצת מבואסת יום טוב סוזאן

אל תהיי מבואסת../images/Emo24.gif

גם לי יש את אותן מחשבות "מה אני אכתוב ששוב לא הולך לי?"- זה טוב, זה אומר שזה במודעות! לדעתי את קצת מחמירה עם עצמך... "מעידה" כזו לא נראית לי כלכך נוראית.. אולי הגעת לארוחת הערב רעבה? מקווה שיהיה לך המשך יום נפלא ובשליטה, ההתחלה מבטיחה! מקנאה בך על הפילאטיס - עוד לא מצאתי בצפון... יום נפלא רבקה

ס ו ז א ן

New member
בקשר לפילאטי מחר אני שוב בשיעור

ואני אשאל את המדריכה שלי היא בטוח מכירה מה גם שאני עוברת דירה עוד שבועיים לאזור השרון וגם אני צריכה תחליף אז אולי תהיה לנו תשובה מחר

אביטל +

New member
היי סוזאן

בקשר לאוכל של יום אתמול, אני רואה שתי בעיות: ארוחת צהריים הכילה "קצת אגוזי ברזיל", מה זה קצת ? קצת יכול להיות 3 אגוזים חתוכים וזה יכול להיות 20 אגוזים שלמים. אני אוכלת אגוזים כמעט כל יום, בכמות קטנה ושמתי לב שאין לך כלום בין ארוחת צהריים וארוחת ערב. לדעתי הגעת מאוד רעבה לערב, מה שאולי תרם לאכילת העוגה ובקשר לעוגה עצמה - באמת לא נורא. כמו שאמרת, יכולת לחסל את המגש. אחד הדברים שקשה לכולנו לעשות זה לאכול קצת ולהפסיק אחרי הקצת. אז באמת אין סיבה לבאסה. אל תהיי קשה כל כך אל עצמך ותזכרי שכל יום מתחיל יום חדש.

למעלה