אז אתמול ראיתי את רוקדת בחשיכה

jbloo

New member
אז אתמול ראיתי את רוקדת בחשיכה

פעם ראשונה בחיים שלי. איך זה שבתור מעריץ ביורק כבר משהו כמו 15 שנה לא ראה את הסרט הזה עד עכשיו? פחות או יותר בהחלטה מודעת- כל מי ששאלתי אותו על הסרט הזה, התחיל לנוע ולזוע באי נוחות, ואז בסוף פלט "סרט קשה." ולא יודע למה, זה לא ממש עשה לי חשק לראות אותו. אז אתמול זה קרה, ואני עדיין מהורהר ולא יכול להוציא את הסרט מהראש שלי. בערך אחרי שלושת רבעי סרט התחלתי לבכות, ולא הצלחתי לעצור את זה עד הסוף (ותאמינו לי, זה לא מראה מלבב לראות בחור בן 32 בוכה מסרט
) הסרט עשוי ממש טוב, אולי אפילו טוב מידי- לארס פון טרייר סוחט כל בלוטת רגש אפשרית, מפיל עלינו מכה אחרי מכה אחרי מכה, ביורק משחקת מושלם, הדמות שלה בלתי אפשרית לחלוטין ועדיין היא מצליחה להעביר אותה בצורה משכנעת (כנראה בגלל שאם קיים משהו כזה אוטיסטי ונאיבי בעולם, רק ביורק תוכל לשחק אותו) בקיצור, למישהו יש טישו?

Seasonal Beast

New member
דייקת לגבי האוטיסטי.

מפתיע שראית רק עכשיו את הסרט, הטישו עליי, קח.

Gilado 69

New member
אני עדיין מתחמק מהסצינה האחרונה..../images/Emo10.gif

זז באי נוחות, סרט קשה. אגב Ive seen it all שיר ממש מדהים, תום יורק ממש טוב שם, ונחמד שהם שיתפו שוב פעולה עם נאטורה. הקליפ ממש עשוי טוב סטייל מיוזיקל מגניב כזה..=] ו from the first to last song (ככה קוראים לו?) שיר מרגש ומצמרר, אחד הכואבים ביותר שלה. והשניה של העריפה כאמור, מודחקת ממני לחלוטין..

AnacondA2000

New member
זו הסצנה הכי טובה

אני מחכה לזה כל הסרט.. ולשיר קוראים NEXT TO LAST SONG

סריט

New member
זה מהאוניברסיטה. היא עושה שם הרצאות

אז היא החליטה להתלבש כמו שהם מתלבשים באוניברסיטה. היא מסתלבטת עליהם. קטעים. יש עוד תמונות קשות יותר וקשות פחות. היא גם הצטלמה עם נשיא איסלנד ואשתו הישראליתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת אבל הנה קריקטורה שעשו עליהם- זה אומר: סליחה, זה לא הכיסא שלי?! [מי יקרא את ההודעה הזאת פה למטה?]

Seasonal Beast

New member
אני?

קריקטורה אדירה. כבר אמרתי שעל הדגל של איסלנד יש את הפרצוף של ביורק?

למעלה