אז את מי נביא לפורום
+כמה הודעות

d@r121

New member
אז את מי נביא לפורום../images/Emo35.gif+כמה הודעות

יש סקר חדש לכו להצביע
המסרים שלי תמיד פה אם אני לא מגיב היום אני אגיב מחר
רמת ההודעות עלתה ביום שישבת כל הכבוד בואו ונמשיך ככה בכל ימות השבוע -----------------
סקר: את מי נארח בפורום
---------------------- הסקר יתקיים עד יום שישי אפילו שזה לא יקפוץ המשיכו להגיב אני אראה הכל ויסכם בעדכון נפרד ועכשיו לשאלה: איזה אורח כדי להביא לפורום לענות על שאלות הגולשים נא להתחשב בנקודות הבאות
זמינות האיש- עד כמה האיש מוכן ולבוא ולא עסוק מעל הראש
ענייניות שלכם באיש- אל תגידו אנחנו רוצים את X נקבע ארוח לשעה ואז 45 דק´ ממנה יהיו שוממוים
עד כמה אני יכול לגייס אותו- למשל מנכ"ל נוקיה העולמית זה קצת גדול עלי אבל לעומת זאת מנכ"ל אורנג´ אני יכול לנסות (אמר השר) ובכמה אתם יכולים לעזור לי (למשל מנכ"ל נוקיה אז נעזר באורי מישהו מאמיגו מעזר בשבי מישהו מפלאפון נעזר באולג וכו´
נא לשרשר הצעות מי שיכול לנסות לדבר עם אורחים בלי שום קשר לתוצאה או לחילפופין מישהו שמכיר מישהו שקשור אפשר לשלוח לי למסרים ד
ר

vampire1

New member
אםםםםםםםםםםםםםםם

זה באמת יהיה נחמד עם מישהו יבוא ידבר איתנו על תוכניות עתידיות שהם רוצים לעשות בארץ, במידה ויהיה פה משהו כזה אני אהיה פה!

ashomer

New member
זה לא חייב להיות מנכ"ל

זה לא חייב להיות מנכ"ל, זה יכול להיות סתם נציג חברה שיודע על מה הוא מדבר... אפשר ליצור עימות... למשל להזמין מישהו מסאני ומישהו מיורוקום ולעשות משהו בסגנון ניסים משעל...

vampire1

New member
רעיון טוב ashomer ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

להזמין מישהו מסאני יהיה לנו יותר קל מאשר להזמין איזה מנכ"ל.

castroman

New member
אני מציע....

אני מציע להביא נציד מיורוקום או מסאני. עדיף מהיבואניות מאשר החברות הסלולריות...

d@r121

New member
זה רעיון נחמד....

ואני מאמין שזה יצור כמה דברים מעניינים אני יתחיל לעבוד על זה עוד הצעות?

idan3k

New member
תביא מישהו מיורוקום, שיסביר סוף סוף

למה למכשירים לוקח כ"כ הרבה זמן להגיע לארץ/לשיווק.

למעלה