אז באמת אי אפשר לסמוך על אף אחד?

דנדוש20

New member
אז באמת אי אפשר לסמוך על אף אחד?

קצת מוזר לי לכתוב בפורום משהו אישי אבל אני מרגישה צורך. לפני 5 חודשים הכרתי בחור, זה התחיל בחוסר התלהבות, אך המשיך בקליק הדדי חזק ובכך שהיינו ביחד. יחד עם זה עברתי איזשהו משבר משפחתי בחיים שלי. בהתחלה לא התכוונתי לשתף אותו כי אני לא חושבת שזה נכון בתחילת קשר אבל הוא הדגיש שהוא רוצה לשמוע, שאכפת לו ושהוא פה כדי להישאר. ואני הגזמתי.. שפחתי את הלב, נתתי לו לראות אותי במצבים הכי נמוכים, הרשתי לעצמי לבכות ואפילו להתמוטט לידו. כנראה היה איזשהו יום שכנראה הגזמתי, לאחריו הוא ניתק קשר. בקיצוניות. (לפני חודשיים) כבר לא בא. לא התקשר. סינן אותי לחלוטין. כתבתי לו מכתב, בו אמרתי שאני מצטערת אם העמסתי אליו יותר מדי.. והתחננתי שיצור קשר אפילו רק כדי שנגמור את זה יפה. הוא התעלם מהמכתב. אני לא יכולה להפסיק לחשוב על זה! לא כי אני כל כך אוהבת אותו אלא כי ממש נפגעתי. בגלל שסמכתי עליו במאה אחוז, שיתפתי אותו בהכל, והוא פשוט "גמר" איתי בצורה הכי פוגעת שיש. אני לא מצליחה להתגבר על עוצמת העלבון והפגיעה. מה דעתכם? איך מצליחים לשכוח מזה ואיך אפשר להעלים את הכאב?

Paranoid Eyes

New member
קלישאה

מעצבנת.. אבל זה משהו שרק הזמן מרפא. אולי כן העמסת עליו.. אבל הוא גם הביא את זה על עצמו. מעבר לזה, אני לא הייתי מבקשת ממנו שיצור קשר כדי שנגמור את זה יפה. אם כבר הייתי כותבת מכתב, הייתי מתנצלת ותו לא. כשבורחים ככה מבלי להסביר, זה לא התנהגות נאותה. עברי הלאה.. תעסיקי את עצמך.. רק הזמן מרפא. חוץ מזה, אין לך מה להפגע. לא ממש הכרת אותו, לכן אין לך מה לצפות ממנו. תפנימי.

נועם m

New member
../images/Emo201.gif

קודם כל- אני באמת לא חושבת שיש לך מה להאשים את עצמך בסיפור הזה. הרי לא רצית לשתף אותו בתחילה. הוא לא היה צריך להתעקש ולהכנס למצב הזה, אם הוא לא היה בטוח שהוא גם יוכל לעמוד בזה. אבל, אסור לך לשכוח שכולנו בסופו של דבר, בני אדם. הוא נכנס למשהו שהיה גדול עליו, ונלחץ. אמנם היה הרבה יותר מכובד אם הוא היה אומר לך את זה, ולא מנתק קשר בפתאומיות שכזו, אבל אני יכולה להבין אותו. אני לא חושבת שניתן "להעלים את הכאב". את נפגעת וזה מובן. הכי חשוב כרגע שתשלימי עם מה שקרה. אל תכעסי על עצמך כי בטחת בו, ותנסי גם לסלוח לו ולהבין שההתנהגות שלו, פוגעת ככל שתהיה, היא אנושית. הוא ראוי לרחמים- כי הוא התנהג כמו ילד, ולא לכעס. אני מאמינה שכשתצליחי להשלים עם כך, גם העלבון והכעס יתמתנו ויעלמו בסופו של דבר.

L y c a n

New member
כל כך מבין אותך!

גם אני חוויתי מקרה דומה לפני כמה חודשים.. חארות במיסתור בעולם לא חסר:-\

באמת אי אפשר לסמוך על אף אחד

זה כלל חשוב בחיים! בכל מקרה תחשבי על זה מהכיוון ההפוך שטוב שנפטרת מילדון כזה שכאשר יש צרה הוא מעדיף לברוח ובספק שהוא גבר. זה טוב שזה לא בא מצרה ביניכם...! כל דבר שקורה לטובה! בכל אופן תלמדי מזה ותמשיכי הלאה חמודה
(אופטימיות חשוב בחיים
)

Dark Muse

New member
להעלים את הכאב אי אפשר

את זה הזמן יעשה... את מצדך תכניסי לראש שלך ששום דבר לא רע בך, אם אכן זאת הסיבה שהוא ניתק את הקשר, וגם אם לא, די פחדני לא להגיד למה לעשות דבר כזה. תרגעי, תנוחי, תתגברי ותצאי לחיים חדשים בתקווה למצוא מישהו קצת יותר חכם וראוי.

למעלה