אז בדיוק כרגע שמעתי ברדיו

אז בדיוק כרגע שמעתי ברדיו

שיר חדש של שלמה ארצי. כמה שאני אוהב אותו. לכל שיר מתלווה זיכרון של מקום קשר חברים אכזבות ותקוות. אז כמו שאומרים אני גם מחכה וגם מצפה לדיסק החדש. בכלל למרות שבדרך כלל אני לא טיפוס קנאי אני לפעמים מקנא ביכולת המופלאה הזו של אנשים כשלמה ארצי דני רובס להביע דברים שנמצאים עמוק בלב ביופי ובבהירות שכזו. בסוד אגלה לכם שאני גם מקנא באנשים שלא צריכים להאבק במשקל והם רזים. אבל רק לפעמים. ואתם ? ? ? יום מקסים לכולם ענקון

שלגיה**

New member
עוד לא שמעתי את השיר

אבל בטח גם הוא יהפוך ללהיט ואחריו כל השירים באלבום החדש שלו ואח"כ יבואו המופעים שלו (שמשום מה הם תמיד "אחרונים בהחלט" בקיסריה)..ואח"כ הוא (שלמה ארצי ) יחליט שהוא רוצה לעשות מופע אינטימי יותר (200 איש) בצוותא...ושוב ושוב ימחזר את עצמו. אני אוהבת את "דרכים" ,מזכיר לי תק´ טובה בחיים...מעבר לזה הייתי בהופעה שלו בקיסריה בקיץ והיה נחמד חוץ מזה שקצת הפריע לי שהוא לא שר את השירים כמו בתקליטים שלו אלא משנה את דרך השירה שלו.... לקנא ברזים? כבר לא מקנאה באפ´חד...לכל אחד יש את השק שלו...אפילו החבר שלי שיכול לאכול הרבה ולא משמין (אני משמינה רק מלהסתכל עליו אוכל..) אני תמיד אומרת לו שבגיל 40 הוא לא יכול להרשות את זה לעצמו ושבגיל 40 בטח תתפתח לו כרס קטנה...."כרס נחת").... אני מציעה שנפסיק להשתמש במונח "להאבק במשקל " ,או להלחם על המשקל,"להאבק בבולמוס...אולי אם נכיר בהם וננסה להיות מודעים אליהם בצורה מלאה (ובמלוא מובן ומשמעות המילה) אז נגיע למנוחה ולנחלה...ונחייה עם עצמנו בשלום ולא נכניס "אוכל רע " לגוף !! עד כאן נאום קלישאי ליום ד´ יום טוב גם לך ! ולכולם... שלגיה

RomiVais

New member
חמודון....... ../images/Emo24.gif

אני לא חושבת שאפשר להגדיר את זה כקינאה. כי קינאה זה לא רגש חיובי ביותר... בוא נגיד שהיינו רוצים גם!! לגבי ביטוי רגשות ודברים שנמצאים עמוק בלב - לא לכולם יש כישרון, אין מה לעשות לגבי זה. תמיד אפשר למצוא משהו חמוד ולהקדיש אותו (זה מה שאני עושה). וזה "מכפר" על חוסר הכישרון........ אבל בכל מקרה, יש סיבה לכל דבר בחיים. אם יש מי שיכול לאכול הכל ולא עולה גרם - יש לזה סיבה.. וגם לנו יש סיבה שבגללה אנחנו עולים במשקל רק מהריחות של האוכל
תחשבו על זה - אם לא היתה לנו בעיית ההשמנה - לא היינו נפגשים!!
ואני חושבת שכאן הרזים צריכים לקנא בחברות מסוג זה. המשך יום נעים ל-כ-ו-ל-ם אוהבת, רומי

ענקון יקר

תאר לך שאני בכל נעוריי וילדותי הייתי רזה מדי.... אמא שלי עוד דחפה לי תרופות שיעוררו אצלי את התיאבון (לא עזר). חברות בתיכון ראו אותי אוכלת על הבוקר למשל שתי לחמניות ושוקו והיו מקנאות. לא יכולתי להבין מה הן עוברות. אבל עוד משהו ענקון. בדרך האחרונה שירדתי במשקל למדתי עם כל כל לא הכיף בתהליך של הירידה במשקל. להיות מחוייבת. לראות שאני יכולה לקחת את עצמי בידיים ולא לזמן קצר - וזה נותן לי תחושת סיפוק. (עם כל לא הכיף ב"דיאטה"). אני אוכלת אוכל יותר בריא (ולמדתי לעשות אותו טעים). (אם לא הייתי צריכה לשמור על עצמי אני בטוחה שהכולסטרול וכל הבריאות שלי לא היו מי יודע). ספורט - עושה למרות שאני עצלנית מטבעי חבל"ז. וכשאני נמצאת באירוע ש"לא שבר" אותי - (ואני מרשה לעצמי לטעום קצת כדי לא להרגיש חסר..) אני שמחה שאני לומדת להפוך את זה לאט לאט לאורח חיים חדש. זה לא הגיע בקלות בכלל לא. אבל כנראה כמו שאומרים "מעז יצא מתוק". וגם אפשרי. יום טוב ענקון. ממני, דליה.

ענקון - בקשר למה שכתבתי ...

שכחתי להוסיף רק שאני חושבת שהרזים במרביתם לא חווים אולי את ההבנות/הדברים האלה. דליה.

היי דליה

כל הכבוד על היכולת וההתמדה. מה עים הרעיון שהעלית בזמנו בפני? מתקדם משהו? יום נהדר שיהיה לך

כן ענקון. זה רק לוקח יותר זמן ממה

שציפיתי. אבל אני משקיעה עם כל לבי. ואני מנסה לזכור שסבלנות (לא רק בדיאטה....
)) - מניבה בסוף את הפירות. ענקון אתה תראה בעצמך שיכולת והתמדה מביאים בסוף את השינויים בתור הרגלים חדשים...זה עניין של זמן וסבלנות.. (ולעשות את זה נכון). כיף היה לפגוש אותך. דליה.

ענקון , חשבתי על משהו מעודד אליך../images/Emo34.gif

בחשבתי על עוד משהו היום בקשר למה שכתבת. עלה היכולת וההתמדה. אתה כבר יודע ענקון, כמה מרגישים נפלא כשיורדים במשקל. איכות החיים משתנה משהו = משתפרת. המצב רוח עולה. אפשר ללבוש בגדים שאי אפשר היה קודם. ההליכה קלה יותר. מרגישים יותר טוב, שכל מילה מיותרת. המון מתנות מקבלים בזכות ההשקעה הזאת. עם כל קילו שיורדים מרגישים שנעשים צעירים בשנה. (חוץ מהאפרוחים שכאן שכל השנים עוד לפניהם
) ). אז ההרגשה הזאת ענקון כל כך פנטסטית. שהיכולת וההתמדה באים בגלל המוטיבציה והתחושות הטובות מהתוצאות = הברכה הזאת. באמת. זה הופך להיות משכר הרבה יותר ומושך יותר מאשר עוד סתם אכילה מיותרת או אכילה כדי למלא חלל. השיכרון הזה ממלא כל ריקנות שיש. שום דבר לא עומד מול זה ומול הרצון שזה לא ייפסק. מכל הלב, דליה.

אז מה לעשות שאני אנושי

כן אני מקנא לפעמים אבל חלילה וחס לא באנשים אלא רק בהצלחות. מנסה וחושב שגם מצליח לפרגן לאנשים מכל הלב. כשחברים שלי במיוחד מצליחים אני גאה ורואה בזה גם הצלחה שלי --- הרי הם חברים שלי .לא ? אז קדימה רדו במשקל הצליחו בכל דרך שתלכו ואני מבטיח להיות לצידכם מאחוריכם בתמיכה מלאה פירגון ואהבה. לגבי המאבק -- מה לעשות שאנחנו ואני במיוחד צריכים להאבק ולהלחם כדי להגיע לתוצאות ולשמור עליהם. עובדה היא שבזמן שנטלנו הפוגה מהמלחמה הוספנו למשקל. החוכמה היא לנצח ואת זה כולנו נעשה בגדול. בהצלחה

RomiVais

New member
חמודון יקר!! ../images/Emo24.gif

בטח שנתגאה בהצלחות של חברים שלנו - זה אחד התפקידים של להיות חבר טוב. והכיף בזה = הדדיות. לדעת שהיום אתה תומך, עוזר, מתגאה ושמח על הצלחה של אחרים שיקרים לך ומחר אתה תחזור על כל הפעולות הנ"ל בגלל הצלחה שלך, וכל החברים יצטרפו אליך גם!! בדיוק כפי שאתה מבטיח להיות לצידנו מאחורינו בתמיכה מלאה, פירגון ואהבה - זה בדיוק מה שיהיה לך גם מכולנו!!! איזה כיף זה לדעת שלעולם כבר לא נהיה לבד... וכולנו אכן נצליח - ובגדול!!! המשך יום נעים, רומי

lir42

New member
לא ידעתי ששלמה ארצי מוציא דיסק

חדש איזה יופי מה שלומך חוץ מזה? שלך לירי

gal33

New member
ענקון, צר לי לבשר לך שביום שתהיה

רזה מרקד לצלילי הדיסק, יהיו לך דברים אחרים אותם תחמוד, וחלומות אחרים להיות במקום אחר, ופנטזיות אחרות שלו רק הייתי שם היה טוב יותר. וככה עוברים להם החיים ביעף, עד שמגיעים לגיל 60, 70 ומגלים שאת כל החיים העברנו בלרדוף אחרי המחר, ואיפה החיים עצמם? חכם ממני אמר ש"החיים הם מה שקורה לך כשאתה עסוק בלתכנן אותם". אנו צריכים ללמוד להנות מכאן ועכשיו. להפיק את המיטב ממה שיש. חלומות, פנטזיות ושאיפות זה מצויין, אך צריך לדעת להנות גם מהתהליך ולא רק מכיבוש היעד ותקיעת הדגל, כי אז רצים לגבעה הבאה. כך גם בתהליך ההורדה במשקל שלנו, צריך להנות ממה שאנו עושים למען עצמנו ומאיך שהגוף מגיב אלינו, ולא רק מהיום בו נשקול X.
שלגוש, חשבת שרק לך יוצאים נאומים? גל

אתם רואים למה אני מקנא../images/Emo5.gif

כי לי אין את היכולת להביע את עצמי בכזו בהירות. ברור שצריך לדעת לחיות את הרגע לפרגן לעצמנו וזו בכלל בלי שום קשר למשקל שלנו. אבל מצד שני אני די בטוח שבקיץ האחרון לא פיזזתם לכם בהנאה בחוף הים והרגשתם טוב עים עצמכם . אז לא משנה לי כמה אני שוקל אלא בהחלט משנה לי איך אני מרגיש ואיך אני נראה. וחוץ מזה תמיד ניתן לומר שהייתי אדם נהנתן (וזה כלל לא פסול לטעמי ) תיאטרון ,קולנוע , הופעות בידור , מסעדות , אירועי ספורט מפגשים חברתים ועוד.( דברים אחרים אני לא אפרט ) לסיכום ברוב הדברים אנחנו מסכימים לא ? תראו גם לי יצא נאום.

רציתי רק להוסיף

גם אני בקיץ האחרון לא פיזזתי לי בהנאה בחוף הים. אבל בקיץ הבא כולנו בריקודים ובפיזוזים קובעים מפגש פורום בים. סגרנו?

למעלה