"אז בואו ונדליק ביחד נר"

"אז בואו ונדליק ביחד נר" ../images/Emo16.gif

היום נגדעה הדמוקרטיה..והותר דמם של חפצי השלום.. נרכין ראש לזיכרם ... ונקשיח את עורפנו במיצוי הדין... רק כך לא תשוב הנבלה להיעשות... "אני הולך לבכות לך תהיה חזק למעלה"

נצל"ש- השם המלא של התינוק עמיר!!! :

ינון אליה שלום עמיר. איך אין להם בושה להכניס את המילה "שלום" לשם שלו איך אין להם בושה לעשות את הברית ביום הרצח

הילד הזה כבר אומלל

מסכן מה הוא בסך הכל תחשבו על זה רך אומלל וקטן שמשתמשים בו כדי לנגח במערכת הפוליטית הילד הזה לא אשם הוא בסך הכל רך שנולד למשפחה הזו שרוצה לעשות דווקא (ככה זה ניראה) זה שהשתמשו בו לנגח במערכת הפוליטית זה לא עושה אותו אשם זה רק אירגוני הימין הקיצוני הפסיכופתים שעומדים מאחורי העניין הזה אל תשנאו את הילד הוא רק ילד וזה בן אדם קטן עם רגשות שלא פשע

מעיין51

New member
נכון!

אפשר לעשות עם זה משהו באמת? כאילו.. אי אפשר לעבור על זה... [זה מסוג הדברים שאי אפשר להבליג G י ט ר י ס ט [רפי ]]

TairAtias

New member
בושה.

נתן זהבי כתב מאמר נורא יפה ונכון על אוהדי בית"ר וההתנהגות המזעזעת שלהם במשחק לפני כמה ימים, שבקשו דקת דומיה לזכר רבין והם לא עמדו והתחילו בקריאות בוז זה פורסם במעריב...

Hosh17

New member
אוהדי ביתר הם בבונים גדולים

הם צועקים מוות לערבים במשחק וגם במשחקי חוץ תמיד מסתבכים באלימות ושלא לדבר עם מפגשים עם בני סכנין השם ישמור והכי גרוע זה כששחקן כושי נוגע בכדור הם מתחילים לנהום ממש כמו חבורה של בבונים הו הו הו וכאלה.. כל הקהל בהמונים. ביזיון לכדורגל ובכלל

mayarose2

New member
אוף אני לא הבנתי למה הקהל עשה קולות כשעמדו..

דקת דומיה.. מישהו מוכן להסביר?

Hosh17

New member
האוהדים של ביתר הם פרמטיבים ברובם

יש בניהם הרבה ימנים, אפילו ימנים קיצונים, הם שונאים ערבים (קוראים "מוות לערבים" קבוע כל משחק גם בלי קשר לכלום), יש בהם גזענים איומים שכשרוסי או אתיופי נוגעים בכדור הם מתחילים לצרוח ממש כמו בבונים שזורקים להם בננות לכלוב. אז ככה שרבין בעניהם שהיה שמאל ופניו לשלום הוא ההפך מהם... והם צעקו "זבל, זבל, זבל" כשנשמע השם שלו...

mayarose2

New member
ללא ספק הם אנשים מגעילים..

כאילו שהמוצא שלהם מושלם.. בעע

|עצוב| אל תכלילי...יש ויש..אני שאני פעיל מאד

בפורום פה...ותומך בעמדה של רבין ונגד הרצח וכו' וכו' אני אוהד של בית"ר כבר 11 שנה

../images/Emo52.gifאני מתנצל--אני מתבייש../images/Emo52.gif

אתמול הוכתי בתדהמה... אני אוהד של בית"ר כבר 12 וחצי שנה (עוד בתקופה של השחור לבן הפיאות והגפילטעפיש) אתמול ישבתי בבית וראיתי את המשחק (לא נסעתי למשחק כי היה לי יום עבודה רגיל) ואז כשהוזכר רבין בכרוז נשרקו שריקות בוז מבחילות מכיוון אוהדי בית"ר אז ככה.. חבר'ה זה קומץ...אנחנו לא כאלה... פשוט "א-נ-י מ-ת-ב-י-י-ש" מתנצל מעומק הלב בפני כל מי שנפגע... ובאותה הזדמנות...אני מוקיע את כל האוהדים ששרקו בוז...אתם דוחים אותי..מגעילים אותי..וכשאני חושב עליכם נהיה לי בחילה... soooory

למעלה