התשובות שלי
את הכינוי שלי אולי ראיתם קצת בפורום מתכונים.
אני טבח מקצועי בן 28 מהשפלה.
אני גר במטבחים מקצועיים כבר כמעט 6 שנים. אני אוהב את ההמטבח וחושב שזה מקום מדהים וקסום, השעות הרבות לא מפריעות לי, אישתי פחות מרוצה אבל מבינה.
האתגר שלי במטבח הוא להבין, קשה לי מאוד לעשות משהו כי אמרו לי, אני רוצה להבין למה? זו גם הסיבה שבגללה הגעתי למטבח המולקולרי.
ראיתי טעמתי והכנתי מנות עם אלמנטים מולקולרים מודרניים, כבר 4 שנים שאני מתעניין בתחום ודואג לקרוא כל מילה קטנה שנכתבת. המנה החביבה עלי היא ספירת השוקולד במילוי גלידת קוקוס ולמון-גראס שמוגשת בבורג' אל ערב בדובאי.