אז בוסקילה התגייסה היום...

אז בוסקילה התגייסה היום...

נו בסדר , אבל למי איכפת? אוקי אז זה טוב ויפה שהיא הבינה שעשתה טעות כשהשתמטה והחליטה להתגייס , אין לי בעיה עם זה. אבל למה מיליון צלמים וכתבים מחכים לה בבקו"ם , ועושים מזה כאילו האפיפיור הגיע לארץ? למה אני צריך לראות בחדשות את הבוסקילה מגיעה לבקו"ם כשמיליון מצלמות עטות עליה? אין דברים יותר חשובים במדינה חוץ מבוסקילה?

כש"סלבריטי" מחליט להתגייס בגיל 30 לצבא זה ביג

דיל, עצוב אבל עובדה. אנחנו מדינה מערבית, מדינה רכלנית, מדינה קטנה שכולם מכירים בה את כולם, אז בטח שיעשו מזה עיניין, עושים עיניין מדברים פחות גדולים. כמו שאנשים ידעו להזכיר לה טוב טוב ולאחרים שהם השתמטו, אותם אנשים צריכים לדעת שמבחינתה, ה"תואר" הזה לא רלוונטי ולפחות לתת לה קרדיט על זה שעשתה את מה שעשתה, היא לא היתה חייבת אתה יודע...לא חסרים משתמטים במקצוע שלה, הם לא מפסידים מזה כלום והם לא מתכוונים להתגייס, "יש להם קריירה" עכשיו.

לצערי אתה צודק , ולכן זה מרגיז אותי

המדינה הזאת במקום להתעסק בדברים חשובים מתעסקת בכל מיני שטויות כמו עם הבוסקילה הזאת שכמו שאמרתי , יפה מאד שהיא הבינה שעשתה טעות ועכשיו החליטה להתגייס , את זה אני לא אקח ממנה . אני מתרעם על התקשורת במדינה הזאת שמתעסקת בתפל ובלא בעיקר . לדעתי היה אפשר לשים כותרת קטנה בעיתון שבוסקילה מתגייסת וזהו , לא צריך לעשות פסטיבל תקשורתי סביב הנושא הזה . ושיהיה לה בהצלחה בלי קשר .

EmGee

New member
המדינה לא מתעסקת בזה.

אני לא רואה בעיה שאת ה5 דקות האחרונות של החדשות יקדישו לשטויות. סך הכל זה עניין שמביא רייטינג, וכן זה דבר די מעניין. אני לא רואה הבדל בין זה לבין זה שמראים בחדשות את החתול שנפל מקומה 16 ושרד.

השאלה את מי זה מעניין . אותי למשל זה לא ממש

מעניין , יש דברים יותר מעניינים וחשובים שצריכים להיות בחדשות , זו דעתי לפחות . מצד שני , אולי כשאנשים רואים את בוסקילה מתגייסת זה ייתן להם קצת מוטיבציה להתגייס אז אולי יש פה גם משהו חיובי .

SkeletonBat

New member
גם אותי זה לא מעניין אבל...

זה חלק מהמלחמה אולי זה יעזור ועוד 2 אנשים יתגייסו בגלל זה כל פעם שסלב מתגייס עושים מזה סיפור שלם

moshavnikit

New member
ובהמשך למה שאמרת

הפרסום הזה שלה, להזיק לא יכול. הרי אלה שהיו נגדה בגלל ההשתמטות, זה לא מעניין אותם שהיא התגייסה עכשיו, אולי קצת סולחים לה.אלו שתמכו בה בגלל שהם בעד השתמטות, קצת "פגועים" מהבגידה. והמעריצים שלה שתמכו בהשתמטות בגללה, כבר לא יעשו את זה, עכשיו הם כבר נגד השתמטות.

האמת היא שבוסקילה דווקא כן מעניינת.אני יסביר:

זה לא שאין צרות ובעיות ודברים חשובים.להפך:יש יותר מדי צרות ובעיות ודברים חשובים.ולכן,כדי להפיג את המתח מהאנחות ומהכאב ראש אנחנו צריכים או ליתר דיוק הציבור צריך "אירוע צהוב"....בסיגנון מאיה בוסקילה כדי לספק את "יצר הרכילות העסיסית" ולהשקיט לפחות למספר דקות את רצף הדיווחים האקטואליים הכבדים,פרשיות האונס והשחיתות.מין רגיעה קלה מהמתח התמידי שהמדינה המשוגעת הזו נמצאת בה 24 רצוף.

רגיעה מהמתח?

אז יש ספורט , תרבות , לא חסרים דברים . לצלם את בוסקילה מתגייסת נראה לי מיותר אבל מי אני שאחליט?? והאמת גם אמרתי שאם זה ייתן קצת מוטיבציה וימנע השתמטות עתידית , מה טוב .

user4576

New member
למי שפיספס: היא תשרת רק 4 חודשים

עזבו את זה שהיא קיבלה בטירונות חדר פרטי ומקלחת פרטית, ממש בית-מלון. היא גם הולכת לשרת רק 4 חודשים, כך שאני ממש לא מבין על מה כל ההילולה. לא ברור לי איך יש אנשים שלא מבינים שזה בסך הכל טריק תקשורתי זול שאין לו שום קשר ולא תהיה לו שום השפעה על שיעורי הגיוס לצה"ל. מקורות: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3535370,00.html

תתפלא אבל אני מסכים איתך

גם לדעתי יש פה משהו קצת מוזר ואני לא אתפלא אם היא באמת קיבלה מקלחת פרטית כמו שאמרת.(איפה קראת את זה אגב? אני מקווה שאתה לא אומר את זה מהאוויר) . מצד שני , אולי תהיה לזה השפעה חיובית על הנוער שעתיד להתגייס , לך תדע .

זה לא דבר חריג

רוב הסלבס שמתגייסים אם לא כולם, כולל אלו שמתגייסים במועד בגיל 18, מקבלים "מקלחת משלהם" כי מה לעשות, הם עדיין מהווים אטקרציה וקיים גם החשש שיצלמו אותם. אגב, גם כשיב"ז, תום אבני, אגם רודברג ואחרים התגייסו, חיכו להם צלמים וכתבים בבקו"ם, זה לא אישי כלפי מאיה בוסקילה.

למעלה