אז...ביי

אז...ביי

הגיע הזמן שגם אני אעזוב ..........=[ אחרי חמש וחצי שנים שאני תקועה כאן בפורום הנפלא הזה,הגיע הזמן שגם אני אעזוב. כמו כולם. גדלתי על אביב גפן באמת שגדלתי תמיד אהבתי אותו ותמיד גם אוהב ולא משנה אם אני אבטא את אהבתי אליו כאן או בכל מקום אחר...90 אחוזים מהחיים שלי קשורים בו ולולא היו באמת שאין לי מושג איפה הייתי היום. חברים אמיתיים היו לי כאן,אנשים שאני חייבת להם חיים שלמים מכל הלב ,חוויות מטורפות,יאללה . לאחרונה נהייתי מאוד עוקצנית צינית וחסרת טאקט,פגעתי כאן בהרבה אנשים וזה נבע מתוך דברים שאינם קשורים כלל אליהם. הכל נבע מתוך עצבים טהורים עצמיים ולא משום דבר אחר-הוצאתי אותם עליכם. לא הייתי צריכה לעשות את זה ואני מצטערת ...תגידו שזה אינטרנט ופורום כולה אבל אני יודעת שאפשר להפגע מדברים כאלה. גם אני נפגעתי לא פעם ולא פעמיים כן -כאן בפורום,באינטרנט,במחשב... וירטואלי שמירטואלי " ילד סינתטי כבויי מול מסך שדולק" זה לא לגמרי נכון -יש משהו באינטרנט הזה שמשפיע על חיים של אנשים... זאת לא חוכמה לשחק אותה גדולים מאחוריי מקלדת. וכל הדיבורים האלה על כך שהפורום כבר לא כמו שהוא היה קודם,נו זה נכון...האנשים שאהבתי לדבר איתם עזבו התבגרו התגייסו השתגעו התאבדו ... אני לא אכתוב יותר בפורום,גם אשתדל שלא לקרוא מכיוון שאם אני בכל זאת אכתוב אז סביר להניח שמה שאכתוב לא ייכתב מן המניעים הנכונים ואם אקרא אז זה ידליק אותי להגיב ובאמת שאנלא רוצה כבר.דיי. גם ככה עוד חודש וחצי אני מתגייסת ,כן אני מתגייסת..בדיוק קבעתי עם נעמן(נאמני) אתמול שנלך ביחד להופעה בזאפה בסוף החודש,הזהרתי אותו שאני אגיע להופעה הזאת על סף התמוטטות עצבים כי שבועיים אחר כך אני אהיה על מדים וזה פשוט מהסיבה היחידה שמעולם לא תארתי לעצמי שאני אגיע לרגע שבו אני אתגייס,זה פשוט נראה לי אבסורד,גם הייתי בטוחה שעד אז אני כבר אמות או משהו...מצער,שיברון לב,ממנת יתר...אלוהים יודע ממה... צר לי אם גרמתי לסתימת פיות,זה נוגד את כל הלך הרוח שלי ,ירדתי לשפל המדרגה. לא רוצה להיות שם יותר.ביי נתראה

2shahar

New member
היי!

אני לא כל כך יודעת מה להגיד לך יהיה קצת ריק בפורום בלי הניק שלך (שאני רואה פה דיי הרבה) חבל שאת מוותרת ככה, זו כנראה תקופה רעה והיא תעבור! אני בטוחה שאף אחד פה לא נותר עם לב שבור וחשק עז לתלות את עצמו אחריי שהוצאת עליו קצת עצבים. אולי זה קורה, ואולי את מרגישה שכבר אין לך מה לחפש פה, למרות שאני מאמינה שזה בכלל לא ככה, ובכלל שיש עוד כמה מתחבאים פה, כאלה שאת באמת אוהבת ונהנת לדבר, ויש לך חוויות איתם(יא אללה). יהיה חבל אם תעזבי, אבל בכל אופן תהני לך ותצליחי בכל דרך שתבחרי גיוס קל ונעים, זו הדרך שלך אל תנסי לברוח.. יהיה טוב
(בלי יותר מידי מנות יתר וכאלה.)

bobit marely

New member
בובה,

אני לא אנסה לשכנע אותך לעשות אחרת כי אני חושבת שאת צריכה לעשות מה שאת מרגישה. אני מאחלת לך המון הצלחה בהמשך,גיוס קל ושיהיה לך רק טוב =) אתה באמת אחת מהאנשים באיכותיים שהיו פה =) לוב, בובית

R h o n e

New member
אני באמת אבל באמת לא יודע למה...

אבל גרמת לי לבכות... ולא בגלל שפגעת בי, בכלל לא פגעת בי נכנסת לי ללב דווקא בגלל כל העקיצות שלך, כי אני מרגיש שאת דומה לי ובדרך כלל אני רב הרבה עם אנשים שדומים לי, וגם התגובות שלך גרמו לי לראות את עצמי בדרך שאני לא מוציא ושתדעי שאני מאוד אוהב את האופי שלך ואת לא צריכה לעזוב בשביל אף אחד, מצידי תישארי ואני מאוד מעריך שאת בפורום, את צריכה לשים זין אם זה בגלל מישהו מסויים שיהיה לך בהצלחה בהמשך הדרך... בהצלחה בגיוס תלמדי מהחיים ותלמדי אותם בהצלחה בהמשך

../images/Emo45.gif בהצלחה....

עשית את מה שצריך.... כל אחד מגיע יומו...הקהל של אביב לא מתבגר, הוא רק מתחלף.... תדעי שאני איתך
תני תאייסי ואז נידבר קצת מתומרת?=) ואם את באה לניצנים אז תגידי לי
ילה לילה טוב... לאחר גוזניק מטורף...

אלינה מ

New member
המון המון..

/tapuzforum/images/emo50.gif.. לא ממש יצא לי להכיר אותך אבל לפי התגובות שלך יצא לי לפחות להכיר אותך לפחות קצת..! אני באמת מעריכה אותך! אז מה שרק נשאר לי לומר לך זה רק המון בהצלחה בהמשך הדרך..!/tapuzforum/images/emo23.gif

קודם כל

אני לא מכירה אותך אבל לפי ההודעות שלך שקראתי בשנה וחצי שאני בפורום הזה הבנתי שאת מצחיקה בטרוף אני לא אשכח שכתבתי על משהו "קברת" ואת רשמת לי "ת.נ.צ.ב.ה"
אבל לכל תקופה יש סוף ואם את מרגישה שמיצית אני בכל אופן איתך אז בהצלחה מותק בגיוס בחיים בהכל... יפית

אח ליאור ליאור פשוט כל הכבוד לך../images/Emo24.gif

אני פשוט מעריץ אותך על ההודעה הזאת. כמה כנות,כמה יושר,כמה אומץ,באמת כל הכבוד לך. אני מוכרח להגיד שלא יצאו לי יותר מדי דברים טובים מהפורום הזה,בעיקר ריבים מטופשים ווויכוחים על אמן שאני בכלל לא אוהב בתור בן אדם. אבל את בהחלט אחד מהדברים היותר טובים שיצאו מהפורום הזה. מי היה מאמין שנכיר כבר שנה וחצי ועדיין נפגש מדי פעם :) אני מניח שמלבד ה"וותיקים" לא הרבה זכו להכיר אותך אישית. והרבה אנשים כאן חושבים מה שהם חושבים על סמך הודעות כאלה ואחרות(לא שזה כל כך משנה מה הם חושבים כן...) אבל מכיוון שאני לא מאמין שעוד יצא לדבר עליך כאן בזמן הקרוב. אני לפחות יכול להגיד שאת ממש אחלה בן אדם. ומי שמכיר אותך מקרוב יודע כמה את מצחיקה וחמודה וכייפית. היה תענוג להיות ליידך בהופעות,לראות אותך צועקת ויורדת על פקאצות,לשמור על מקומך בכוח למרות ה40 קילו שיש עליך(ויש לילדה כוח אנשים) ואם הייתה לי סטיגמה כלשהי על אנשי הכיכרות וכו אז את הפרכת אותה די בקלות. לעדתי את עושה בשכל שאת עוזבת כאן. הפורום השתנה,הוא כבר פחות מתאים לך ואת יודעת את זה,ובמילא את מתגייסת אוטוטו וסביר להניח שלא יהיה לך יותר מדי זמן להכנס לכאן. אז באמת שהיה תענוג להיות איתך כאן. ובאמת שאני שמח שהכרתי אותך. אני מניח שעוד נפגש לנו בהופעות כאלה ואחרות. ותדעי שאת יכולה לפנות אלי בכל בעיה שלא תצוץ. אם את צריכה טיפים צבאיים בתור זה שמשתחרר כשאת מתגייסת יהיו לי כמה לתת לך. ואפשר להגיד שעם עזיבתך תם לגמרי עידן בפורום אביב גפן. את בין השרידים האחרונים מהוותיקים שעוד רשמו פה בקביעות. עכשיו כשאת הולכת באמת לא נשאר כמעט כלום. אבל כמו שכבר אמרו,ככה זה הקהל מתחלף. עכשיו הגיע תורך להמשיך את דרכך בשרשרת המזון :) בהצלחה בהכל! לילה טוב לך ליאור...

Hosh17

New member
../images/Emo10.gif

לא הכרתי אותך כל כך.. אבל ממש עצוב לי שאת עוזבת. מההודעות שלך הבנתי שאת בנאדם באמת איכותי.. הצחקת אותי בהרבה מההודעות שלך ואפשר היה גם ללמוד ממך.. אז חבל שאת עוזבת, אני דוקא היתי שמחה אם הית נותנת כמה מילים מדי פעם אני עוד זוכרת אותך בכינוי ליאור לובשת שחור חחח לפני שנה ומשהו שיהיה לך גיוס קל ותהני בחיים שאחר כך..

נתוש ז

New member
אני באמת מקווה שזה לא קשור לאתמול

אני ממש ממש מקווה.. אני ואת נמשיך קצת בפרטי, זה מציק לי כל הסיפור. עשית לי רע, סליחה על כל הרע שאני עוללתי אתמול..באמת סליחה.

אם את מרגישה שטעית,,,

אם את מרגישה שטעית,,,בזה שהעלבת פה אנשים ופגעת בהם ואת יודעת להודות בכך ומצטערת אז זה יפה מאוד, לדעת לבקש סליחה זו תכונה יפה אז את מוזמנת להישאר, עד לגיוס

TairAtias

New member
סורי על חוסר הנחמדות

אני פשוט לא מכיר אותך, למרות שהייתי רוצה, האמת.. את נשמעת ממש נחמדה

מעיין51

New member
בהצלחה ..

ותודה על ההודעה .. באמת.. לא היית יכולה לעזוב בצורה יותר יפה מזאת.. באמת היית קצת מגעילה, צינית, מייבשת, סותמת פיות וכו'.. ואני שמחה לשמוע שכל ה"רוע" הזה נבע מהמיניעים הלא נכונים.. אז תודה לך ושיהיה לך המון בהצלחה.. בהכל..

../images/Emo85.gifאמנם המון המון זמן לא דיברנו

אבל אני באמת מאחלת לך בהצלחה בצבא ובכלל את אחת המשובחות באמת

למעלה