אז בינתיים אין הבית הלבן

Nimst

New member
אז בינתיים אין הבית הלבן

ואנחנו לא יודעים מתי הוא יחזור. מה בינתיים
מה רואים
שרשור תוכניות מומלצות (למלא את החלל אחרי הפרידה)

gilriv

New member
סתיו ../images/Emo24.gif אני בקשר ע טלעד

כתבתי להם :שב הכבות ..ההפסד -מה הם זהות בדויה והבית הלבן -והם החזירו לי תשובה יפה דפקה"" הם אמרו לי שזה יהיה בקרוב אולי כבר במאי
הם אמרו לי שמתכוונים לשדר את כל הרכישות שלהם לקראת סוף הזכיון באוקטובר 2005 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
יש מוצא סתיו

buffgirl

New member
../images/Emo44.gif ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

באפי אנג'ל ג'ואן מארקדיה ורוניקה מארס ג'ק ובובי מכושפות סימפסונס חברים ג'ואי חלום אמריקאי מופ"ש .. נוּ, כל מיני

gilriv

New member
בחייך תדברי כבר

אני משתגע אולי את ברוגז איתי על משהו ערוץ10 !

תתש

New member
../images/Emo44.gif כמובן שלל סדרות חוק וסדר

רצח מאדום לשחור. באפי ואנג'ל. אבודים. עקרות בית נואשות. ורוניקה מארס. אוורווד. באטלסטאר גלקטיקה. סקרבס. ו-24.

Nimst

New member
עקרות בית נואשות

נשמע ממש מבטיח.. שיגיע כבר ה15 למאי.

gilriv

New member
כולם הכרזה על רכש חדש

זכיינית ערוץ2
!רשת ,סוף סוף מעלה את התותחנים שלה בסידרה דרמה רפואית ?? בשגנון אי אר ניפ/טאק סידרת אקשן ודרמה עם ג'וליאן מקמהון !פרופיילר מכושפות הסידרה משדרת מרשת אחרת בארה'ב FX NETWORK סידרה מעולה גם שתעלה בטלווזיה ב1.06
יום רביעי ב22.45 רק שתדעו אם לו יהיה פרומו בערוץ - דרך אגב אמרתי לכם שני בקשר עם טלעד {חכו לדיווח שאני ידע יותר

gilriv

New member
חג שמח ../images/Emo162.gif../images/Emo157.gif

ונעבור תחג הזה בשלום

תתש

New member
ניפ/טאק ממש לא דומה לאי.אר

זה סדרה על שני מנתחים פלסטיים שיש להם קליניקה במיאמי.

gilriv

New member
החזירו לי תשובה מטלעד

קודם כל זהות בדויה עליהם אמרו שהם יחזירו אזה ב13 למאי עונה3 שאלתי אותם גם על הבית הלבן -על זה עם לא, יודעים כלום עדיין הם עדיין לא -יודעים איפה לשבץ את הסידרה הם אמרו לי שיעשו הכל עד סוף תקופת הזכיון שלהם בערוץ2 שימו לב תכתבו לאתר הרשות השניה לטלוויה ורדיוו בכתבו לי לנציב תלונות הציבור אנחנו משפיעים
Buffy @angl EnTErpRISE SCI FI ימי שבת בשעה 14.00 ערוץ מדע בדיוני גם לי מותר לחתום

gilriv

New member
זה לוקח המון זמן עד שהם שולחים

הודאה אחד אפילו
צריך לשלוח להם מתחילת חודש והם מחזירים תשובה בסוף החודש
שבטח הם מתכוונים לשדר אותה בשיבוץ ושעה מיוחדת

למעלה