אז ביקשו ממני לספר את החוויה שלי....

אז ביקשו ממני לספר את החוויה שלי....../images/Emo254.gif

ואוליי בכל זאת.... אז ככה....זה התחיל בהתלבטות מאוד קשה האם לעזוב את הבן שלי בן ה-4 לשבוע????? ואז עם המון חששות החלטתי שאין לי מושג אם תהיה עוד הזדמנות פז שכזו! ואז השאלה איך משלמים???? ואז נזכרתי.... שהשנה אני בת 30 ואיזו מתנה נחמדה זו תהיה מכל המשפחה שלי....
בקיצור כולם אמרו מעולה פתרון מעולה לדילמה... והנה אחרי יום שלם של חמ"ל שלי ושל בעלי עשינו זאת יש כרטיסים לפאקינג סאנדרלנד !!! איפה זה לעזעזל??? איך מגיעים לשם?? מה יש לעשות שם בכלל???? ואז גיליתי שהזמנו בטעות 4 כרטיסים שלמזלי הצלחתי לבטל!!! אז הזמנו שבוע בניו קאסל... וכולם הפחידו אותי שאנחנו נשתעמם בצורה נוראית!! אבל בנות ממש לא!!! היה תענוג צרוף להיות בעיר הנעימה והלא תיירותית חוץ הזאת. יש שם המון תיירות פנים מכיוון שזו עיר פאבים ומסעדות בלי רווחים ...פשוט העיר עשוייה מהם! ומלא קניונים וחנויות לשופינג.... טוב יאללה יום ההופעה.... התרגשות היסטרית
לא מאמינה שזה קורה לי...ואיך שמגיעים לרכבת וקולטים את הבנות עם החולצות והסימן של טייק דאט על הפנים אני מתחילה להיכנס לאווירה ולקלוט שאני אכן הולכת להופעה
ואז מגיעים לסטדיום אוף לייט בסאנדרלנד ואני לא קולטת את הכמויות ההיסטריות של האנשים ולא רק נשים מכל הגילאים מילדים ועד סבתות בכיסאות גלגלים!!
הגענו בשלוש וחיכינו סתם שעתיים כי היה לנו מקומות ישיבה שמורים.. אני אקדים ואומר שעשינו הליכות מטורפות כל השבוע ההופעה הייתה בערב האחרון לפניי שחזרנו... אז הייתי גמורה עם גב לגמרי שבור
. בחמש נפתחו השערים ואז התחיל הטירוף... אף סדרן לא ידע להגיד לנו איפה אנחנו צריכים לשבת ולכן עשינו את האצטדיון בערך 4 פעמים לאורך לרוחב למעלה ולמטה!! בסוף חשבנו שמצאנו וישבנו בהופעה של הפט שופ בוייז בכיסאות לא שלנו עד שהגיעו האנשים שהיו אמורים לשבת שם ואז הבנו שאנחנו עוד יותר רחוקים מהבמה
(ואלו היו הכרטיסים הכי יקרים כן???) וזה הרגע שניסיתי לרדת לרחבה ולראות האם יש מצב לראות משהו ואז התבאסתי שכבר אין מצב וגם לא בא לי להיות לבד!!! בקיצור חזרתי למעלה ולבעלי והוא ניחם אותי שככה אני רואה את 2 במות..אומנם בקטן מאוד אבל אני לא אפסיד אף חלק:) לאמר לכן שזה ניחם אותי???? אז לא!!!! התבאסתי ואני עד היום מבואסת שהייתה לי הזדמנות לעמוד ממש לייד הבמה כשהגענו ולא עשיתי את זה כי אין לי תשובה למה!!! בכל מקרה נהניתי מכל רגע!!! אנרגייות מטורפות ..אני עושה את הגל המפורסם עם 57000 מעריצים של טייק דאט!!!! רובי היה מדהים!!! תמיד היה לי קצת אנטי ילדותי כלפיו בגלל מה שהוא עשה לגארי...ופתאום זה נעלם וממש נטרפתי ממנו הוא ממש פרפורמר ענקי!!!!

המשך...

כמובן שבשירים הישנים נמסתי ושאבתי כל רגע ונצרתי בליבי....כי מי היה מאמין שאני אשמע את מארק שר בייב , את גארי BFG ואת רובי EC בקיצור מרגש ברמות עד דמעות
never forget היה פשוט לא יאומן!!! לעשות את התנועות שתמיד חלמתי עלייהן ???? אין לי מילים
אני אוהבת את כל השירים החדשים ונהניתי מכל רגע אבל היה חסר המון גארי!! זה הרגיש ממש כמו הופעה של רובי שהשאר מתלווים אליו!! אבל למרות זאת היה תענוג!! בסוף הופתעתי שהם לא חזרו לשיר נוסף לאחר שהם אמרו שלום כי זה מה שתמיד ראיתי בהופעות הקודמות!! ןבגלל זה הרגשתי שלא באמת נפרדתי מהם כי הייתי בטוחה שהם חוזרים!!! הייתי בהלם שכולם באמת הולכים.... מה אתם לא נשארים לשיר האחרון?????? אבל אז קלטתי שזה באמת נגמר ושהדכאון כבר מתחיל
ומאז אני כמההה לעוד וכל כך מקנאה בכל הבנות פה שהיו ביותר מהופעה אחת ועד לייד הבמה
אבל אני מאושרת שהגשמתי חלום שבחיים לא חשבתי שייתגשם!! הייתי בטוחה שזה תמיד יישאר בגדר פנטזיה..והנה זה קרה!!! אז קודם כל חלומות לפעמים באמת מתגשמים..... וחוץ מזה כולנו נהייה בעזרת השם ב2013 !!! ברוררררר!!!!

תודה על השיתוף../images/Emo140.gif

נראה לי שלא משנה איפה עומדים, ברגע שהם יוצאים הכל נשכח, הם פשוט מדהימים שכל אגורה משתלמת
היית במופע הפתיחה?

orlyshka1

New member
תודה רבה

איזה כיף לך! חווית את ההופעה המדהימה הזו! ובפעם הבאה שורה ארוכה יותר של כחול לבן!

אני קוראת את הכל עם חיוך עצום

איזה כיף
יאללה ב 2013 את איתנו בשורה הראשונה .

תודה../images/Emo140.gif

כיף לקרוא, בפעם הבאה אני בהחלט אקח את ניוקאסל בחשבון, היא נשמעת מושלמת..! וזה חכם להשאיר את ההופעה ליום האחרון, אחרת כל שאר הטיול עובר בבאסה שנגמר כל כך מהר... אכן רובי מדהיייים
אפילו אני יצאתי עוד יותר מאוהבת בו
לא חשבתי שזה אפשרי
גם בעלך נהנה?

אתן כאלה חמודות../images/Emo6.gif

קודם כל קחו את ניו קאסל בחשבון בלי שום קשר כי אני ובעלי היינו עוברים לגור שם!!!! דבר שני, בעלי לא נהנה הוא פשוט נהנה בטירווףףףף בעיקר בגלל רובי
כל החוויה הייתה משהו ...כמו שאומרים... בינלאומי
בקיצור את פט שופ בויז הוא ממש אוהב אז בכלל!!!! שניינו היינו בהלם ולא נרגענו מכל החוויה עד לא ממש מזמן... הקטע של לעבור לגור שם נחרט בראשינו וכשנהיה מיליונרים ממש בקרוב נקנה שם בית רק כדי לבוא לעשות שופינג מידי פעם
ומורי אני מזה שם איתכן בשורה הראשונה ב-2013 בעזרת השם!!!!
ובלי קשר לכלום בא לי מסיבה איתכן...למרות שאני לא מכירה אף אחת מכן..... מסיבה שכולה שירים של טייק דאט וריקודים תוך כדי בטירוף!!! אני חושבת על זה כבר מלאאאא זמן אבל זה נשאר רק בגדר מחשבה... הפעם החלטתי לשתף... מה אתן אומרות????

יאאווו איפה נרשמים למסיבה?!?

אבל ר-ק אם יש מישהי שרוקדת איתי את כל sure
ואת CIBM בעצם את זה כבר עשינו בתור בוומבלי
אבל מסיבה כזו נשמעת נפלא

למעלה