אז במה אתם משחקים עכשיו?

קרנפול

New member
אז במה אתם משחקים עכשיו?

אני התחלתי מחדש את זלדה, מקווה שהפעם הבנייה שלי תהיה יותר מושכלת וטובה (בפעם הקודמת מכרתי בטעות יותר מידי חפצים שהתבררו כחשובים- ואז נותרתי חסר כל).

לא יצא לי ממש להתקדם במכשף, או לשבת על איזה משחק במחשב בכלל.
אבל עשיתי משימה אחת במכשף שהיתה מצחיקה- אחת שהתקללה בסגנון של היפה והחיה והפכה למפלצת, ההצלה שלה היתה פשוט מצחיקה- ונדרש רק לאכול איתה ליד השולחן מרצון.
כמובן שהיתה גם אפשרות להילחם בה, אבל כהרגלי ניסיתי קודם את הדרך הטובה.

איזה יום אחד שחזרתי מאוחר ולא היה לי כח לכלום- שיחקתי בyokus island express ,מצד אחד זה מנגינות מרגיעות, אבל זה גם קצת דופק את הראש אחרי איזה שעת משחק.

בפלייסטשן אני עדיין בהוריזון, אבל גם בו לא התקדמתי כמעט בכלל.

אין לי SF5 וכל המשחקים משעממים אותי רצח רציתי פייר אמבלם.אבל

שמעתי שהמשחק כל כך קל (אפילו ברמה הקשה) עד רמה כזו שיש אויבים שלא זזים מהמשבצת שלהם ומחכים שתבוא לתקוף אותם.

אז ירד לי כל החשק לקנות את הסוויץ (כרגע) נינטנדו הבטיחו לעשות פאץ שיעשה תמשחק קשה בקרוב, אבל אני לא סומך על זה כי זה ברור שהמשחק לא תוכנן מראש להיות קשה, וזה מתבטא מעבר לAI גם בתכנון המפות והמשימות.
אז אני אחכה לפייר אמבלם הבא בשביל לחזור (בתקווה שיעיפו את הבית ספר והאלמנטים האלה)

ניסיתי כל מיני משחקים, אבל אני משתעמם כל מה שנשאר לי זה לשחק שוב את DQ11.

קרנפול

New member
תקופת יובש- אני מכיר ת'תחושה

באמת בסוויץ' כדאי לחכות איזה חודש , עד שיכניסו למכירה את הגירסא החדשה גם בארץ. (אומרים שזה לא רק זמן סוללה, אלא גם שינויים קטנים בבהירות ובצבעים)

על פייר אמבלם- ואו זה פעם ראשונה ששמעתי משהו רע עליו.(אבל אולי בגלל שאני מעודכן מגיימרים לא "הארדקורים").
בכל מקרה -משחק בתורות הוא פחות הסגנון שלי, למרות שאני מחכה למבצע טוב על ff 9 שהמלצת לי עליו בעבר.

יש עכשיו גם דמו של 10 שעות לdq11 בסוויץ

ולמרות שהגרפיקה קיבלה שינמוך די רציני ממליץ לך לנסות אותו. זה 10 שעות של תוכן לא 10 שעות עד שהזמן ננעל.

פייר אמבלם החדש נחשב מצוין אבל בגלל העלילה שלו לא גיימפלי ואני בטוח שהעלילה מגניבה אבל לא שווה 1300 שקל עכשיו.

זה ברור שיהיו לפחות עוד שני פייר אמבלם על הסוויץ אז אני לא דואג.

למעלה