אז במקום לפחד להלחץ ולהשתעמם

Paranoid

New member
אז במקום לפחד להלחץ ולהשתעמם

ובשביל לפגוש אנשים נחמדים - כמוני למשל - אני מציע לכולכם - בחופש הזה - לבוא למסע אפניים מהחרמון לכנרת - יומיים שמסתיימים בלונה גל ובהם רוכבים 120 ק``מ..עם ליווי צמוד ועם הרבה כיף (אני מקווה)..... מומלץ בחום - אני נרשם ! מי שמעוניין גם - אתם צריכים להתקשר למועצה אזורית גולן...או מועצה מקומית.. לא יודע ..תחפשו מודעות לגבי זה במוסף עסקים של עיתון מעריב..או בכלל - בכל המודעות האלו שמפורסמות בכל יום בעיתונים.. זה נראה ממש כיף - וגם יש הסעות מאיזור המרכז אז קדימה לגולן !

Paranoid

New member
זה למה :

א - ספורט ב - כיף ג - אנשים חדשים ד - רמת הגולן , ומי יודע לעוד כמה זמן היא שלנו ה - חוויה ו - למה לא ?!

e-shfiyut

New member
וזה למה לא

א- אפשר לעשות ספורט כדרכים אחרות... ב- רמת הגולן כמו שזה נראה עכשיו תשאר כאן עוד הרבה זמן... ג- אנשים חדשיםם תמיד אפשר לפגוש בכל מקום ד- זה מעייף ה- זה מסוכן ו- למה כן... ז- למי יש זמן לזה... בקושי יש לי זמן למה שאני חייבת לעשות פעם ב... ח- 120 ק``מ.... זה קצת מוגזם לא?

Paranoid

New member
אם ככה...

אין בעיה - אני לא בא לשכנע אותך אם את לא רוצה... באמת - בחופש סוכות שבי בביית , תעשי שיעורים ותשלחי הודעות בפורומים במקום לצאת להתאוורר בכיף בטבע.. זו ההחלטה שלך - אני מכבד אותה

למעלה