אז, בנות, איך עוברת השבת?...

E D G Y

New member
אלה הגברים השווים????

לא ממש הבנתי למה הכותבת מתייחסת אל הגברים האלה בכלל, הרי לא מדובר בתופעה חברתית נרחבת במיוחד... או שאולי אני טועה?

אני חוששת שאת טועה יקירתי

הם כל כך הרבה יותר נפוצים ממה שנדמה לך. מעבר לזה שהנושא סיפק כמה וכמה תכניות תעודה בטלויזיה, כמה וכמה אייטמים ב"טיים אאוט" וברשת, כל מי שקצת מכיר את הנושא של סחר בנשים מקבל רושם די מדאיג על ממדיי התופעה הזאת. ולגבי גברים שיוצאים עם צעירות? זו תופעה שכל אישה שעברה את גיל 35 תספר לך עליה .

E D G Y

New member
כן, תופעת הגברים המבוגרים שיוצאים

עם צעירות מוכרת, למרות שיש גם תופעה הפוכה עכשיו של נשים שהולכות על צעירים וזה נעשה יותר מקובל... לי זה מאוד ברור מה מושך אותם בצעירות, ועל זה גם נכתב ב"הגר", שהצעירות לא מאיימות עליהם...ואולי גורמות להם להרגיש שהם עוד מושכים למרות גילם המתקדם...

זו ממש תופעה שמדברים עליה?

מבוגרות עם צעירים? אם את יודעת על חומר בנושא אשמח לקרוא.

E D G Y

New member
הנה קישור בנושא:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3269644,00.html

אוייש , גסות רוח מצידי

לא עניתי לשאלה שלך ולא התעניינתי בשבת שלך... איך עברה עליך השבת? אני מתחילה להרגיש סימנים (לא נפט לצערי) שהענקית מתעוררת.

E D G Y

New member
חחח..איזה חמודה את, נורית :)

מי זו הענקית? השבת שלי היתה משעממת למרות שדי פעילה...

תודה , גם את חמודה !

אני הענקית המתעוררת... ענקית את יודעת למה - זה ענין של גובה כפול רוחב שווה נפח... מתעוררת זה כי נראה לי שהתחלתי להתעניין פתאום בהממ הממ...לא יפה לגיד בקול רם.

spooni

New member
על הפנים ....

ולא ..אל תצטערנה ...אתן לא אשמות ...זו הבדידות אשמה ...התחושה האיומה והכואבת הזו שנמאס לי ממנה...היא בפנים ולא יוצאת.

למעלה