אז בנות- מה יותר חשוב לכן אורך הזין או כמות הכסף :)
מ מיטללל New member 3/1/04 #3 גם לי חשוב שהוא יהיה ספונטני ורגיש ומצחיק. נורא מצחיק. אבל לא זו הייתה השאלה
א אורי I אתר ליגה New member 3/1/04 #6 אויי איזה שרשור מבזה פתחת פה ../images/Emo5.gif אם זה היה הפוך, כלומר אם השאלה הזו הייתה שואלת על גודל במקום אורך ועגילות במקום כסף... סביר להניח שכל הבנות בפורום היו נכנסות וצועקות
אויי איזה שרשור מבזה פתחת פה ../images/Emo5.gif אם זה היה הפוך, כלומר אם השאלה הזו הייתה שואלת על גודל במקום אורך ועגילות במקום כסף... סביר להניח שכל הבנות בפורום היו נכנסות וצועקות
A A n d r i a n a New member 3/1/04 #7 חחח.. אחלה שאלה.. אהממ... האמת לא זה ולא זה .. הוא צריך להיות בנאדם טוב.. באמת... אחד שלא משחק משחקים יותר מדי.. ויודע מה הוא רוצה. אבל בין השניים.. הייתי בוחרת בכסף.. והגודל לא כזה קובע... אלא הביצוע והטכניקות...
חחח.. אחלה שאלה.. אהממ... האמת לא זה ולא זה .. הוא צריך להיות בנאדם טוב.. באמת... אחד שלא משחק משחקים יותר מדי.. ויודע מה הוא רוצה. אבל בין השניים.. הייתי בוחרת בכסף.. והגודל לא כזה קובע... אלא הביצוע והטכניקות...
H HyPeR SoNiC New member 3/1/04 #10 את מתכוונת בחירה בין איכות הסקס לבין כסף? או שאת מתכוונת ספציפית לגודל??? כי לגבר לא חייב להיות זין גדול כדי לספק בחורה......
את מתכוונת בחירה בין איכות הסקס לבין כסף? או שאת מתכוונת ספציפית לגודל??? כי לגבר לא חייב להיות זין גדול כדי לספק בחורה......
A Anna Karenina New member 3/1/04 #12 זו שאלה די מוזרה... כי בעצם אני יכולה "לבחור" בין שני גורמים שמבחינתי הם לא מדד בכלל... וגם בהומור, אני לא מצליחה להחליט...סורי.
זו שאלה די מוזרה... כי בעצם אני יכולה "לבחור" בין שני גורמים שמבחינתי הם לא מדד בכלל... וגם בהומור, אני לא מצליחה להחליט...סורי.
T tough אנגורה New member 4/1/04 #14 מה נסגר אתכן בנות../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif אנחנו לא בפורום סקס.............. וואלה שאלה מוזרה.... אם הכוונה היא ספציפית ל ארוך אז ברור שכסף.. כפי שנאמר לעיל איכות הסקס לא נקבעת עם הגודל של !
מה נסגר אתכן בנות../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif אנחנו לא בפורום סקס.............. וואלה שאלה מוזרה.... אם הכוונה היא ספציפית ל ארוך אז ברור שכסף.. כפי שנאמר לעיל איכות הסקס לא נקבעת עם הגודל של !