אז בנים(וגם בנות):

Zoharrr

New member
אז בנים(וגם בנות):

בנים: מה אתם חושבים על לסביות? עושה לכם את זה? מגעיל אותכם? בנות: מה אתן חושבות על הומואים?עושה לכן את זה?מגעיל אותכן? ותמונה בשביל האווירה...

ChilD SouL

New member
האמת../images/Emo35.gif

הייתי מתה שיהיה לי ידיד הומו. חוצמזה, אין לי בעיה עם אפ'חד ולא משנה מה העדפה המינית שלו - שיהיה לבריאות ושיעשה חיים, זה לא העסק שלי עם מי הוא שוכב.

יש לי חבר ממש טוב

והוא הומו... הוא בדיוק כמו שאומרים, מבין בבגדים ומייעץ לי המון על כל דבר בערך... זה הכי כיף בעולם.

בשלולית

New member
גם אני מתתי שיהיה לי ידיד הומו!

אחד כזה שיהיה החברה הכי הכי הכי טובה שלך ושאין סיכוי שבעולם שהוא ירצה אותך מתישהו במשך המערכת יחסים או משהו כזה... כי תמיד אומרים שידידים טובים, תמיד אחד מהם רוצה קצת יותר... ועד שיצא לי להכיר הומו... והומו שעובד איתי... כמעט כל יום אני רואה אותו.. מדברת איתו... יוצאת לבלות איתו... נפגשת וזה.... כל האשליות התנפצו! הוא כן רצה אותי. בלעחס. ו.. הם לא מפריעים לי... שיחיו ויתנו לחיות...

זכוכיות

New member
אז זה הופך אותו ללא-הומו.

מה שאומר שידיד הומו עדין לא היה לך. גם לי היה מקרה כזה אגב, הוא פשוט הגיע למסקנה שהוא בי אחרי שהוא הכיר אותי.

זכוכיות

New member
זה יותר מדי תלוי.

צפיה בזוגות/ תמונות/ סרטים של נשים עם נשים, גברים עם גברים או גברים עם נשים- לא עושה לי כלום, לא מרגש אותי. כבר קרה שנמשכתי לבחורות, אבל אני לא חושבת שצפיה באקט לסבי עושה לי משהו, ביצועו של האקט הלסבי עם בחורות מאוד ספציפיות. כן. כנ"ל לגבי גברים ספציפים. גם גברים עם גברים לא עושה לי כלום, וזה גם לא פרקטי כל כך מבחינתי, אבל זה בטח לא מגעיל אותי.

Cobe Anan

New member
../images/Emo89.gif../images/Emo34.gif../images/Emo90.gif זה לא מפריע עד ש

זה נהיה מוקצן מדי. למה אני מתכוון? הומו יכול להיות בנאדם רגיל לגמרי, להתלבש רגיל, לדבר רגיל, ורק להזכיר שעברי לידר "חמוד כזה, אבל לא הייתי עושה אותו". מקובל. אבל להתחיל לדבר ולהתנהג בצורה אומואית, זה כבר מטריד.מאד. תמליל שיחה אותנטית (מה זה אותנטית?!) מלפני שנתיים, בערך:
הומו: "איזו מ-א-מ-מ-ת!"
אני: "מה מהממת? כולה פרחה בלי גוף עם פרצוף של יום-כיפור!"
הומו: "על מה אתה מדבר? תראה איזה שיער יש לה!פשוט תענוג לעבוד עם שיער כזה, היא חייבת להיות דוגמנית!"
אני: "שיער או לא, היא פשוט מעאפנה. לא הייתי נוגע בה עם מקל"
לסבית: "האמת, נכון. היא ממש לא משהו."
הומו: "עזבו, מה אתם כבר מבינים?"
לסבית+
אני: "אהמ.. אהמ.. מבינים יותר ממך, זה בטוח.. ילד עומו...! מה אתה מבין? אתה בכלל השארת את ה
שלך בבית... מה אתה מדבר איתנו בכלל?!"
עם בנות מקולקלות זה כמובן פחות מטריד, זה בערך כמו לדבר עם החבר'ה שלך, רק שלא צריך לדמיין את ה
שלהם מקבל פינוק... מה שכן, בעבר הפריע לי שידידה ממש חמודה שלי מקולקלת, כי היא היתה הבחורה המקסימה היחידה שיצא לי אז לפגוש במשך לא מעט זמן..
אגב, קטע מצחיק שהיה לי עם רועי הבוקר:
ישנתי אצלו הלילה, כי הוא צריך עזרה במשהו הבוקר
. באמצע השינה חלמתי
על דקלה, ואז התעוררתי, ראיתי את הגופה של הקרנף לידי, ובאופן אינסטינקטיבי עמדתי לחבק
אותו, כשלפתע פתאום קלטתי שזאת לא דקלה לידי..
חחח... הייתם צריכים לראות באיזו פנתריות
זינקתי לצד השני של המיטה
!!!

כמעט25

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif-D

ככה עשיתם מסיבת פיג'מות ולא הזמנתם אותי?!!??!!?
קרעת אותי קובי

Cobe Anan

New member
מה לא הזמנו?

לאון הזמין אותך או לא הזמין אותך לג`אקוזי? אז נכון, לא היית מוזמנת לישון איתנו בבוקסר (מה לעשות, את עדיין אישה, בכל זאת...) אבל היינו נהנים יחד ופשוט שולחים אותך לישון בחדר השני (אחרי שהיינו מפרקים לך ת`צורה בוורמס!)... ליכלכת, סבתא!

liontamer

New member
מי זה בדיוק היינו מפרקים חצפצפת?

שאני אזכיר לך את הלינץ' שנעשה בך, פעם קודמת שנגעת בקונטרולר? חבר, עם כל האהבה אליך, וכל התודה אחרי שכל הבוקר שחינו יחד בנפט, פיח ובנזין, אגב, המפלצת הניעה... , וורמס, אתה לא יודע לשחק. לאון מאסטר אוף דה פליינג היפו!

dod_basim

New member
מסכים אחי!

ואגב גם אני זכיתי לישון עם רועי על בוקסרים בלבד

dod_basim

New member
אני לא רוצה להפוך את זה

לשרשור בוקסרים עם רועי... אה ו..גוייאבה לדעתי היית צריכה לישון עם משהו מלבד בוקסר (ככה זה אצל בנות, לא?)

Cobe Anan

New member
אגב, יוהב...

אם היית ישן איתו בתחתוני טום וג`רי שלך, הוא כבר לא היה ישן בבוקסר עם אף אחד אחר.. (אם אתה מבין למה אני מתכוון...)

למעלה