אז בסוף התאשפזנו

אז בסוף התאשפזנו../images/Emo101.gif

לכל מי שזוכרת את התלאות של שירה כאשר האבחנה האחרונה של הרופא היתה ברונכליטיס, ביום שבת הגענו למיון אחרי ששירה מאוד חירחרה, עשו לה צילום חזה והברונכליטיס הפכה לדלקת ראות. בנוסף ירד החמצן בדם כשהיינו במיון אז ילה לאשפוז. עלינו למחלקת ילדים בשניידר והיינו מאושפזים עד אתמול אחר הצהריים. חוויה לא נעימה, שירה לא הצליחה לישון שם וגם אני כמובן לא עצמתי עין, רעש מסביב ותאמינו לי שהאחיות עושות הרבה יותר רעש מהילדים או התינוקות שבוכים מידי פעם. אחרי 48 שעות ללא שינה השתחררנו הביתה למעקב רופא הילדים, שירה מקבלת אנטיביוטיקה והיא כבר הרבה יותר טוב. מאושרת להיות בבית ולחזור לכל הצעצועים שלה. אבל- אמא ואבא של שירה חולים עכשיו, אתמול חשבנו שזו סתם תשישות אבל היום קמנו שנינו עם כאבי גרון, שיעולים וצינון. שייגמר כבר החורף הזה. נכנסתי רק לרגע להתדכן מה קורה פה ונדהמתי לגלות כמה הפסדתי בשלושה ימים שלא נכנסתי, איזו פעילות ויש לי מלא מה להשלים אבל לצערי הראש מסתובב ואני חוזרת למיטה. מקווה שמחר אני אתאושש ואז אני אקרא כל מה שפיספסתי, ראיתי דיון על חוויות לידה ועל בלינסון ויש לי הרבה מה להוסיף אבל מחר. יום טוב לכולם ורד

רותי ע

New member
../images/Emo24.gif החלמה מהירה לבונבונת המתוקה

ולהורים שלה כמובן
אני יודעת איזו חוויה קשה זו להיות איתם באישפוז
טוב שזה מאחוריכם
לימים טובים ובריאים יותר

שירה מקסימה../images/Emo70.gif ושתהיו כולכם בריאים

בריאים ולא תכנסו שוב לעולם לבי"ח רק ללידות
שירלי.

zimes

New member
אוי. תהייו בריאים!

גם אצלינו, אחרי שהילדים מחלימים, הגדולים קורסים לכמה ימי מחלה-מנוחה.

mom&shaked

New member
הרבה בריאות לכל המשפחה

מזל שהאישפוז כבר מאחור וסוף סוף אתם ב
. להורים עם הכאב גרון לשתות הרבה כוסות
(תה כמובן) ולהתחזק. שירה מדהימהטפו*3

למעלה