אז בסוף לא הלכנו לחיסון ולא נשקלתי

נוגלי

New member
אז בסוף לא הלכנו לחיסון ולא נשקלתי

הקטנצ'יק לא הרגיש בטוב אז דחינו את החיסון להשבוע, זה היה טוב בשבילי[דחיית החיסון לא חס וחלילה העובדה שהוא לא הרגיש טוב] משום שיומיים לפני אכלתי המון המון, ואם הייתי נשקלת ורואה שעליתי זה היה מוריד לי את המוטיבציה משמעותית. אז שיהיה שבוע טוב, ושכולנו נראה מספרים שאנו רוצות על המשקל...

אורלי14

New member
בשקילה שלי היום התברר

שהעליתי 500 גרם. זה אוף, אבל קטן, כי הייתי בטוחה שהעליתי הרבה יותר... בשיחה עם הדיאטנית הגענו למסקנה שבעצם מה שהפריע לי וגרם לי לכל הדיכאון הזה הוא חזרתו של החורף מבחינת קור ודיכאון ואפרוריות, ובהתאם גם לאכילה שלי, אכילה לא מבוקרת, בין השעות 4 ל-7 בערב. היא נתנה לי רעיונות מה לאכול, ובעיקר איך לחמם את הגוף בשעות האלו מבפנים (כמו כוס תה, ללא סוכר כמובן, כמו מרק לייט - נמס בכוס - שהוא מחמם מאד וכמעט לא מכיל קלוריות אבל בשבילי זה לא הולך בלי שקדים, אז לא נראה לי כפתרון טוב, או לחם קל עם מעט ריבה או גבינה, או פריכיות אורז שמשביעות יותר מלחמית, למשל.) בקיצור, אני הולכת עכשיו להכין לי כוס תה, ולרשום בפתק של הקניות השבועיות לקנות פריכיות אורז. וכבר קבעתי לי תור לעוד שבועיים, בתקווה שארד את הגרמים שהעליתי. ותודה לכולכן על העידודים והעצות המקסימות!!!

תשתדלי לשתות תה בלי תאין

שווה ערך לקפאין וזה גם משתן זה מוריד המון מנירלים שחיוניים לגוף וככה את צריכה לשתות יותר מיים אחרת יש חשש להתייבשות (גם התייבשות העור לא דווקא התייבשות הגוף) לשתות חליטות תה צמחים טיבעיים אוכל זה גורם מחמם בגלל זה בחורף גם אוכלים ושמינים יותר חוץ מזה שאפשר להסתיר את השומנים מתחת למעיל זה גם בגלל שאנחנו מיחסים קור לאכול!

אורלי14

New member
אני שותה תה פירות או צמחים של

ויסוצקי, עינוגי התפוח, נענע, מנטה, כאלו.

למעלה