אז בסופו של דבר...

RomiVais

New member
אז בסופו של דבר...

אני אגש מחר לוולפסון לפתוח קצת את הטבעת. היום בבוקר התקשרתי למיון, כאן ביוספטל ואמרו לי שבשום פנים ואופן לא מבצעים דברים כאלה כאן. איזה פרימיטיבים, לא?
בכל מקרה, אני בשעתיים הקרובות אעשה את כל הסידורים הדרושים ומקווה שהכל יצא כמו שצריך ואני אוכל מחר להנות מבקבוק מים!!
בהתחלה חשבתי לחכות עוד שבוע, אבל ההיגיון אומר שזה סבל מיותר. אז זהו, לכל מי שכעס עלי - שלא יכעס...
המשך יום נעים ל-כ-ו-ל-ם, רומי

היי רומי../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

שלא תגידי אחר כך שאני מקמץ במילים
הייתה שיחה נעימה לא ? צעד נכון ונבון אי אפשר לחיות ולהתקיים מאוויר.
ביי

RomiVais

New member
חמודון יקר!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif

אני אמרתי כזה דבר (שאתה מקמץ במילים)? באמת? מעניין מאיפה זה בא לי
סתאאאאאאאאאאאאאם
זה בטח נבע מגעגועים לאחי הגדול
בטח שהיתה שיחה נעימה - בריבוע אפילו!!!
באמת קשה להתקיים מאוויר ומשתיה חמה.... הרי כמה קפה או מרקים אפשר לשתות ביום? ובמיוחד אני שמעדיפה שתיה קרה. אז מחר נפתח קצת ובטח הכל יהיה בסדר - כי אני מתחילה להיות טיפה רעבה - הרגע קלטתי שמחר יהיה שבוע שלא אכלתי. נורמלי להיות רעבה, נכון?
אז שיהיה לך המשך יום נעים ותמסור נשיקה לקטנטונת המלוחה
רומי

lir42

New member
רומי יקרה שלנו

שיהיה לך יום טוב מחר ואני לא חושבת שמשהו כאן כעס עליך לרעתך כולם כאן אוהבים אותך ודואגים לך שלך לירי

lir42

New member
שום דבר לא חדש

בפעם האחורנה שנשקלתי הייתי 83.9 ולפי ניתוח שקלתי 115 וזה היה לפני 4 חודשים סך הכל אני מאושרת. זהו מה איתך? שלך לירי

RomiVais

New member
לירי יקרה!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif

אני בהחלט יודעת שמי שכעס, כעס מאהבה אלי - ואת לא מתארת לעצמך כמה טוב עושה לי על הנשמה לדעת שיש לי כאלה חברים טובים!!
אז תודה לך והמשך יום נעים, רומי

למעלה