אז בעצם איך זה מיתנהל...?!

ababcd

New member
אז בעצם איך זה מיתנהל...?!../images/Emo4.gif

אני כ10 שנים חי לבד.קודם,גרתי עם שותפים\ות.לפני כן,אצל ההורים.מישהו יכול להסביר לי איך בדיוק מיתנהלת הזוגיות?!.יש לציין שאני יש לי הרגלים ודברים פרטיים שאינני מוכן לוותר עליהם.אז בואו אשמחלקרוא את דעתכם.

rafagav

New member
"לא מוכן לוותר עליהם?"

ברור, שאחרי שנים רבות לבד יהיה לך קשה מאוד להתחיל לחיות עם מישהי. וממול - אם אתה מעוניין בזוגיות, בחיים עם בת-זוג, אז, כשתמצא את זו, שממש תמצא חן בעיניך, לפתע תהיה מוכן על הרבה יותר ממה שאתה חושב כעת. ונכון - בחיים בזוגיות יש צורך בויתורים רבים. אם התועלת רבה על אותם ויתורים - נפלא. אחרת - לשבור ולחפש קשר אחר.

חיים בזוג

הי, אתה מספר שאת חי לבד ושאתה מתקשה לחשוב על הרגלים שתהיה מוכן לשנות. אחרי תקופה כל כך ארוכה של חיים שלך עם עצמך,טבעי לחשוש משינוי אורח החיים שלך. לא ברור לי עד הסוף- האם אתה רוצה זוגיות? אם כן, מה גורם לך לרצות בכך? לכל אחד מאיתנו יש דרך חיים שסיגלנו לעצמנו לאורך השנים. איזה הרגלים ודברים בחייך יקרים לך מפז? על מה אתה לא מוכן לוותר? מבין כל ההרגלים וההתנהגויות שרכשת במהלך השנים, אם היית פוגש את אהבת חייך, על מה כן היית מוכן לוותר? בהצלחה! אילת לבנון אימון אישי

צא ולמד

תרגיל אפקטיבי עבורך: ללמידה מהי זוגיות. רשום כל זוגיות שנתקלת בה במהלך השבוע. זוג שיושב על ספסל, בסופר...ועוד...ועוד... רשום ליד אותה זוגיות את הדברים הנפלאים שהבחנת בהם ואת הדברים שהיית מעוניין להימנע מהם. כשתסיים את התרגיל, יהיה בידך אינפורמציה ראשונית לבדוק בעזרת איש מקצוע, או עם עצמך מהי זוגיות עבורך. דרך צלחה
עידית

ababcd

New member
הזוגיות עם השותפים

הזוגיות עם השותפים\ות היתה עיניינית רשמית וגם קרירה.חלוקת תשלומי חשבונות וניקיונות.שום דבר אחר מעבר.כל אחד בחייו שלו,בעיסוקיו ובחדרו.

אין ספר הוראות

זוגיות היא:חלוקה חלוקה של כל דבר מיטה.ארון,מטבח,מקום בלב,זמן פנוי,תחביבים ועוד נשמע קשה?לא ממש זה בא טבעי כאשר אתה אוהב אתה לא מרגיש מופסד אתה שמח בחלוקה כי זאת שאתה אוהב שמחה שמחה אם תסתכל בהתחלה על המשך הדרך זה נראה מסובך זוגיות זה לא הדבר הכי קל בחיים אבל האמן לי זה כייף יותר מאשר שאף אחד לא נוגע לך בדברים האישיים אגב גם בזוגיות יש אזורים פרטיים לכל אחד וחפצים פרטיים שהשני לא צריך לגעת בהצלחה

למעלה