אז בקשר למתנה

עציון

New member
אז בקשר למתנה

כפי שכתבתי למטה, באחת התשובות. בני וכלתי בכוחות משותפים הביאו לי חולצה במידה M . ואני לובש XL. אז היא אמרה: "אין דבר תוכל לתת למתן" (הנכד שלי). זה מגיע לי.

חחחחחחחחח הרגת אותי מצחוק עכשיו

סוף סוף משהו גורם לי לצחוק טוב בימים המטורפים שעוברים עליי כרגע... תודה עציון, הייתי זקוקה לזה באמת ולעניין עצמו, אולי דיאטה? או שמא תהפוך את החולצה לסמרטוט לניגוב אבק, או אולי תמסגר אותה ותתלה, שיהיה מזכרת

עציון

New member
נקודות לטובת הכלה.

פנינה, יפה מצידך לצחוק ואני שמח שאני(אני?, כלתי...)גרמתי לכך. אבל, ללאחר עיון מחדש אני חושב שיש כמה נקודות לזכותה של כלתי ולכן יאמר זאת לשיבחה. 1. עצם העובדה שהיא "סחבה" איתה את החולצה מהמזרח הרחוק. 2. יש לך מושג כמה מטר של חוט יש בחולצה הזו? 3. בחולצה 3 כפתורים במקום 2 כרגיל. 4. אפשר ללבוש את החולצה משני צדדיה. 5. אני אכן מהרהר על דיאטה רצחנית וזו נקודה לטובת הכלה. 6. אם היא לא היתה נוסעת לא היתה לי חולצה 7. היא נסעה, אז יש לי חולצה 8. אני חייב להגיע עד 10 9. עברתי כבר את 8? 10. והכי הכי, " והיא עולה, והיא עולה על כל העדרים, חולצה כחולה" 11. (צ´ופר)-- אז אם היא עולה למה לי דיאטה?

הגנובה

New member
אני בעד!../images/Emo45.gif

יש היום טרנד אופנתי למסגר בדים בצבעים שונים (כאלה שבאו מהמזרח הרחוק) ולתלות אותם כתמונה... או ראיתי בבית מלון שתולים בגדי ספורט של ספורטאים שונים כתמונה וכותבים של מי היתה החולצה - ומי הזיע בה. אפשר למסגר את החולצה ולכתוב באותיות קידוש לבנה - חולצתו של סבא עציון בתוספת המספר 1!!! ושלא תגיד שכלתך לא יודעת מה להביא! - העיקר המחשבה!!!

טלאפ

New member
טוב עציון, נקודה לטובתך

עכשיו אני מבינה למה התכוונת אתמול. בכל אופן תראה את זה כמחמאה הם חושבים שאתה רזה... חוץ מזה באמת אין בעיה למסגר, זה יהיה כמו ב PLANET HOLIWOOD.

טלאפ

New member
holywood - זה מה שקורה כשכותבים

ושומרים שהילדה לא תאכל את המקלדת

למעלה