אז בשביל מה התגנב זאב ארליך הנערץ (לא עליי) ללבנון ? כפי שכבר כתבתי - להכין מקום להתיישבות בלבנון. והנה האימות לדבריי :

Cranio

Well-known member
ארגון "עורי צפון – התנועה להתיישבות בדרום לבנון" פרסם הבוקר ברשתות החברתיות לפיו ארליך שקד על הכנת מפה של אתרים בלבנון "שאותם צריך יהיה לחפור כאשר השטח יהיה ברשותנו".
בארגון קראו – הפתעה הפתעה –
להקים מייד התנחלות יהודית סמוך למקום שבו נהרג ארליך ולקרוא לה "נחלת זאב".

Cranio

Well-known member
האם החפירות הארכיאולוגיות האלה הן חלק ממטרות המלחמה החדשות של צה"ל?
האם הן מצדיקות סיכון חיי אדם? האם סמל גור קהתי נפל אמש על הגנת מטרת המלחמה החדשה הזו?

ומה פשר ההחלטה החפוזה והבלתי מנומקת של ראש אכ"א להכיר בארליך כחלל צה"ל, הכרה שמשפחות רבות –
בהן משפחת שמריז מכפר עזה, שבנה אלון נהרג מאש חיילי צה"ל אחרי שהצליח להימלט בכוחות עצמו משבי חמאס; ומשפחתו של הנווט אסף דגן שהתאבד אחרי שקיבל זימון למילואים – נאבקות ללא הצלחה כדי לקבל?

האם היחס של צה"ל לארליך קשור גם לעובדה שהוא מאצולת המתנחלים?

הפרבולה1

Well-known member
צריך להיות ריאלי יש מצב שצה"ל ישהה בדרום לבנון ועזה עוד הרבה זמן, זה לא דרישה של מתנחלים משיחיים אלה של רוב תושבי הצפון ( שבעצם גם הם סוג של מתנחלים) שלא מוכנים לחזור לישוביהם אם צה"ל לא ישהה פיזית מעבר לגדר הגבול עם לבנון. גם בעוטף עזה יש דרישה שצה"ל ימשיך לשלוט ברצועה.

Cranio

Well-known member
צריך להיות ריאלי יש מצב שצה"ל ישהה בדרום לבנון ועזה עוד הרבה זמן, זה לא דרישה של מתנחלים משיחיים אלה של רוב תושבי הצפון ( שבעצם גם הם סוג של מתנחלים) שלא מוכנים לחזור לישוביהם אם צה"ל לא ישהה פיזית מעבר לגדר הגבול עם לבנון. גם בעוטף עזה יש דרישה שצה"ל ימשיך לשלוט ברצועה.
אתה משקר.

אביב 2019

Well-known member
כמובן.מובן מאליו שאני אביע תמיכה מליאה במי שהחליט לבצע בפועל
את הרעיונות שלי להתיישבות חוקית בדרום לבנון.
לפי החוק הבינלאומי,כוח כובש להלן "צה"ל",רשאי להקים מאחזים לצורכי
שמירה וביטחון בשטח הכבוש, להלן "דרום לבנון".##
זה חוקי.קדימה.

Cranio

Well-known member
כמובן.מובן מאליו שאני אביע תמיכה מליאה במי שהחליט לבצע בפועל
את הרעיונות שלי להתיישבות חוקית בדרום לבנון.
לפי החוק הבינלאומי,כוח כובש להלן "צה"ל",רשאי להקים מאחזים לצורכי
שמירה וביטחון בשטח הכבוש, להלן "דרום לבנון".##
זה חוקי.קדימה.
אולי בגלגולך הבא ושל מדינת ישראל שמן הסתם זה גם לא יהיה שמה , תוכל להתיישב אפילו בסוריה ובעירק.
בינתיים ,
אתם דואגים בעקביות לחיסולה המהיר והבלחתי נמנע של ישראל.

למעלה