אז בשעה טובה ילדתי את הקלבר שלי

אז בשעה טובה ילדתי את הקלבר שלי

ביום שלישי שעבר ילדתי בן מקסים, הוא פשוט תינוקי מדהים! ילדתי בבי״ח מאיר והייתה לידה טובה מאוד.
אחרי הלידה אמרנו להם שאנחנו מודעים לק״פ ושאנחנו הולכים לטפל בשניידר אצל ד״ר וייגל, הם אפילו לא שלחו אלינו אורטופד, הם ראו שאנחנו יודעים מה אנחנו עושים ואנחנו בשליטה.
רופאת הילדים אמרה שעשינו בחירה מעולה עם ד״ר וייגל.
מחר הברית ואת התור הראשון לשניידר קבענו ליום ראשון, העדפתי לגבס אחרי הברית, אני מקווה שזו החלטה נכונה.

עכשיו יש לי שאלה למי שהיה או הייתה בשניידר, זה במרפאות חוץ? איפה בדיוק? איפה מחנים את האוטו?

פרלמנים

New member
מוצאים חניה, יש מסביב לשניידר די הרבה

זה בקומה 5 עד כמה שזכור לי, במרפאה האורטופדית.
תנסו להגיע מוקדם ככל האפשר ותגידו לסוניה שאתם עם תינוק פיצי וממתינים רק לוייגל.

מזל טוב

כמה שוקל איך קוראים לפשוש?
ברוכים הבאים רשמית, לפורום

Yifatule

New member
מזל טוב!

בשניידר המרפאה נמצאת בקומה 5.
יש חניה של שניידר והיא עולה 20 ש"ח לכל היום.
כדאי שתגיעו מוקדם, ב - 8 בבוקר ותגידו לסוניה בקבלה שאתם עם תינוק חדש כדי שתכניס אותכם ראשונים.
מתחילים לקבל ב - 8 וחצי בבוקר.
אל תשכחו להגיע עם טופס 17. אם אתם לא מספיקים אז בקומת כניסה יש עמדה להתחייבות, עד שתסדרו את הטופס 17.

ספרי חוויות - איך היתה הלידה??

תודה רבה לכולכן! + שאלה

אתמול הייתה הברית ועבר בסדר גמור, אני שמחה שעשינו את הברית בלי גבס, זה נראה לי יותר נוח, ככה אפשר לקלח אותו טוב אחרי הברית ויש פחות הפרעות, ביום ראשון כבר נהיה עם הגבס הראשון שלנו.
לפשוש הקטן קוראים לביא והוא נולד במשקל 3200, לגבי הלידה - אני מאחלת לכולכן לידה כזאת! התעוררתי ב 1 בלילה עם ציר כל 5 דקות, כאבים נוראיים, שמנו את הבת הגדולה אצל ההורים שלי (מתוך שינה, היא בכלל לא התעוררה) והגענו לקבלה של מיון יולדות ב 2 בלילה. עד שנכנסתי לחדר לידה היה 3 ורבע בערך וב 3:40 נולד הנסיך, ממש 2 לחיצות והוא יצא, כמובן שלא הספיקו לתת לי אפידורל וטוב שכך :)

תודה לכולן על האיחולים ועל ההסברים לגבי שניידר, אני כבר מחכה ליום ראשון, אני מרגישה שעד עכשיו הוא בלי טיפול וקשה לי עם זה. אני כבר מחכה להתחיל לטפל בק"פ שלו.

שאלה נוספת למי שיש אחים גדולים, מה להגיד לבת השלוש ו 4 חודשים שלי לגבי הגבס של התינוק? היא כמובן תשאל.

טובה53

New member
מה להגיד לאחים:

"התינוק שלנו נולד עם רגל בצורה לא טובה, והגבס מרפא לו את הרגל כך שהיא תהיה בצורה טובה והוא יוכל ללכת ולרוץ ולקפוץ."
זה מה שאנחנו אמרנו לאחים הגדולים ולחבריהם.
"וגם לרקוד/ לשחק, נכון?" בד"כ הגיבו.

אז עברנו היום גיבוס ראשון

היינו בשניידר אצל ד"ר וייגל, הוא בדק את לביא ואז הלכנו איתו לחדר של אהרון לגיבוס.
עבר בסדר, אולי אני קצת בהלם...
אני ממש מקווה שהגבס לא מפריע לפשוש הקטן.
שאלתי את ד"ר וייגל מה דרגת הקושי של הק"פ, אז הוא אמר שיש לו קלאב פוט מכובד אבל יהיה בסדר ונסדר לו את זה.

ג'סיקה, אהרון נתן לנו את הפלייר ואת המדבקה, כל הכבוד לך! את עושה עבודת קודש!

פרלמנים

New member
איזה יופי.

כולם כאן בפורום עושים עבודת קודש

תיכף תגלי שגם לך כבר יש ניסיון ותוכלי לחלוק אותו עם חדשות ממך...זה הכיף הכי גדול

קראת קצת על מקלחות בתקופת הגבס ?
האם וייגל המליץ להוריד את הגבס בבית או בשניידר?
בהצלחה

Yifatule

New member
מעולה

איזה כיף שאהרון זכר לתת את הפלייר והמדבקה. הוא ממש התלהב שנתנו לו את זה.

שיהיה לכם המון בהצלחה! הטיפול באמת הרבה יותר פשוט ממה שזה נראה בהתחלה.

למעלה