אז גם שלום נשבה בקסמיה של נינט

bleeding guitar

New member
אז גם שלום נשבה בקסמיה של נינט ../images/Emo168.gif

וגם הוא אירח את הקרחת בהופעה היום ל-4 שירים. אישית לא אהבתי.

לכל מקום היא נדחפת ?

מסכן מי שהיה בהופעה , רצה להנות משלום וסבל אותה... אז איזה שירים היא טבחה "הזמרת" ?

bleeding guitar

New member
ננסה להזכר ../images/Emo168.gif

השיר הראשון לא בדיוק זוכרת שלום דיבר על זה שהוא מקליט עכשיו דיסק ילדים ואז הזמין את נינט, אז אולי משהו קשור לדיסק הזה לא יודעת אח"כ היא ירדה אבל הוא הבטיח שהיא תחזור שהיא חזרה הם שרו ביחד את: אבשלום (!!!) בגלגול הזה, מאיה (כוס אמא שלה כמה חיכיתי לשיר הזה!) ובזה סיכמנו 4 שירים מושחתים. מה שכן חייבת לציין ששלום נורא נהנה מהאירוח, שיהיה בריא.

כן. I couldn't agree more

עצוב שלארח את הגברת טייב בהופעה הפך להיות "סמל סטטוס". ורצוי שהאירוח יהיה "חסוי" ו"סודי" כדי להעצים את האפקט. במהלך ההופעה. לפני האירוח. העסק סבל מסאונד מחפיר. היה שיר שהגיטרה של שלום חנוך נשמעה מהמגבר כמו רדיו דמשק. בסדר. לא פעם ראשונה של סאונד דפוק בזאפה. אבל כשטייב פתחה את הפה - גם סאונד של קארנגי הול לא היה מסתיר את העובדה שהיא זייפנית. פשוט זייפנית. לפני כל מה שאני חושב על המותג/היחצנות/וכל הממבו-ג'מבו מסביב. היא יכולה להיות הרבה דברים. זמרת היא לא היתה ולא תהיה. כעת אני משוכנע בזה לגמרי. ואם לא צביקה הדר (שגם נכח בהופעה הזו) החדר הנקי ב FAB-18 היה פסגת ההישגים שלה. אולי. טוב. זה לא פורום טייב. זה פורום שלום חנוך. את האמת שאני לא מכיר את שלום חנוך. קשה להגיד את זה על שלום חנוך כשלמעלה מ 80 אחוז משירי ההופעה היו מוכרים לי, אבל אף פעם לא התעמקתי במקור. אהבתי ברוב המקרים את ההגשה. האינטראקציה עם הקהל היתה טובה. והקטעים ששלום אמר שהוא אוהב את המילים של השירים שלו היו חינניים. משה לוי משובח. זהו. אין לי מה להוסיף. נהניתי
אסף.

נר2

New member
פעם שניה שהוא מארח אותה..

בפעם הראשונה היתה באיזה הופעה של אמדוקס, היתה כתבה על זה בmsn ויש לינקים מההופעה בפורום הרשמי של נינט. דוקא לא רע בכלל אבל הוידאו באיכות די גרועה.. ושלום די אהב אותה.. חוץ מזה שהיא הייתה גם בהופעה חיות לילה בליל הסילבסטר ואחרי ההופעה נכנסו לחדר שלו (יחד עם אחותה, יהודה לוי ורן דנקר ובני זוגם). מה הכוונה שהוא מקליט דיסק ילדים? יש יותר פרטים? הוא אמר משהו לגבי האלבום שהוא מקליט?

21profile

New member
אברר יותר לגבי הדיסק הזה.

מבטיחה לעדכן פרטים...גם אני ממש סקרנית לגבי זה. אישית, אין לי שום דבר נגד נינט, ולמרות כך שאיני מתחברת כלל למוסיקה שלה (בערך שלה) אני חושבת שיש לה קול יפה מאוד, ושהיא יודעת לשיר. היא פשוט ממש מאוסה עלי. אני מניחה שזו הבעיה איתה, שאי אפשר להימנע מלשמוע את השם שלה, ורוב הזמן זה לא בהקשר של מוסיקה. אני מאמינה ששלום ונינט, מבחינת הקולות של שניהם, זו הרמוניה מקסימה, אבל לפחות לפינה-נטולת-הנינט בין היחידות שנשארו לי, חבל לי שגם לשם היא פולשת. מזל ששלום מופיע בתדירות די גבוהה, ו"אחת ל..." זה לא סוף העולם.

Shlosi

New member
וואלה מסכים איתך...

לא שמעתי אבל נשמע לי שהקול הצח של נינט והמחוספס של שלום יצרו משהו ממש יפה ומיוחד. ולמען הפרוטוקול, אני חושב שנינט מאוד מוכשרת, אבל מבחינתי היא כאילו במקום ובזמן הלא נכון...

נר2

New member
קישור מההופעה

שלום מארח את נינט בפורום של נינט היה הקישור מההופעה. האמת שלא רע בכלל. אותם השירים מההופעה הקודמת ביחד. אבל איכות הוידאו גרועה (זה מה שקורה כשמצלמים עם הטלפון..) מעניין אם זה היה ספונטני או עוד חלק מיחסי הציבור של טמירה ירדני כדי לתת לה יותר אמינות אם היא תופיע עם זמר כמו שלום, או אם גייסו אותו כדי לעזור לה.. מה שטוב זה שאפילו נינט לא יכולה לגנוב לו את הפוקוס..

bleeding guitar

New member
עכשיו ספרי את האמת ../images/Emo168.gif

מה עשית בפורום של הנינה? ונו זה מה שאני שונאת עכשיו זה נינט ושלום חנוך חלילה לא שלום אירח אותה או משהו, ככה היה גם כשגבע אלון אירח אותה פתאום כל העולם התעורר לגלות מי זה גבע אלון נינט וגבע, רציתי להקיא אז רציתי להקיא גם אתמול. ולא חושבת שהוא כ"כ פירט על העניין הזה של הדיסק, אני ברגע ששמעתי נינט שקעתי בחלומות אחרות שלא כרוכים בהסתכלות על הבמה ואגב אם אסף הירשברג יועילו בטובו נעלה גם תמונות שצילמנו אתמול...

נר2

New member
הסקרנות שהרגה את החתול../images/Emo54.gif../images/Emo67.gif

זה המקום היחידי שבו מצאתי את קטעי הוידאו האלה.. ריסים זה לא שיר של אריק איינשטיין? מאיזה אלבום זה? ואני מסכימה עם גיל עם מה שכתב למטה. ולא מפריע לי את מי שלום מזמין לשיר איתו בהופעות, להפך זה דוקא עושה את ההופעה מענינת יותר גם אם אני לא כ"כ אוהבת את הזמר או הזמרת והיו די הרבה כאלה.

bleeding guitar

New member
שיזמין את מי שהוא רוצה ../images/Emo168.gif

רק שיודיע מראש כדי שמי שלא אוהב את האמן המוזמן יעשה את השיקולים שלו. אולי גם שלום פוחד מחדר מלא פאקצות מעריצות של נינט? ובאמת באמת אני לא מוצאת שום דבר מיוחד בקול של נינט, ולא מבינה על מה כל המהומה. אין שום קשר למה שאישית אני חושבת עליה וכל העולם ואחותו יודע שאני לא סובלת אותה. גם אסף שהיה איתי ציין שהיא זייפה בכל השירים, אז אישית לא שמתי לב אם היו או לא היו זיופים אבל בהחלט לא התרשמתי ממנה.

LEATHER REBEL

New member
לעניין "ריסים"

זה שיר ששלום כתב לאריק ושמופיע באוסף "ישן וגם חדש" של אריק. זה היה אוסף מהתקליטונים של אריק בחברת הד ארצי (1967-68), ושבמהדורת ה CD האחרונה שלו כולל גם בונוסים - כל ההקלטות שבמקור לא נכנסו לאותו אריך נגן.

גיל מ

New member
דעתי היא כדלקמן (פשש איזה רשימי)

אין משהו רע בנינט.. היא זמרת מצוינת, בואו נגיד שהיא לא הטעם האישי שלי במוזיקה אבל במחינת זמרת היא יודעת לשיר.. הדבר לדעתי שהכי מפריע לקחת אותה ברצינות זה בגלל שהיא מתעסקת ברוב הזמן לא במוזיקה וזו בחירה שלה... הייתי בערב מחווה לענבל פרלמוטר והיא עלתה לשיר 2 שירים (אחד עם שילה פרבר) והיא הייתה מצויינת אז זה ששלום שר איתה זה לא חילול קודש או משו כזה.... אבל זה שלום כל דבר איתו זה מצוין

bleeding guitar

New member
והנה סנונית ראשונה ../images/Emo168.gif

תמונה מיום רביעי בזאפה צילום שלי (היפ היפ הריי) מצלמה של אסף

Hosh17

New member
היי אחלה

אהבתי את הפלייליסט היה חסר לי מאוד זה רק געגוע, שיר ללא שם .. וגם סוף עונת התפוזים יכול היה להיות טוב. ושלום הוא בדרן שלא מהעולם הזה חחח היה טוב.

bleeding guitar

New member
ואללה סוף עונת התפוזים היה מאוד חסר ../images/Emo168.gif

וחלילה לא התכוונתי לאף אחד שישמע שלא היה טוב, סתם לא נהניתי מהאירוח.

למעלה