אז דיברנו פה על תגובות עם קללות

אז דיברנו פה על תגובות עם קללות

והתנצחויות והשאלה הם למחוק או לא. מה לגבי תגובות ג'יבריש לדוגמא: נושא: ךלגיגפ תוכן: געיסלכיעלעי או תגובות פרסומת על אתר חדש/שיטה חדשה לעשות כסף מהיר האם הייתם מוחקים או משאירים?

גאמי

New member
באמת? יש כזה דבר?

בחיי, צריך מתורגמן צמוד לכל המגיבים.

mary lou

New member
למחוק

זה לא מועיל לאף אחד [בעצם זה כן יכול, אם נגיד יאשימו את המגיב הזה ברצח בדיוק בשעת כתיבת התגובה זה יכול להיות האליבי שלי! אבל אנחנו לא בסדרה בלשית, אז למחוק]

יש לי כללים ברורים לגבי זה:

תגובות ג'יבריש - בדר"כ משאיר ולא מגיב להן תגובות "בלוג יפה מוזמן לשלי" - בדר"כ מוחק תגובות פרסומת - מוחק בלי להסס לשנייה. פעם מישהו הגיב לי לפוסט, תגובה ממש לא קשורה. היא הלכה פחות או יותר ככה: כותרת: "וואו, יפה מאוד, אני חושב שזה יעניין את כולם" תוכן: קישור לפוסט בבלוג שלו שמכיל הסברים איך להצטרף לתרמית הפירמידה שלו....

דם דם

New member
תגובות אחרות אממממ....

ג'יבריש- מוחק
או שלא,תלוי במצב רוח שלי פרסומות- מוחק
הזמנה לבלוג/אתר- מוחק
אני עוד לא מדור פרסום,אצלי יש מקום רק לפרסומות של תפוז (נו מה יש שיתוף פעולה ביני לבין נעמה, היא מספקת אתר לכתוב בו ובתמורה היא שמה קומץ פרסומות אצלי)

פגעסוס

Well-known member
כמו העכבר

גם אני נוטה שלא למחוק תגובות ג'יבריש אלא אם מדובר בהצפה של תגובות ג'יבריש ואז הכל הולך לפח.

פגעסוס

Well-known member
סתם כי הן לא מזיקות

ולך תדע, אולי יום אחד נמצא בהן קוד נסתר...

noyy

New member
../images/Emo28.gifישר למחוק

תגובות עם קללות לא בהכרח הייתי מוחקת, תלוי בתגובה :$

דנטל

New member
*^%&$^%$#6753 התפוז הזה

(ובסוף זה עוד יעלה פעמיים) כתבתי שג'יבריש שנגרם בשל תקלה אני אתרגם ואעלה תגובה עם התרגום. ג'יבריש כמו בדוגמה שלא נגרם בשל טעות ימחק, אלא אם הגולש יטען, לפני שאספיק למחוק, שהחתול הלך לו על המקלדת והזיז את העכבר והקליק על "שלח"... פרסומות ימחקו ואף תשלח תלונה על מציפן עם קישור לניק שאעלה אותן.

TheWhiteTigris

New member
ישר מוחק.

קללות נשארות כדי להעיד על טמטום של הכותב. ג'בריש ופרסומות זה סתם מציק ואין פואנטה.

למחוק, מן הסתם. ואם כבר עסקנו בזה..

מה עם פרסום בהודעות? יש אחד, שהגיב לי ולעוד בלוג תגובות מחמיאות שהיו בעצם לפרסם איזשהו חרא עם ההודעות שלו בפלאפון. אישית לא מחקתי, מסיבותיי שלי, הייתם מוחקים?

ספאמרים - Spam

היו לי בבלוג מספר פרסומי SMS ומחקתי את כולם. מי שמפרסם בצורה לא עניינית - כלומר כל מה שמעניין אותו זה לפרסם ולפעמים הוא עושה טובה שהוא רושם לכם "יופי של בלוג", הוא ספאמר (מלשון Spam) ולא מגיע לו שההודעה שלו תופיע. אני ממליץ לכם למחוק את ההודעות האלו כדי שהתופעה לא תגדל. -------------------------------------- בלוג כסף באינטרנט http://blog.tapuz.co.il/profit

למעלה