אז הבוקר היתי סוףסוף במעגן מיכאל
הגעתי ממש מוקדם בבוקר, קצת אחרי שבע, אז אף אחד לא עצר אותי בשום מקום, הסתכלתי קצת בבריכות, אמרתי שלום לאנפיות, לשחפיות ולקנית (יכול להיות שראיתי קנית ?) וירדתי לים, יש להם אי מול הים שנראה גם כמו איזה שמורת טבע, ויש עליו מלא מלא ציפורים, אבל אני בלי משקפת יכולה רק להתלהב מהמראה הכללי. מקסים שם. אחרי זה הלכתי לשוטט בשבילי הקיבוץ וראיתי שם את המראה הכי יפה בעצם
שני גוזלי סיקסק ושני הורים על דשא של איזה בית, ליד הבריכות. זה היה ממש מקסים. מצחיק איך לציפור היפה הזאת יש קול כל כך מג'ועג'ע
המשכתי אח"כ והלכתי גם לשמורת נחל תנינים וגם ל"אמת תנינים" שזה פארק פרטי כזה עם שטויות (מוזיקה רועשת, משחקי מים וכו') ובעצם בשמורת נחל תנינים יש רק אוסף עצום של אנפות כל מיני, לא ראיתי דברים אחרים (אבל גם לא התקרבתי
). בקיצור, אחלה סיור בוקר. הידעתם שלעורבים יש עקבות ענק ? אגב, האם יש סיכוי שהעורבים אוכלים סרטנים ?
הגעתי ממש מוקדם בבוקר, קצת אחרי שבע, אז אף אחד לא עצר אותי בשום מקום, הסתכלתי קצת בבריכות, אמרתי שלום לאנפיות, לשחפיות ולקנית (יכול להיות שראיתי קנית ?) וירדתי לים, יש להם אי מול הים שנראה גם כמו איזה שמורת טבע, ויש עליו מלא מלא ציפורים, אבל אני בלי משקפת יכולה רק להתלהב מהמראה הכללי. מקסים שם. אחרי זה הלכתי לשוטט בשבילי הקיבוץ וראיתי שם את המראה הכי יפה בעצם