אז הגיע הזמן שלי...

spider P I G

New member
אז הגיע הזמן שלי...

אני קוראת כאן כבר מספר חודשים מבלי להגיב או להראות סימן חיים. אני לא יודעת מה גרם לי לכתוב פה הודעה, אבל הנה אני עושה את זה. אני בת 22 ולאחרונה הבנתי שאני א-מינית. או אולי לא בדיוק א-מינית?? לא יודעת... מעולם לא היה לי קשר רציני עם בחור, מהסיבה הפשוטה שתמיד בשלב שזה הגיע לסקס אני עצרתי את הקשר ונעלמתי לבחור. הצורך לסקס מעולם לא היה קיים בי. תמיד חיפשתי אהבה וחברות אמיתית, אף פעם לא מצאתי. אני חושבת שבגיל 19 זה התחיל להעיק על הפרטנרים שלי.. העניין של החוסר חשק. אז ניסיתי.. ופשוט לא הצלחתי. כאב לי מידי ופשוט לא הייתי מסוגלת. תירצתי את זה בהתחלה בזה שאני עדיין לא מוכנה, אבל זה בכלל לא היה נכון. בראש שלי סקס זה משהו שאין לי צורך בו. משהו סתמי, מעין התפשרות לטובת בן הזוג שלי. הלוואי והייתי מסוגלת לעשות את זה וזהו- אם זה היה ככה הייתי מתפשרת וסותמת את הפה, כי מערכת יחסים זה משהו שאני כל כך משתוקקת אליו ופשוט אין לי, כנראה שגם לא יהיה?! אני לא יודעת.. אני ממש מתוסכלת. אני רוצה למצוא מישהו שאני אהיה מסוגלת להיפתח אליו. עם השנים עטפתי את עצמי בשקרים שאני כל כך רוצה להשתחרר מהם. אני מרגישה שנשארתי מאחורי כולם. וזה לא שאני בתחרות עם מישהו אבל אני רוצה להתקדם כבר!! אני רוצה לחוות אהבה, וזוגיות... אני רוצה מישהו שיאהב אותי ויקבל אותי בזכות מי שאני.. רק שלא נראה לי שיש אדם כזה. אני רואה את כל החברות שלי כל כך נהנות עם החבר.. זה שיש להן מי שאוהב אותן... אני בחיים לא חוויתי דבר כזה. אני כבר מתחילה לחשוב שאני אהיה לבד כל החיים.. וזה כל כך מתסכל!!! לא יודעת למה כתבתי את זה.. אבל זאת אני.

p019

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo212.gif

תקופה ארוכה בכלל לא חשבתי על בן זוג - אני משארת שבעיקר כי חשבתי שזה בלתי אפשרי ולא רציתי להיות מתוסקלת, ובעיקר הסתקלתי על המיניים ה"מסכנים" הללו - שכל הזמן מתרוציץ מדייט לדייט כדי לנסות למצוא בן זוג. האמת שאז באמת חשבתי שהם מסכנים - כיוון שבניגוד לנימה שלך - הכרתי ארבה מעוד אנשים שהיו מתוסקלים מחוסר היחולת שלהם למצוא בן זוג. כן, כן, להיות מיני לא הופך את עיניין החיפוש להיות פשוט.

spider P I G

New member
אני לא מסכימה כל כך...

אני חושבת שזה הרבה יותר קל כי אמנם הם כל הזמן מחפשים אבל כשהם מוצאים הם הרבה יותר מאושרים מה שאני אי פעם אהיה.

אני לא חושבת שזה נכון.

למה? האושר נמדד בסקס? ממתי? אני חושבת שזוג א-מיניים יכול להיות יותר ממאושר ביחד, לפעמים אפילו יותר מזוג מיני. לא מעט זוגות מיניים ביחד רק בשביל הסקס. קשה לי להאמין שהם ממש מאושרים, אפילו שמבחינת העולם המיני הם מצאו בן-זוג, כי זה כמעט הדבר היחידי שמגדיר קשר בימינו. מצד שני, קשה לי בכלל לחשוב על אפשרות לקשר א-מיני, היות ויש כל כך מעט דוגמאות לכאלה [אפס. מישהו בכלל שמע על זוגות כאלה, או שזה מיתוס תיאורטי לחלוטין?].

spider P I G

New member
זה בדיוק מה שאני אומרת...

שבמצב שלנו הזוגיות היא דבר כל כך בלתי מושג, שהלוואי והייתי מינית. אולי הייתי אוכלת יותר חרא מגברים אבל בסופו של דבר גם הייתי מאושרת. כרגע אני לא רואה מצב בו אני אמצא אהבה, דווקא בגלל שסקס מגדיר זוגיות. אז איך זה מצב יותר טוב?

סקס מגדיר זוגיות...

לא ממש...אם כן אז זוגות מעל גיל 55 -60...כבר איבדו את הזוגיות??

p019

New member
מהניסיון שלי בחיים - זה כל כך לא נכון

יש כל כך ארבה בעיות בזוגיות וזה כל כך מסובך - שהמין יכול להוות רק עוד בעיה אחת - לא פיתרון לשום דבר.

spider P I G

New member
אז מה עדיף?

את אומרת שזוגיות זה בעייתי אז את לא רוצה להיכנס לזוגיות? הלוואי והייתי מוצאת מישהו שיאהב אותי אבל אני לא מוצאת, דווקא בגלל הסקס (או החוסר בסקס) זה מצב כל כך מתסכל... כל מה שאני רוצה זה מישהו לחיות איתו, לאהוב אותו ואיתו, לתת למישהו להכיר אותי באמת.. כמו שאני.. ולקבל אותי! אבל אני לא מצליחה. מין זה כן פתרון. זה הופך את החיים לכל כך הרבה יותר טובים. הלוואי והייתי מוצאת את החשק הארור הזה שכבוי אצלי. יש בי כל כך הרבה אהבה לתת ואין אף אחד שיקבל. תאמיני לי שאם הייתי יכולה לשכב עם מישהו, הייתי עושה את זה. אני עושה הרבה דברים בחיים שלי למרות שלא בא לי עליהם. אני הולכת לעבודה כל יום, אני מורידה את הכלב, אני מנקה את הבית, אני שומרת על תפריט בריא.... לא בא לי על כל הדברים האלה אבל אני יכולה לעשות אותם. אצלי סקס זה משהו בלתי מושג. אני פשוט לא יכולה לעשות את זה. זה כואב לי כאב בלתי נתפס. אם הייתי מסוגלת פיזית לעשות את זה אני חושבת שכבר מזמן הייתי שוכבת עם מישהו, למרות שאין בי את החשק המיני. כי כמו שכולכם אמרתם- זוגיות מוגדרת על פי סקס. בלי סקס- אין זוגיות. אני למדתי את זה בדרך הקשה. אז מה עדיף? לתרץ את הא-מיניות בכך שסקס זה הרבה כאב ראש? לא. עדיף להתמודד עם הבעיות שסקס יוצר, אבל לחוות את כל האושר שבא עם הזוגיות. הלוואי והייתי יכולה. אני לא.

p019

New member
את מבלבלת בין דברים

תכנסי לפורום האמריקאי ותגלי שיש שם א-מיניים שמצאו זוגיות. כן, במדינת ישראל שהינה ארבה יותר קטנה זו בהחלט בעיה - אבל אני עדין מקווה שבתווח הלא מעוד רחוק זוגיות א-מיניית גם בישראל לא תישמע כדבר בלתי אפשרי. אני א-מינית. זו לא היתה בחירה, ולא נובע מצורך או חוסר צורך. זה פשוט חלק ממני - כמו להיות בעלת יכולת במטמתיקה או ממש לא להיות טובה בכל מה שקשור בפעילות גופנית. אני יכולה להיתעלם ממי שאני - ולנסות להיות שחקנית כדורגל - ולהתעכזב מהחיים שלי - או לקבל את מי שאני - לעבוד על הצדדים החזקים ולהימנע מהחלשים. אני מעוד אשמח אם תהיה לי זוגיות - אבל זוגיות טובה. להיות אם מישהו רק כדי להגיד שיש לי זוגיות (כמו ששמעתי על מישהי שהתחתנה אם מישהו שלא הכי מתעים לה רק כי היא פחדה להיות לבד) זה לא בשבילי. זה אומר דבר ראשון למצוא בן זוג א-מיני. וכן, כרגע זה נראה בלתי אפשרי. את טוענת שאם הייתי מינית אז לא היתה לך בעיה למצוא זוגיות, וזה כנראה נכון (או לפחות זה לא היה מרגיש כל כך בלתי אפשרי כמו עבוד אדם מיני בשלב זה) - אבל את א-מינית. את יכולה לנסות ללכת לפסיכולוג/סכסולוג ואולי הם יכלו לעזור לך, אני לא יודעת - אבל אם זה כל כך מפריע לך - שווה לפחות לנסות. אם לא, את חייבת לנסות למצוא דרך לקבל את מי שאת - זה רק יגרום לך לתיסכולים אם לא. בכל מקרה, אני בהחלט מקווה שתמצאי את הדרך להיות מאושרת

למעלה