אז הגיע ערב

אז הגיע ערב

היום הייתי בירושלים. קניתי שם ספר שנקרא: ריפוי עצמי/לואיס פרוטו. קראתי בדרך חזרה (אין כמו אגד). החלק הראשון מורכב יותר מהסברים רפואיים (בשפה קלה) על כמה הגוף שלנו - בעזרת אמונה, חשיבה חיובית, דמיון מודרך ועוד כלים (שעדיין לא קראתי) מסוגלים לחולל פלאים. עוד קראתי, כמה מצב של מתח גורם למחלות. הייתה שם השוואה מעניינת בין הגישה שתומכת במחקר החיידקים, לבין זו שתמכה במחקר ה"מצע" עליהם מתיישבים החיידקים (דהיינו - אנחנו?!) בעודי נוסעת, תקף אותי כאב ראש מהסרטים. משהו מוזר. כאילו יד באה ותקעה את האצבעות בקצה הגולגולת. הרגשתי את השיניים זזות......סטריינג'. מושפעת מהספר, החלטתי לא להיכנס ללחץ מהכאב ראש (וגם לא להלחיץ אף אחד), וניסיתי קודם כל לעזור לעצמי - הבטתי החוצה. הכל ירוק (עונה טובה להביט החוצה). הכל פורח. עצמתי את העינים והכנסתי את הירוק פנימה, וגם דימיינתי אור נעים מקיף לי את הראש.. הקיצור - עבר!! הראש בריא ושלם! והמצב-רוח סבבה.
השבוע התחיל אצלי עם מתח בגלל מחר - לא הספקתי לעשות דברים שתכננתי, כי אני קצת תקועה רעיונית (פרויקט ללימודים שלי), אז מחר ....מה אני אראה למורה...תחושות של מתח שתפסו אותי לכל היום - הביאו איתם מחשבות חוזרות ונשנות על..כלום. על שטויות. ואז, עצרתי ושאלתי את עצמי למה בדיוק אני חושבת על שטויות? מה מטריד אותי? והתשובה הייתה הלימודים (מה שפירטתי). ואז גם הופיע כאב הראש. פתאום, כשהבעיה הייתה ברורה - הופיע גם הסימן בגוף. טוב, יצא לי קצת מבולבל - לוקחת אתכם (מי שקורא את ההודעה המבולבלית הזו) קדימה ואחורה אבל שיהיה. אז איך עבר עליכם היום? מה מתוכנן לשבוע הקרוב?

רננהלי

New member
רוגע

אחרי שבוע שעבר שהיה סוער ביותר מבחינתי. אירוע שהיה לי קשה מאוד להתמודד איתו + הייתי חולה וחלשה והוצאתי פה הרבה קיטור, והתבשלתי הרבה פה ולא רק פה ובתוכי נראה לי שעכשו רגוע השקט שאחרי הסערה אולי? היום היה טיפול. טוב. אפשר לומר נעים אפילו פשוט יצאתי בתחושה נעימה. ועכשו אני מרגישה קצת יותר טוב פיזית, פחות חלשה (מה שלא היה כל היום הזה) אז אחרי כל מה ששפכתי ועיבדתי שבוע שעבר, אני חושבת שמשהו נרגע בי. שמשהו מכל זה הופנם בי. עכשו זמן פשוט להירגע. לנצור את מה שיש. מרגישה טוב יותר. שייכת יותר לעולם הזה. בעיקר שייכת יותר לעצמי. מקווה שההרגשה הזו לא שברירית מדי, שלא תיהרס לי. שלא תלקח לי. יש אירוע נוסף השבוע שיכול להיות נפלא ויכול להיות מכה, תלוי איך הוא יהיה, איזה צד אקח בו, והאם אוכל לראות את הכיף והטוב או שאבחר לראות את הקושי, כי שניהם קיימים בו, ובגדול. שבוע טוב

היום

אחרי לילה שכמעט לא ישנתי קמתי בבוקר לעבודה עבדתי היום יום שלם ורק עכשיו חזרתי הבייתה עייפה אך עייפה לפני שיצאתי הבוס שלי אומר לי לפני שאת יוצאת אני רוצה לדבר איתך כמובן שהמחשבה הראשונה שעלתה לי בראש זה הנה הוא הולך לפטר אותי הביטחון העצמי שלי כול כך נמוך שמכול הערה קטנה אני נבהלת מסתבר שהוא רק רצה להגיד לי משהו לגבי מחר כי מחר רופאה אחרת נמצאת ולא הוא תכנונים להמשך אין הרבה חוץ מהדברים הרגילים עבודה ולימודים השבוע אני לא נוסעת למרפאה אחרי היום ומחר שגם הולך להיות לחוץ אני צריכה את יום שלישי בבוקר לנוח בהתחשב שאחרי הצהריים אני עובדת

s h i r k u s h

New member
יום די משעמם ../images/Emo13.gif

בעיקר סתם עבדתי על המחשב, אחרי זה נפגשתי לצהריים עם חברה במסעדה איטלקית קרובה לבית שלי, אכלנו פסטה פוזילי <כמו ביסלי כזה> ופוקצ'ה והיה ממש טעים!!! אחרי זה היה לי שיעור פיתוח קול, ושרתי ממש טוב
ובדיוק לפני רבע שעה התקשרו אליי מאיזה מקום שפניתי לעבודה, ונראה אם יסתדר לי עם המשמרות בעבודה שאני מתחילה ביום שלישי אולי אני אעבוד גם שם, אבל נראה איך זה יסתדר בכלל. ועוד מעט הולכת עם חברים להרצליה פיתוח לבלות קצת
בהמשך השבוע אני מתחילה לעבוד בחנות, מחר אני אנקה קצת את הבית, לא חייבים כל יום, בקושי נמצאים בבית כדי ללכלך <ההורים בחו"ל ורק אני ואחי פה והוא עובד מרבית הזמן ואני לא ממש מלכלכת...>

למעלה