אז הג'נדרקוויריות שלי אולי ממש ממש מוזרה...

אז הג'נדרקוויריות שלי אולי ממש ממש מוזרה...

כבר אמרתי כמה פעמים שאני מתנדנדת בין אשה לבין ג'נדרלס, אבל לא מזמן קלטתי שלפעמים הג'נדרלס הוא זכר (ואז אני מרגישה ש"אמור היה להיות לי איבר מין גברי", ולפעמים הוא גם חסר מין (אבל לא נראה לי שממש קורה שאני מרגישה ג'נדרלס נקבה)...
זה הגיוני בדרך כלשהי?
יכול להיות שאני סתם ממש-ממש-ממש מוזרה?

יכול להיות

וזה לא דבר רע. אני חושבת שכדאי לך להיות מי שאת/ה, ולקבל את עצמך כמו שאת/ה באותו רגע, גם אם זה זכר, גם אם נקבה וגם אם ג'נדרלס (זכר או נקבה או שניהם). זה נכון שזו לא הנורמה, אבל ז*ן על הנורמה.

זה גם "מוזר" (בקטע שזה לא רגיל), אבל זה גם הגיוני (בעיני) וצריך להיות מקובל.

lily kane

New member
המחשבה שאנחנו מוזרים

היא אני חושבת שהמחשבה הראשונה שעולה לכל ג'נדר קווירי/ת בראש בפעמים הראשונות שהם מרגישות שמשהו בינהם לבין הסביבה שונה.
בהתחלה נראה לי שקל לנו לקבל את השוני כי אנחנו חושבים שזה לא נכון, אבל ככל שאנו רואים יותר ויותר את ההקפדה והלחץ החברתי למגדר א/נשים.
אנחנו מתחילות לחשוב שאנחנו הלא בסדר וה"מוזרים" כי כולם עושים ככה אז למה שהדבר הזה ירגיש רק לי לא הגיוני?

אבל חשוב לזכור, שמיגדור א/נשים והתייחסות אליהם רק לפי הופעה או מאפיינים בילוגים חיצונים היא התנייה חברתית, לאורך ההיסטוריה הרבה פעמים מגלים דגמואות של מקמות בהם המערב או אירופה פחות השפיעו או לא השפיעו וששם הפירוש למה זה להיות אישה ומה זה להיות גבר ולמגדריות ונשיות שונה , הייתה לחלוטין שונה.

ועוד יותר חשוב לזכור שאנחנו ממש לא לבד
יש המון א/נשים שנופלים בין השורות של המיגדור הזה .

וזה בסדר להיות חלק מהן, כי זכיות ושיווין לא אמורות תליות על בסיס מגדרי או מיני.

זו בכול אופן דעתי הכנה בנושא

Apikachu L

New member
לא נשמע לי מוזר

דווקא די הגיוני.
לכל אחדת יש תערובת מגדר יחודית בטעם מיוחד. לשלי יש גם פצפוצי פקאנים.

אסור3

New member
ממ.. מעניין.

זה זכר ולא גבר?
(או שזה מעורבב אצלך?)

אני חושבת שאני לרוב גנדרלס..
ואולי נשית/גברי יותר לפעמים..
ואוהבת לדבר מעורבב...

ג'נדרלס זכר

וכמו שאמרתי בנוסף אני גם חווה את עצמי כג'נדרלס חסר/ת מין, ובערך 50% מהזמן (אולי קצת פחות) אני אשה ציסג'נדרית

אפשר קצת עזרה עם המונחים?

ג'נדרלס זה לא חסר\ת מגדר? אז איך זה יכול להיות זכר?או שהכוונה מבחינה ביולוגית?

lily kane

New member
נדמה לי

שבמקרה של ג'נדרלס זכר ,זה תחושה של יותר גבר בהתנהגות אבל שלא מרגיש נכון שיהיו אברי רבייה או סממנים חיצונים של גבריות או נישיות.
אבל אני לא בטוח אני אשמח לשמוע את התשובה של קטנית בעניין

הכוונה שלי ב"ג'נדרלס זכר"

היא חוסר מגדר אבל תחושה שיש לי את אברי הרבייה הלא נכונים, ואמור היה להיות לי אבר מין גברי.
כלומר, בזמנים בהם אני מרגישה "ג'נדרלס זכר" - אין תחושה מגדרית, אבל קיימת תחושת חוסר התאמה מינית ביולוגית.

למעלה