אז הגעתי לכאן....

אמאלה2

New member
אז הגעתי לכאן....

תודה לאלו שהפנו אותי לפורום הזה. האמת שמחה למצוא אתכם. עוד לפני שהתחלנו אני כבר בלחץ איך בדיוק אני מספיקה לשים את הבנות בבוקר בגן ולהספיק להבדק עד 9 בבוקר? ואיך בדיוק נחים כשיש לי שתיים שצריכות תשומי? ואיך ואיך ואיך...לפחות יש איפה להשתפך... מכמה תשובות שקיבלתי עד עכשיו אני מבינה שדברים השתנו מאז שיצרתי את שתי בנותי הראשונות. (למשל פרגונל ז"ל...). בזמנו קראתי בשקיקה את הספר של בן-רפאל. האם יש ספר דומה לאותו אחד ישן נושן או שמא יש לו מהדורה חדשה מעודכנת?

ברוכה הבאה

ראיתי גם שהספקת לכתוב בפורום הורים בטיפולים אז לשם הבהרה הפורומים מאוד קרובים ולו רק באוכלוסיה שלהם ההבדל בין הפורומים הוא בנושאי השיחות (למרות שמשטרת האינטרנט לא ממהרת לחלק דוחות בנושא..) הפורום של הורים בטיפולים עוסק בטיפולים ובקשיים המתעוררים אצל הורים בטיפולים בניגוד לאלו אשר נאבקים לשם השגת הילד הראשון פורום פוריות ה"רגיל" הוא מקום נהדר לשאול על רופאים וטיפולים עדכניים (הוא גם מורכב מיותר אנשים) רק ששם מקובל לא להעלות נושאי ילדים עקב הרגישות שלדעתי מובנת הפורום שכאן היא פורום המיועד להורים אשר הגיעו לסטטוס הורים עקב טיפולים (גם אם ההריון הושג דווקא בחודש מנוחה בצורה טבעית) וזקוקים להמשך הקשר והאוזן שמבינה את הייחוד בתהליך שהביא אותנו לנקודה זו מאחל השתתפות פורה תרתי משמע בכל אחד מהפורומים בהתאם לחלוקה שתיארתי מעלה ליאור

ברוכה הבאה ../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

אני מיכל, אמא של עומר ויובל בני 10 חודשים. לספר של בן-רפאל יצאה מהדורה מעודכנת (ראיתי בסטימצקי). אני באופןו אישי לא אקנה את הספר שלו בעקבות כל הסיפור שהיה איתו וכתב האישום שהוגש. האם בנותייך הן תאומות?

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

מיכל ענתה על שאלתך וליאור נתן תאור של אופי הפורום. מה שהוא שכח לומר, שמייחד אותנו עד מאוד מהרבה פורומים אחרים, שאנחנו מכירים ויזואלית את מרבית משתתפי הפורום, עקב ריבוי במפגשונים קטנים ומפגשי פורום גדולים ונרחבים. ואני סיגל, אבל של שגיא בן השנה והשבועיים.

ההכרות בין משתתפי הפורום אינה אמורה

למנוע מאף אחת ואחד אחר לגלוש כאן ולכתוב להפך לא מדובר במועדון סגור אנחנו שמחים להצטרפות של כל מי ששייך לכותרת קרי הורים (נשואים, לא נשואים, חד וכדומה) שהגיעו להורות לאחר טיפולי פוריות (גם אם ההצלחה ארעה טבעית בין טיפולים). אין חובת הפגשות למרות שלדעתי ההכרות תורמת עם הזמן ליאור

בוודאי-בוודאי ובוודאי, כל מה שליאור

כתב נכון. אנחנו מקבלים בידים פתוחות חברים חדשים לכל המפגשים ומכבדים את רצונם של אלו המעדיפים להשאר וירטואלים בלבד.
, כי לא הבהרתי את עצמי נכונה... הכוונה שלי היתה טובה, אבל זה נשמע כאילו אנחנו איזה מועדון סגור ומסוגר, ואנחנו ממש-ממש לא...

למעלה