אז, הדיסק המועדף

G i r l i s h

New member
אז, הדיסק המועדף

^^ מה הדיסק המועדף עליכם של הזמרים/להקות (כאילו, מבין הדיסקים שלו, מה אתם הכי מעדיפים וזה): ברי סחרוף כנסיית השכל יזהר אשדות איפה הילד אביב גפן עברי לידר ערן צור אביתר בנאי ג'ירפות היהודים חמי רודנר ירמי קפלן מוניקה סקס שייגעצ תוסיפו עוד להקות/זמרים אם אתם רוצים .. :)

dsol

New member
../images/Emo13.gif_../images/Emo189.gif

ברי סחרוף - נגיעות (או... שהגיטרה מנסרת את הלילה) כנסיית השכל - ידיים למעלה יזהר אשדות - האוסף
איפה הילד - מישהו שומע אותי האוסף אביב גפן - מומנטו מורי עברי לידר - יותר טוב כלום ערן צור - - - אביתר בנאי - עומד על נייר ג'ירפות -- היהודים - מציאות נפרדת חמי רודנר - מלנכוליה אהובתי ירמי קפלן - בוקר טוב מוניקה סקס - פצעים ונשיקות שייגעצ - ניו יורק רפיח

grasshopper2006

New member
שלום אני חדש פה

גבריאל בלחסן: רכבות. אלג'יר: נאמנות ותשוקה. ברי סחרוף: נגיעות. כנסיית השכל: קח שירים. יזהר אשדות: לא אוהב. איפה הילד: זמן סוכר. אביב גפן: לילות לבנים. עברי לידר: לא אוהב. ערן צור: לא אוהב. אביתר בנאי: אביתר בנאי (הראשון). ג'ירפות: משוחח עם כסא. היהודים: לא אוהב. חמי רודנר: גאולה. ירמי קפלן: לא אוהב. מוניקה סקס: פצעים ונשיקות. שייגעצ: משקאות חריפים. דבק: אחד חלקי אחד. החברים של נטאשה: שינויים בהרגלי הצריחה. משינה: להתראות נעורים שלום אהבה. מופע הארנבות של דר' קספר: הו הו.

bleeding guitar

New member
ננסה ../images/Emo168.gif

ברי סחרוף - נגיעות כנסיית השכל - כנסיית השכל יזהר אשדות - הראשון איפה הילד - מסעותי עם עצמי אביב גפן - המכתב עברי לידר - |מקיא| ערן צור - חותך בחתך הזהב אביתר בנאי - לא היה לא יהיה ואין כמו הראשון נ-ק-ו-ד-ה-! ג'ירפות - לא מכירה כ"כ את הדיסקים אבל נראה לי משוחח עם כסא היהודים - |מקיא2| חמי רודנר - גאולה ירמי קפלן - ירמי קפלן והפרחים מוניקה סקס - יחסים פתוחים שייגעצ - לא אוהבת את שייגעצ משינה - מפלצות התהילה אסף אמדורסקי - הראשון ג'נגו - לנשום במים אין לי כח לחשוב על עוד

mishmishonet

New member
יאללה, בא לי.

ברי סחרוף- אוי, אתם תשנאו אותי. אבל הפסקול של קלרה הקדושה. כנסיית השכל- ידיים למעלה. יזהר אשדות-ההארד רוק קפה, כמובן. איפה הילד- זמן סוכר. אביב גפן- יומן מסע...? לא יודעת. עברי לידר- מלטף ומשקר. ערן צור- אתה חברה שלי. והאוסף, כאילו פרפרי תעתוע. אביתר בנאי- הראשו. ג'ירפות- פפפ. אין לי מושג. היהודים- הקלאסי, מציאות נפרדת. חמי רודנר- גאולה. ירמי קפלן-בוקר טוב. מוניקה סקס-פצעים ונשיקות כמובן. שייגעצ- אין לי מושג. ונוסיף: גבריאל בלחסן- רכבות. אלג'יר- מנועים קדימה. אינפקציה- בכיף. יוני בלוך- הרגלים רעים. אבטיפוס- מה החזאי מבין. ארקדי דוכין- ארקדי דוכין. החברים של נטאשה- שינויים בהרגלי הצריחה. האנשים- מוזיקה מהמרתף. המכשפות- עד העונג הבא. משינה- גבירותי ורבותי. נושאי המגבעת- מי רצח וכו'. קורין אלאל- אנטארטיקה כמובן. רונה קינן- לנשום בספירה לאחור. רם אוריון- כן.

AvtipuS

New member
ננסה

ברי סחרוף-חם על הירח כנסיית השכל-דברים בלחש יזהר אשדות-לא שומע איפה הילד-זמן סוכר אביב גפן-ממנטו מורי עברי לידר-מלטף ומשקר ערן צור-לא שומע אביתר בנאי-לא שומע ג'ירפות-משוחח עם כסא [למרות שגם גג מעולה] היהודים-לא יכול לבחור,כולם מעולים חמי רודנר-מלנכוליה ירמי קפלן-אין דיסק מועדף מוניקה סקס-פצעים ונשיקות שייגעצ-ניו יורק רפיח מופע הארנבות של ד"ר קספר-האדום אינפקציה-ככה מפנקים

הממ

ברי סחרוף-נגיעות כנסיית השכל- יזהר אשדות- הארד רוק קפה כמובן איפה הילד- דווקא את מסעותי עם עצמי. אני מוצא אותו מעניין מאוד אביב גפן- חלולים אופקורס עברי לידר- יותר טוב כלום ערן צור- אביתר בנאי- עומד על נייר ג'ירפות-משוחח עם כיסא היהודים- מציאות נפרדת חמי רודנר- גאולה! ירמי קפלן- מוניקה סקס-וואו שאלה קשה, חיות מחמד נראהלי שייגעצ-ניו יורק רפיח זקני צפת- הראשון!!! מהשד"ק- הו הו רונה קינן-10 שניות שרון הולצמן-סיכוי קלוש אבטיפוס-מה החזאי מבין

מגניב!

ברי סחרוף - כשהגיטרה מנסרת את הלילה כנסיית השכל - ידיים למעלה יזהר אשדות- איפה הילד- זמן סוכר אביב גפן - ירח מלא (אוסף, נו...) עברי לידר - שיהיה זה לא אותו דבר... ערן צור - - אביתר בנאי - האחרון, לא זוכר איך קוראים לו. ג'ירפות - לא אוהב.. היהודים - לייב\אנפלגד (ובכללי - הכל!) חמי רודנר - מכונת השירים הגדולה. מהשאר אני אוהב שיר פה שיר שם. ירמי קפלן - בוקר טוב!! מוניקה סקס - אממ...פצעים ונשיקות נראה לי שייגעצ - ניו יורק רפיח\משקאות חריפים

טוב נו../images/Emo3.gif../images/Emo194.gif

ברי סחרוף
קדימה| נגיעות.. אבל גם הכל או כלום כנסיית השכל
קדימה| דברים בלחש יזהר אשדות
קדימה| לא שומעת חח איפה הילד
קדימה| האוסף
אביב גפן
קדימה| מומנטו מורי עברי לידר
קדימה| יותר טוב כלום מכמעט ערן צור
קדימה| פרפי תעתוע אביתר בנאי
קדימה| אביתר בנאי ג'ירפות
קדימה| שניהם סבבה היהודים
קדימה| מציאות נפרדת.. אבל גם לייב חמי רודנר
קדימה| ראה ערך איפה הילד
ירמי קפלן
קדימה| הזמן האבוד מוניקה סקס
קדימה| פצעים ונשיקות אבל גם חיות מחמד שייגעצ
קדימה| ניו יורק רפיח

שיזים

ברי סחרוף - לא אוהב את הבחור כנסיית השכל - דברים בלחש יזהר אשדות - הארד רוק איפה הילד - מסעותי עם עצמי אביב גפן - לא אוהב את הבחור, אם כבר אז בלקפילד הראשון עברי לידר - אלבום הופעה ערן צור - לא אוהב את הבחור אביתר בנאי - עומד על נייר ג'ירפות - משוחח עם כיסא היהודים - לא אוהב אותם חמי רודנר - אין לו סולו שלו ירמי קפלן - הזמן האבוד מוניקה סקס - פצעים ונשיקות שייגעצ - לא אוהב אותם גבריאל בלחסן - בשדות אהוד בנאי - ענה לי נטאשה - שינויים בהרגלי הצריחה אלג'יר - נאמנות ותשוקה יוני בלוך - אולי זה אני אבטיפוס - מה החזאי מבין אסף אמדורסקי - מנועים שקטים ג'נגו - לנשות במים מופע הארנבות - הכחול

Tin Doll

New member
יאללה

ברי סחרוף- נגיעות כנסיית השכל- וואי זה קשה... בכל דיסק יש משהו טוב איפה הילד- זמן סוכר, גם את האוסף אני אוהבת. אביב גפן- לילות לבנים, ממנטו מורי עברי לידר- שלושת הראשונים P: אביתר בנאי- הראשון
ג'ירפות- משוחח עם כיסא
חמי רודנר- גאולה ירמי קפלן- בוקר טוב מוניקה סקס- פצעים ונשיקות

ולדמן

New member
ניסיון.

ברי סחרוף-"סימנים של חולשה" כמובן. כנסיית השכל-"קח שירים". יזהר אשדות-"הופעה חיה בהארד רוק קפה". איפה הילד-"זמן סוכר". אביב גפן-"שומקום". עברי לידר-לא שומע. ערן צור-"חותך בחתך הזהב". אביתר בנאי-"אביתר בנאי". ג'ירפות-לא שומע. היהודים-". חמי רודנר-". ירמי קפלן-"בוקר טוב" למרות שגם אותו אני לא כ"כ שומע. מוניקה סקס-"פצעים ונשיקות". שייגעצ-לא שומע. (וואו,לא כתבתי כאן הרבה זמן).

עונה

ברי סחרוף - "נגיעות". כנסיית השכל - זה קשה. התלבטות רצינית בין "ידיים מעלה" ל"כנסיית השכל". השני אהוב יותר אני חושב. איפה הילד - "זמן סוכר" ביי פאר. עברי לידר - לדעתי עברי נהיה קצת פחות טוב מדיסק לדיסק. את"זה לא אותו דבר" אני ממש לא מסמפט, "האנשים החדשים" בסדר, "יותר טוב כלום מכמעט" סביר פלוס ו"מלטף ומשקר" מנצח בלי למצמץ. ערן צור - האומן היחיד שאני לא מצליח להחליט לגביו ולכן אני בוחר ב"פרפרי תעתוע" האוסף מ-2001. אביתר בנאי - "שיר טיול" זה דיסק מעולה ויחסית לא מוערך אבל הראשון של אביתר הכי טוב לטעמי. ג'ירפות - "עומד על כסא" היהודים - "מציאות נפרדת" ירמי קפלן - מת עליו. כל דיסק מתנה לאוזן. בסופו של דבר אין לי יכולת להחליט בין "בוקר טוב" לדיסק הראשון "ירמי קפלן והפרחים" מוניקה סקס - "פצעים ונשיקות" החברים של נטשה - "שינויים בהרגלי הצריחה". הדיסק הכי טוב שיצא בארץ לטעמי. כל שיר מלמיליאן. מניתוח שאני עושה לעצמי אני רואה שאני מעדיף לרוב את אלבומי הבכורה, מעניין מה זה אומר עליי..

נר2

New member
איפה שלום חנוך?

ובכל זאת... ברי סחרוף-בהופעה חיה דיסק כפול (אבל עדיין לא יצא לי ממש להקשיב לו..) יזהר אשדות-הראשון (אבל בקלטת..
) איפה הילד-שדים, מסעותי עם עצמי אביב גפן-בלקפילד 1+2 משינה-האוסף הכפול היהודים-
ירמי קפלן-הדיסק היחיד של תערובת אסקוט (אין לי אותו אבל אהבתי מאוד את השירים שלהם) מוניקה סקס-אור ישראלי (זה שהקליטו בתור הלהקה של שלום חנוך) יהודה פוליקר-לעיניך הכחולות, הילד שבך ואחרון חביב.. שלום חנוך - מחכים למשיח, חתונה לבנה, אלימות, בגלגול הזה, רק בן אדם, אדם בתוך עצמו, אור ישראלי וכל היתר.. פשוט כולם! תמוז-סוף עונת התפוזים

Hosh17

New member
יאללה

ברי סחרוף - האסף מההופעה!!! ונגיעות... כנסיית השכל - ידיים למעלה יזהר אשדות - אין לי דיסקים שלו אז אני לא יודעת מה מכיל מה, אבל יש לו שירים יפים איפה הילד - האוסף אביב גפן - אור הירח, המכתב, חלולים.. ועוד.. הוא מדהים!!!
עברי לידר - לא מכירה דיסקים ערן צור - האחרון אביתר בנאי - הכל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ג'ירפות - לא מכירה... היהודים - פחד מוות חמי רודנר - ירמי קפלן - מוניקה סקס - פצעים ונשיקות,חיות מחמד שייגעצ -

למעלה