טלית נודדת
New member
אז ההופעה
הגענו קצת מאוחר לג'מס וגילנו מקום עמוס כך שיכולנו לבחור בין מקום מרוחק שלא רואים בו בכלל את הבמה, מקום אלכסוני ורחוק או מקום קרוב ואלכסוני שרואים בו את רוב הבמה. בחרנו באפשרות השלישית והקרובה. התיישבנו. אה, הנה ערן וייץ עובר, אה הנה הבירות והאוכל, מגניב, יאאלה, הופעה. רונה עולה ומתיישבת ואיתה עולה ברך. כנראה שהברך הייתה מחוברת לערן וייץ, אבל אין לי שום הוכחה לכך כי את הבעלים של הברך לא ראינו עד סוף ההופעה בגלל זוית הישיבה
. בהופעה קיבלנו תמהיל מזוקק (תמיד רציתי לכתוב את זה) של שירים מוכרים וחדשים. מהחדשים שיהיו באלבום החדש היו את "הקולב", שבכלל לא ידעתי שהולך להיכנס לאלבום, "עטלפים עפים נמוך" שאמרה עליו שזה ביצוע ראשון שלו בהופעה! מגניב מאוד לשמוע פעם ראשונה בהופעה שיר, בהנחה שאני מדחיקה את זה שיש הקלטה שלו ביוטיוב מאיזו הופעה שהייתה לא מזמן. בכל מקרה, האישה התאהבה בשיר ובמיוחד בלחן שלו. חוץ מזה מהחדשים היו גם המראות ונחיתות, אנשים עם בעיות ונגעת נסעת. כאמור, היה קאבר מדהים לשיר של פול סיימון שאמרה עליו שהיא רצתה להכניס אותו לאלבום אבל בסוף לא היה זמן להקליט אותו אז אנחנו מקבלים אותו בהופעה. אם אזכר בעוד משהו אכתוב. חוזרת ללמודים, המבחן מחר. ויש מי לאק.
הגענו קצת מאוחר לג'מס וגילנו מקום עמוס כך שיכולנו לבחור בין מקום מרוחק שלא רואים בו בכלל את הבמה, מקום אלכסוני ורחוק או מקום קרוב ואלכסוני שרואים בו את רוב הבמה. בחרנו באפשרות השלישית והקרובה. התיישבנו. אה, הנה ערן וייץ עובר, אה הנה הבירות והאוכל, מגניב, יאאלה, הופעה. רונה עולה ומתיישבת ואיתה עולה ברך. כנראה שהברך הייתה מחוברת לערן וייץ, אבל אין לי שום הוכחה לכך כי את הבעלים של הברך לא ראינו עד סוף ההופעה בגלל זוית הישיבה