אז הוא שוב בחו"ל מהעבודה

מאז

New member
אז הוא שוב בחו"ל מהעבודה

והפעם זה כולל גם סופשבוע. ואני כאן לבד, גמורה מעייפות מהתיזוזים שהתינוק האנרגטי שלי ארגן לי, אין לי כוח אפילו לראות את הסרט שהבאתי. (מתנצלת מראש בפני נשות הגברים שבקבע- אתכם אני מעריצה)

מאז

New member
מה, אין התייחסות?

ועוד אחרי הלילה שעבר על כוחותנו... הוא לא הצליח להרדם אחרי אחת מהנקות הלילה, ומצאתי את עצמי שוכבת ומנענעת לו את העריסה (התפקיד של בעלי - זה ההוא שבחו"ל). אגב, פתאום מצאתי את עצמי פותחת עיניים כשבדיוק מעלי מצוי המובייל שלו! אתן יודעות, זה די מפחיד הדבר הזה!

בימבילי

New member
את צודקת. שולחת לך ../images/Emo24.gif

ומאחלת לך לילות קצת יותר קלים. אני תמיד חשבתי שמובייל זה מפחיד ואל שמתי עד עצם היום הזה אבל קיבלתי על הראש מאחות טיפת חלב שחושדת שהתינוק שלי יהיה בפער התפתחותי כנראה. אני שוקלת אם לשים או לא. אולי תראי את הסרט היום? איזה סרט זה?

אפעופ

New member
אצלנו זה כנס בארץ.../images/Emo4.gif

הלילה אני לבד. בתחילת מאי שוב חו"ל. ככה זה עם הנסיעות האלו. האמת היא שהתחלתי להתרגל

מאז

New member
זהו, שראיתי אותו הבוקר

והתקמצנתי על לקחת עוד סרט להיום (ואין לי טלויזיה). זה היה "לרכב על לויתן".

אנידס

New member
מבינה אותך, גם החצי שלי טס מדי פעם

אין מישהו שאת יכולה להיעזר בו? או להזמין הביתה? או בעזרה בתשלום כדי שתוכלי קצת לישון. בכל מקרה עוד מעט היד שמנענעת את העריסה חוזרת ושוב תהיו צוות. שולחת
ים עד אז אגב, איזה מובייל זה?

אנידס

New member
בבקשה, אז אולי בגלל זה תינוקות בוכי

בוכים כששמים אותם במיטה/עריסה ?!

גלשני

New member
לכמה זמן הוא טס../images/Emo35.gif

מקווה שהימים יעברו בקלות ושבסופם מחכה לפחות פיצוי נאות (
...)

מאז

New member
ל8 ימים

הוא כבר למד שהוא חייב להביא משהו, והאמת שאני די מרחמת עליו- בסדר היום המטורף שיש לו שם (אין לו שניה לנשום, ממש), עוד לחשוב על מתנה, מה גם, ש... טוב, יש לנו אי אלו הבדלים בטעם...

nubi

New member
סליחה על האדישות

אבל אני מנשות הקבע (אלו שהבעל קבוע לא בבית
). הרבה
ים. קחי המון אויר-זה קשה. עד שתתרגלי-הוא יחזור.

אדר שלי

New member
מצטרפת אלייך בשבוע הבא...../images/Emo141.gif

ומקווה שזה יעבור בשלום. זו פעם ראשונה שהוא בחו"ל מאז הלידה. איך מסתדרים? אני אשמח אם תשתפי אותנו מדי פעם איך את מסתדרת ואשמח לשמוע טיפים...

עינבלית

New member
../images/Emo24.gifזה לא קל אבל הזמן עובר

ואת נשארת חזקה יותר, מנוסה יותר ומחוברת יותר לכוחות שלך! חזקי ואמצי!

למעלה