אז הודות לאירית המדהימה למדתי

ניצנץ1

New member
אז הודות לאירית המדהימה למדתי

ליצור פיות.. היום במסגרת הבית הפתוח נמכרו כבר שלוש.. רק אחת מהן רצתה להצטלם.. שתיים האחרות הלכו להן לבתים אחרים בלי פוטו, פשוט לא הצליח לי.. אז הנה היא לשיפוטכם

ניצנץ... הפייה יפה מאד ומושקעת

בפרטים. מקווה שתמכרי את כולן הן באמת שוות. הפרח בשיער קצת גדול מדי לטעמי וחוץ מזה היא באמת מקסימה. אחת היפות שראיתי.

ניצנץ1

New member
מכרתי במחיר זול יחסית להשקעה

שלי, אבל גם לא ממש מציאה.. ומכרתי עד הצהריים את כל ה10 שהיו לי. כרגע בהפסקה הכנתי עוד 5 וכבר אין כוחות.. יש גם הזמנות לצבעים מיוחדים שבינתיים אין לי.. איריתי!!!! צבעי את המשי דחוף.. ושוב תודה. הפיות היו הצלחה כבירה.. הם וכרטיסי ברכה עשו לי את הקופה.. דווקא מחרוזים ופימו אנשים כבר עייפים.. הבאתי משהו חדש וזה הלך נהדר.. אבל כעת נשארת שאלת מליון הדולר שאין לי עליה תשובה.. אם אפשר במסר- בנות שעשו בתים פתוחים ואני ממש לךא ממס הכנסה- כמה הכנסה נראה סביר ליומיים של מכירות והשקעה של חודש בעבודה? כי לי נראה שאני מתפרנסת יותר טוב במקצועי המקורי.. אבל אולי באומנות שימושית מה שהרווחתי בינתיים נחשב טוב? אפשר אולי תשובות במסרים?

ניצנץ, אני בדיוק בתהליך של צביעה

ובקרוב יהיו לי המון צבעים. אנחנו מתכננות גם סדנת צביעה של הפורום לצמר ומשי וגם בצבעי צמחים שונים, כך תוכלו להיות עצמאיות ולא תהיו תלויות בי בענייני צביעות. שמחה שהלך לך טוב, אין מה לעשות המשי כובש ומשדרג את הפיות לעולמות הנכונים שמהם הן באות. רק מקווה שתזכרו מי הביא את רעיון פיות המשי לראשונה (-: איזה באסה שאנני יכולה להשתמש באמטיקונים בגלל המק שלי - זה הופך את התקשורת להרבה יותר קלה....

aliner

New member
ניצנץ1 - אני יודעת שהגיע משי

בהמון צבעים ב"בית של ביתיק", כולל משי בצבעים טבעיים. וגם צמר מרינו חדש. אז אולי יש את הצבעים שאת מחפשת. שווה קפיצה. וזה גם קרוב אלייך (נס ציונה). אגב, אני אלין (לשעבר כפתורינה מהפורום של YNET)....אני בטוחה שאת זוכרת

למעלה