אז הוסכם משהו על מפגש פורום?

פעם ארגנתי אחד כזה

אתם רוצים שגם הפעם הארגן, הקבע מקום, זמן ואתאם עם כולם? צחי - אם יתפס תעוצה הרעיון, ברור לך שאתה בא!

אני בעד מפגש, איזה כיף מפגש עם תינוקות!

אני מעלה זכרונות מהמפגש ההירואי בפארק. מישהו יודע לאן נעלם ידידנו רפי צבר? אני אביא יין לבן צונן, וכדאי לעשות את זה לפני עונת הגשמים אם בונים על זוהר בדשא וואו כמה שבא לי כבר לשיררררר

נתניה, זה המקום הנכון

הנגישות למשמרות ולבית אריאל היא רק ברכב פרטי לנתניה לאזור הטיילת כל אחד יוכל להגיע וזה גם במרכז הארץ

חברים הגיע הזמן

שתפגשו פעם אחת כמו שצריך בביתו של האיש שאתם כה אוהבים. למי שקשה להגיע ברכב, יכול להגיע לתחנת הרכבת בפרדס חנה ואז או מונית או לתאם איתנו.. הבית נועד למפגשים מסוג זה... אתם תחליטו על יום שטוב לכולם ושעה ופשוט תודיעו לנו..

!Car Pooling!

אני חושב שזה רעיון נהדר לערוך את המפגש בבית של מאיר אריאל, חסר תקדים מבחינת הסימבוליות... (ונתניה היתה הבחירה השניה שלי, המיידית. בני כמו תמיד מקדים אותי) אני מגיע מתל אביב עם האוטו המכני שלי, מי שרוצה יכול להצטרף על הדרך או איפה שרק ירצה.

למרות הסימליות ואף קירבה משמעותית גאוגרפית

אלי, אני לא מעדיף את בית אריאל על פני נתניה ורק משום הנוחיות של שאר הדכפין יוצאי היערות השונים

שירז, יוסי ורבים מחברינו הם נתניתים, וגם יש

תינוקת, המפגש הוא העיקר ולא מקום המפגש, חשוב מאוד לחדד את זה

נתניה גם טובה כי יותר נגישה ליוסטון הבוס..

לי לא משנה, אני מגיע מראשלץ עם אוטו, יש מקום לעוד ארבעה בפנים..

yossnet1

New member
נראה לי שיותר חשוב לקבוע קודם תאריך

ותודה על ההתחשבות :)

סיבה טובה לבקר בכרכור...

למרות שהיו ימים בהם הייתי בקיא יותר בדמויות אני אשמח להיות שותף לערב שכזה, בסוכת השלום... רק שמישהו יזרוק תאריך ושעה...

למעלה