אז החופש הגדול כבר הגיע....

Dark faith

New member
אז החופש הגדול כבר הגיע....

לאוגוסט, ושהוא מגיע לאוגוסט כולנו יודעים שאו-טוטו חוזרים ללימודים, או או-טוטו מתגייסים.... אז מה איתכם? מה אתם מתכננים להמשך החופש?...ושמגיע ה-1 לספטמבר איפה אתם תהיו??

shiroosh999

New member
אני אני אני :)

הממ ב-1 ספטמבר מן הסתם, אם לא תהיה שביתה, אני אשב אל מול שולחן אל מול ילנה =/ בתור תלמידת י'4
ולהמשך החופש, נופש בסופשבוע, והרבה הרבה בנאות ויציאות קטנות. לנצל אותו עד כמה שאפשר

Dark faith

New member
אח...אח...אח...

י'
אהבתי נורא את השנה הזאתי....אבל חכי שתגיעי ליב'
את לומדת בברנקו לא?

shiroosh999

New member
כה כה כה :)

אבל ביב' אני אלמד בערך כמו ששירן תלמד שנה הבאה. אממ.. כלום.

רייצל87

New member
ה-1 בספטמבר!!!!

וואו אני יהיה בשנתשרות או ישנה בדירה בבוקר או באיזה בצפר/גן ילדים/מועדונית (לא ברור עדין) שאני יעבוד/יתנדב בו.. להמשך החופש... לא יודעת דוד שלי מגיע מחו"ל בסוף שבוע הקרוב אז אני יבלה איתו קצת זמן ואני מתכננת ללכת עם אחי ובנות דודות שלי לגן חיות (כולם מוזמנים להצתרף) וב-17 אני מתחילה סידרה של סמינרים של השנת שרות.. וזהו בערך..

Dark faith

New member
יאיאי....

איך אני גאה בך שהלכת לשנת שירות....לא רק אני אלא גם אמה
הוא אומר שאת אחת האנשים האיכותיים בצופים...

רייצל87

New member
אחחחחחח אמה אמה..

ראיתי אותו לא מזמן.. לשניה וחצי בדיוק.. תמסרי לו ד"ש חם ממני..

tamar brandy

New member
גמאני../images/Emo70.gif ../images/Emo163.gif|בוב|

אמממ כרגע עבודה מבעסת, שבוע הבא אולי אולי אולי סמינר של אנונימוס (כל מי שמעוניין- זה לא לגיל מסויים אלה בני 14-25 בערך יהיו שם, וזה שווה שווה! תתקשרו לאנונימוס ותבקשו שישלחו לכם במייל את התוכנייה של הסמינר) ב-1 בספטמבר, כמו ששיר אמרה אם לא תהיה שביתה אז אני בטח אשב בבעסה של החיים שלי בתוך כיתה עם צושי פקצות וצושי ערסים
נ.ז משמח.. קיבלתי היום משכורת

אני!:]

המשך החופש - להמשיך עם הנהיגה, להמשיך לנסוע למקומות וזה, ולנצל עד כמה שאפשר[?] ב1.9 אני אהיה בכיתה יב'4 *אמא!!* עם 20 שעות בשבוע. פחע:]

Dark faith

New member
בהצלחה בנהיגה מותק../images/Emo24.gif

תגידי אני כל הזמן תוהה... הסבר לניק?

אז ככה:p

חיפשתי בזמנו *LOL* כינוי בשביל הבלוג, ויש כזה שיר, "דנה" של בייב שמתחיל ב"חברים של דנה", והחלטתי להשתמש בזה:p ואז נמאס לי כל הזמן להחליף בין הכינויים אז נשארתי רק עם זה
אע. אני ראיתי את רותם ואתם לא:p

Dark faith

New member
../images/Emo10.gif

רת ראית את רותם עם כובע! אין מה להיות מאושרים מזה?!

Dark faith

New member
../images/Emo12.gif

עם ובלי? כמה זמן היית שם שלא שמתי
? אוייש לא נעים, רק אל תחשבי שאני סנובה....
ואת היית בסדר גמור, אני חושבת שפשוט לא י=זיהיתי אותך בגלל ששינית גוון צבע בשיער...אני טועה?!

חח:p

התכוונתי שגם כשראיתי אותך עם כובע, וגם בלי *בלי קשר לאותו יום* את
ואמ, חזרתי לצבע הטבעי שליP:

tanya8

New member
שלום לכולם

וואו. כמה זמן לא הייתי פה. בכל מקרה זאת טניה למי שעדיין זוכר,ת. שירן, מקווה שאת רואה את זה. אז לכולם תהנו משאר החופש.

tanya8

New member
שלום לכולם

וואו. כמה זמן לא הייתי פה. בכל מקרה זאת טניה למי שעדיין זוכר,ת. שירן, מקווה שאת רואה את זה. אז לכולם תהנו משאר החופש.

למעלה