אז החלטתי לנסות להתקבל לרפואה..

moratove

New member
אז החלטתי לנסות להתקבל לרפואה..

בקרוב מאוד בת 26 מאחורי תואר ראשון ושני עם ממוצע 91. כרגע עתידה להתחיל לימודי הסבה לאחיות באפריל. מעולם לא עשיתי פסיכומטרי. אני מעוניינת להתחיל ללמוד לפסיכומטרי כמה שיותר מהר.
לא מבינה בפסיכומטרי כלום רק אומר שלימודים עד כה הלכו לי בקלות.
כמו כן, אני גרה ב"חור" וקשה לי להתנייד.
איפה אני יכולה להתחיל ללמוד לפסיכומטרי ואיך אשמח לכל מידע..
תודה!

מור1041

New member
לימוד פסיכומטרי עצמי בבית

אם קשה לך להתנייד כפי שאת מציינת, ישנה אפשרות ללימוד עצמי בבית (עם ספרים כמובן) תוך עזרה ממורי פסיכומטרי דרך האינטרנט. שם החברה שמספקת זאת נקראת- ניב רווח פסיכומטרי. כדאי לך להתקשר ולהתעניין. יש להם אתר אינטרנט המסביר הכל.
מקווה שעזרתי.

dariosaric82

New member
אחרי שני תארים יש לך עוד כח לתואר נוסף של שבע שנים ?

הלוואי עליי כזה כח רצון....בכל מקרה בהצלחה !

גלית882

New member
למידה בבית

שני תארים מאחורייך ואת עוד רוצה להמשיך לרפואה...אז קודם כל, כל הכבוד לך!
אני מפאת חוסר בזמן ללכת לשיעורים בגלל העבודה שהייתי בה באותה תקופה נרשמתי לקורס של קידום דרך הבית וזה היה לי מאוד נוח. בהתחלה קצת חששתי מזה כי אני לא בן אדם שיושב ולומד אם אין לי מסגרת, אבל הפתעתי את עצמי.
יש מדריכים שבודקים את מה שעושים ונותנים משוב, סימולציות ועוד כל מיני דרכים יצירתיות.
להגיד שפסיכומטרי זה כיף? לא..אבל לי אישית הלימוד מהבית בדרך הזאת הפך את זה לפחות נוראי

Ronyoter

New member
אחי הצעיר למד עם קידום home

לדעתי המקרה שלו די דומה לשלך (הוא גם היה צריך למצוא דרך ללמוד מרחוק).. הוא עבד בחו"ל באבטחה של קהילות ורצה לעשות את המבחן כדי שיוכל להתחיל ללמוד כשהוא מסיים. אני לא יודע עד הסוף איך זה עבד, אני כן יודע שהוא קיבל ציון מספיק גבוהה בשביל להתקבל לחוג פכ"מ באונ' העברית (שהתנאי קבלה שלו בשמיים).
בהצלחה!

למעלה