אז החלטתי שאני עושה..

adi5151

New member
אז החלטתי שאני עושה..

קאמבק לפורום :) ♥ ורצייתי לשתף אוותכן במהלך היוום שלי :) אני כעיקרון עוזרת מאמנת של כרמיית ימי רביעי במרכז אוופק :) .. היום כרמית ביקשה ממני לעזור למיה (עוד מאמנת במרכז שברשות כרמית) מכוון שיש המון בנות .. אימנתי שם שעתיים יחדיו עם המאמנת מיה ואני רוצה לומר לכן שאני גאה בתוצאות של האימון ,כל הבנות יצאו עם חיווך רחב על הפניים :) וועם כושר טווב שעשיתי להן ; ] אמרו להורים שהן נהנו ושהן רוצות שאני תמיד אבוא :) וזו כ"כ הרגשה טוובה :) ואוו אני כ"כ אוהבת לאמן , זה נותן סיפוק ולומדים המון דבריים תוך כדי ! בקיצור נהנייתי מככל שניייה !! :))))) תודה כרמיית על כך שאת נותנת לי צ'אנס לגלות דברים חדשיים על עוולם ההתעמלות .. ולאמן :)) מקווה שלא איכזבתי ♥

אמא לה3

New member
איזה חוויה נהדרת!

כבר אמרתי בעבר שאני כל כך בעד לתת למתעמלות עם גישה נכונה את האפשרות להתנסות באימון, אני רואה בזה תועלת עצומה לכל המשתתפים, גם למתעמלות הצעירות (ולפעמים גם הבוגרות), גפ למאמנות שמכשירות כוח עזר יעיל ושימושי (אני לעיתים, במיוחד כאשר מדובר במתעמלות שלי, רואה בהן סוג של פלסטלינה, מדריכות שאני מעצבת בדיוק כמו שאני רוצה וצריכה), אבל התועלת הכי גדולה היא למתעמלות-מדריכות, הן מבחינת האישיות שלהן, ללמוד בגילאים צעירים איך לעמוד מול קב', איך לדבר עם מתעמלות צעירות, איך להקשיב להן וכמובן לצוות המאמן ובמיוחד, איך ללמוד להיות מתעמלות טובות יותר, הצורך לתקן ולהעיר/להאיר למתעמלות אחרות משפר את היכולת שלהן לתת תשומת לב גדולה יותר לטעויות שלהן, אפילו מבחינה פסיכולוגית, היכולת לתת תמיכה כשצריך, אוזן קשבת ודירבון זוהי יכולת נהדרת שתורמת למדריכות הצעירות גם כמתעמלות כמובן ובעיקר - כבני אדם. עדי יקרה, קיבלת תשבוחות רבות מההורים ומהמתעמלות, אני מרגישה כמו אמא גאה מאוד. זה לא ממש הפתיע אותי שכן אני יודעת בדיוק מי את ומה את. היכולות שלך בתחום ההדרכה והתמיכה הן גבוהות ואני מקווה שתצאי נשכרת מהחוויה, היא לא חייבת להיות חד פעמית עבורך, לא לעד תהיי תחת חממתי ואני שמחה שהיתה לך היום סוג של הזדמנות לפרוח לגמרי בעצמך, עלי והצליחי!!!

adi5151

New member
למה..?

איין כפתוור לייק בפורום הזה >< ?!?!!?!? אכן ,אני מתעמלת רק שנה ,ואני מרגישה כאילו אני מתעמלת שנים עם חויות מדהימות :) ! אני מקווה שכך,ושיהיו לי הזדמנויות רבות להתקדם בעוולם ההתעמלות ... :)

איזה כיף לשמוע!

שמחה שעברה עלייך חווייה חיובית באימון. מקווה שימשיך כך!

למעלה