אז החלפתי לסמסונג גלקסי.. כמה שאלות בבקשה

אז החלפתי לסמסונג גלקסי.. כמה שאלות בבקשה

אז בניגוד לכל ההמלצות ובגלל שאין שום מכשיר אחר עם מערכת הפעלה של גוגל בשוק בארץ, החלטתי להחליף לגלקסי. אני כבר מעל יומיים איתו ומרוצה ביותר. נכון זה לא מספיק זמן בשביל להכיר את הבאגים, וכן כבר קרה לי שנדרשתי לעשות "אלץ סגירה" ל SERVICE של ה HOME אבל בסך הכל הוא עונה לדרישות (מייל ויומן של גוגל) ומפוצץ באפליקציות שהורדתי - ואני מרוצה. אבל כמה שאלות ובעיות שבכל זאת עלו.. 1. קורה לי שלפעמים המסך נכבה ואז צריך לשחרר אותו כאילו המכשיר היה בנעילה. זה מעצבן ומעכב.. מכירים את התופעה? יש דרך לגרום לזה להיעלם? 2. האם יש תוכנה לניהול הפלאפון אנשי קשר וכו'.. במחשב? כמו NOKIA PC SUITE ? 3. האם יש דרך להגביל את זמני הסינכרון של הדואר והיומן ? ראיתי בהגדרות שיש סינכרון אוטומטי או ידני והצלחתי למצוא בטלפון לדוגמה ששיחקתי איתו גם אפשרות להגדיר כל כמה זמן זה יסתנכרן אבל משום עכשיו אני לא מוצאת את זה. איפה ההגדרה הזו או לחילופין האם יש תוכנה שיכולה לעשות לי סינכרון יותר מבוקר? 4. האם יש אפשרות לחבר את המכשיר ל 2 חשבונות מייל של GMAIL ? 5. האם יש תוכנה לניהול/ סידור של התפריט אפליקציות? כזה שמאפשר אולי לסדר לקטגוריות, לסדר את סדר הופעת התוכניות ולא רק לפי ה א"ב ? 6. האם יש אפשרות להציג עברית בנגן מוזיקה? או שוב לחילופין אפליקציית נגן שמציגה גם עברית? 7. והכי חשוב.. אני רוצה בשבילו נרתיק מגן טוב ולא מצאתי עדיין. אני נוטה להפיל פלאפונים וחשוב לי שזה ישרוד במיוחד עם המסך מגע. מישהו יודע איפה אפשר למצוא? המון המון תודה לעונים, הילה.

יNOT

New member
ברוכה הבאה ל BETA...

היות ובחרת להתעלם מכל האזהרות וההפצרות לא לרכוש סמסונג עד שתדעי מדיניות העידכונים - ולמתי מתוכנן העידכון הבא... כל שנותר כרגע הוא לאחל לך הצלחה והנאה מהרכישה שלך. בקשר לשאלות... 1. או שאת מדברת על הזמן שלוקח למכשיר עד שהוא נכנס ל"מצב שינה" , או שאין לי מושג מה התופעה. אם מדובר על מצב שינה זה ניתן לשנות דרך הגדרות>הגדרות צלילים,תצוגה ומסך>קביעת זמן לכיבוי אוטומטי של המסך(הכי למטה). שמה את יכולה לקבוע כמה זמן ייקח למסך להיכנס למצב "שינה" מתוך הבחירה הקיימת. מצב "שינה" הכרחי, כי זה חוסך בסוללה. 2. כן, יש. אך כמו כל דבר בסלולארי של סמסונג היא לא ממש מומלצת לשימוש(לפחות זה מה נאמר לי), התוכנה נקראת samsung new pc studio(או בקיצור NPS). בחו"ל התוכנה נמכרת יחד עם המכשיר על דיסק התקנה שבא בקופסת המכשיר, מדברייך אני מבין שלא היה דיסק בקופסה(זה בסדר גם אצלי לא היה דיסק-וגם אם היה,יוצאים כל הזמן עידכוני גירסה , כך שעדיף להוריד מאתר סמסונג) 3. כמו שאמרת, ידוע לי רק על סינכרון אוטומטי או ידני, אני לא רואה צורך למען האמת ביותר מזה... 4. כן, בגירסת אנדרויד 2.0 זה בא כברירת מחדל. בסמסונג גלקס ליי לא ידוע על אפליקציה שעושה את זה. (בתנאי שמבדילים בין GMAIL ל EMAIL) 5. אני לא ניסיתי אף אחת מהתוכנות הנ"ל ולא יודע אם הם תומכות בגלקסי, אז זה התוצאות מחיפוש מהיר בנטשא בגוגל : DXTOP ,APPS ORGANIZER , ואני בטוח שיש עוד... תעדכני אותנו אם מצאת משהו מוצלח יותר. 6. לא יודע ולא איכפת לי... בהצלחה. (אני תוהה אם זו אותה הבעייה שמאוד מוכרת בסלולארי, בלי שום קשר לאנדרויד או לגלקסי-ואם כן, אז הפיתרון הוא אותו הפיתרון לכל הטלפונים) 7. אם תמצאי תגידי גם לנו, יכול להיות שגם אני אהיה מעוניין. בהצלחה עם הגלקסי, ותתחדשי שוב.

למעלה