אז היה ממש נחמד.

בקשר לטיפ שלך

לפי הבנתי, הוא לא מחפש להשתנות.. ולדעתי הוא צודק. לכל אחד מגיע שיאהבו אותו לפי מי שהוא ולא לפי המראה. וחנון זה בכלל לא משהו רע, אפילו ההיפך

Hawkgirl

New member
השאלה היותר נכונה היא...

איך *אתה* קראת מהדברים שכתבתי שגבר צריך לדאוג להכל, לפרנס, להעניק בטחון, מגן, לוחם, עובד כפיים, ושאשה צריכה לטפל בילדים, נקות, לבשל, ולעשות קניות

אז לשאלותיך - לא, לא התכוונתי לזה, הקצנת ברמות היסטריות יקירי.

אם יש לבחורצ'יק שפתח ת'שרשור שאלה אענה לו.
לך אין לי אפשרות לפרט כי אתה לא רשום לתפוז אז אין אפשרות להודעה פרטית.

Hawkgirl

New member
תותים....

תוודא שלא הגיע לדואר זבל, או שרשמת מייל לא נכון וכל הפרטים האלו..
או שתפנה לתמיכה של תפוז

תפוז לא אתר חכם במיוחד >:
(מתי יאפשרו לערוך הודעות
)

Hawkgirl

New member
אתה חייב הודעות פרטיות בנאדם XD

זן אחד?!?! מה פתאום!

במקרה(או גורל?) אני גרה באיזור בו הכל מסביב שדות תותים! יש הרבה יותר מזן אחד!
לא בטוחה אם השמות שלהם תקפים בכל נקודות המכירה, אבל יש יותר מאחד. ומזהים אותם לפי הצורה/גודל! 3:
(חננת תותים עם דיפלומה)

תלוי איך הוא רואה את זה

אם מישהו יגיד לי ללכת לחדר כושר ולהתאמן כדי להשיג גברים הייתי מרביצה לו

הגלעד

New member
זו בעיה.

אני ממש לא רוצה להכליל, אבל הרבה פעמים אנשים מורכבים מבחינה "מחשבתית", בעיקר הבנות שאני מכיר, הם גם עוצמתיים באישיות. ואני לא צריך איזה כריזמטית, אלא בחורה חמודה עם עיניים טובות, שנוכל גם להעמיק יחד לפעמים. וזה שילוב שאני לא מכיר (אתם יכולים להאיר את עיניי
).

והטיפ - אני מסכים איתך לחלוטין. אבל כרגע אין לי זמן ובעיקר כסף (סטודנט וכאלה) למנוי כזה.
תודה!

הגלעד

New member

חדר כושר זה לאו דווקא בשביל "להשיג בן זוג". זה בהחלט נותן ביטחון עצמי והרגשה טובה.

הגלעד

New member
אז היה ממש נחמד.

חייכנו כל הערב, הישרנו מבטים, אפילו הצלחנו להעמיק קצת. דייט ראשון, ובכל זאת. למחרת היא הודיעה שהיה מאד מעניין, "אבל לא נראה לי שיתאים". ואני הבנתי. 'היא צריכה מצ'ואיסט'. ראיתי את זה כבר אז, במבט שלה, אבל נתתי צ'אנס. אבל לא, גבר צריך להיות המשענת, זה שיוביל, זה שיציל אותה מכל רע. ואני, אני לא כזה. וגם לא מחפש להשתנות.

רגישות גבוהה, מכירים? אז היא לא פוסחת על שני הסעיפים. רגישות בהקשבה, רגישות בהכלה, רגישות בחיבוקים. וגם, מה לעשות, רגישות לסביבה. מה שמדהים הוא, שזה ממש לא פחות מנת משכל מאלה ש'מוכשרים' חברתית. אולי אפילו להפך - יותר מודעות, יותר מחשבות. כל זה גורם להיות שקט, להרגיש את מה שקורה.

אבל עם בנות, בכלל. גילוי נאות: גדלתי במשפחה דתית מאד. לא חרדית, אלא דתית-לאומית-תורנית. במהלך השנים נפתחתי יותר ויותר. הכרתי עולם, מבטים שונים ויפים על החיים. הרבה פחות מוחלטות ואידיאולוגיות נוקשות. כיום אי אפשר להגדיר אותי ממש דתי, אבל גם לא חילוני. אני אוהב את המקום הזה באמצע. את היכולת לרקוד עם הדת, לטעום משני הצדדים. להתקרב, להתרחק ולצחוק. אני באמת מרגיש שאי אפשר להגיד לי מה הדרך הנכונה, אלא שאני אדלה את נקודות היופי מכל דבר שאפגוש.
איך כל זה קשור? כתוצאה מזה לא היו לי הרבה קשרים עם בנות. חונכנו בבית שהקשרים הם רק למטרת חתונה, ועד אז, רק "שלום שלום".. זה גרם לי להיות הרבה יותר ביישן עם בנות. אני יודע, זה יכול להיות חמוד, אבל זה בעיקר מפריע לי להרגיש בנוח. וגם המקום הלא-מוגדר הזה מבחינה דתית, יש הרבה בחורות שלא יעכלו אותו.

ולבסוף, מגיע בחור בן 23, רגיש, חמוד, עמוק, חייכן (סליחה על הסופרלטיבים, זה בשביל הביטחון
), אבל משהו עוצר. רגישות, ביישנות, חוסר ניסיון וחוסר הגדרה.
ומה כבר ביקשתי. בחורה נחמדה, עם חן וקריצה, שתכיל אותי ואני אותה. שנוכל להירדם ראש אל ראש על הכרית, ללחוש מילים שמובנות רק לנו צמוד-צמוד לאוזן. להתכרבל אחד בשני בסוף יום ארוך, להריח את ריח השמפו מהשיער.
וגם לשתוק ביחד.
כי אין דבר יפה יותר מלשתוק בשניים.

HH husa

New member
חדר כושר משפיע כל עוד ממשיכים איתו

מספיקים כמה חודשים כדי שלא יהיה הבדל אם הלכת עשרים שנה או אף פעם.

מהנסיון שלי בחדר כושר כמה שנים , גם בטחון עצמי והרגשה נעלמים באותה המידה והמהירות.

לא נורא

גם זה קורה בחיים.
נראה לי שאתה בחור בעל איכויות רבות שיודע מי הוא ומה הוא רוצה. הפסד שלה! יש המון בחורות שמחפשות גבר בדיוק כמוך ואני בטוחה שתמצא את מה שאתה מחפש.
אותי כבר קנית בכתיבה שלך :) בהצלחה

הגלעד

New member
תודה לך :)

הרושם הוא לאו דווקא מהדייט הספציפי הזה, אלא בכלל, מההתנהלות בעולם.
(והכתיבה היא סוג של מפלט שכיף לי בו..)

askimosi

New member
לא נורא,הפסד שלה...

לפי מה שאתה כותב ואייך שאתה כותב,יש לך לא מעט מה להציע.לדעתי הרקע ממנו אתה מגיע העניק לך המון איכויות וראש על הכתפיים וזה רק יתרון.היכולת לראות לעומק הדברים לא ניתנת לכול אחד.
האמת עוד כמה חודשים כשאתקדם מבחינת הביטחון שלי והביישנות אחפש מישהי שמגיעה מרקע דומה לשלך דתל"שית.

נ.ב.יש פה שאלון יבש,אותו תכול למלא אם אתה מעוניין לספר קצת על עצמך.

ולסיום,ברוך הבא,
אסקימוסי

הגלעד

New member
זה בהחלט מחשבה שעוברת בי.

זאת אומרת, אני מודע שיש בי דברים טובים (וגם כאלה שפחות). זה לפעמים גורר אותי למחשבה ש"אני אעשה מה שבא לי, ואם תבוא מישהי שתכיל את זה, מעולה". אבל זה גם יכול לעצור את עצמי מניסיונות. בקיצור, מורכב.

ותודה על קבלת הפנים
.

Hawkgirl

New member
אגיב בתמצות {:

אני לא רוצה יותר מדי להרחיב מכל מני סיבות, כך שאם תרצה לשאול משהו כנראה אגיב לך בהודעה פרטית.
בכל אופן, אני לא יודעת איך התנהל הדייט שלכם בדיוק, ואלו פרטים שחשוב לדעת כדי להגיב. מי יותר דיבר, מתי ולמה היו רגעי שתיקה, דברים שנאמרו וכו'...

אבל רק רציתי לומר - שאני דווקא מזדהה עם הבחורה.
אין באפשרותי לדעת מה בדיוק ההגדרה שלה לגבר "מצ'ואיסט", אבל אני בהחלט מבינה ומזדהה עם התחושה שלה שחסרה לה דמות גברית בוגרת.
ושוב - כל אחת וההגדרה שלה, ומה בדיוק היא מחפשת בגבר.
אבל כן, יכול להיות שמשהו בהתנהגות התמימה וחסרת הנסיון שלך גרם לה להרגיש שלא בנוח.

אגב, אני ממש לא אומרת שאתה לא בחור מקסים, ההפך. הרגישות שלך ניכרת מהצורה בה אתה מתבטא

אבל תבין שגם לבחורות שונות יש העדפות שונות, כפי שלך יש העדפות משלך

הגלעד

New member
תודה לך על התגובה הזו.

נקודת מבט נכונה ומעוררת מחשבה.

כמו שהגבתי כבר, הרושם שלי הוא לאו דווקא מהדייט הספציפי. מהיכרות שלי, הרבה בנות מחפשות גבר-גבר שיגן עליהן. אני ממש לא מזלזל במבט שאת העלית, ברצון לגבר אחראי ובוגר, אבל אני כן חושב שהרבה בנות רוצות "מצ'ואיזם". היד הבוטחת, ה"הנהגה", הביטחון העצמי המעט-מופרז. האביר על הסוס הלבן.
פעם ידידה אמרה לי: "אל המצ'ואיסטים אנחנו נמשכות, אבל בסוף עם החמודים אנחנו מתחתנות". ברור שזה כוללני וגס, אבל בסוף, אני חושב שמבט בוגר על זוגיות הוא קירבה. לשתף בדברים הכי קטנים והכי גדולים, להיות החברים הכי טובים. בלי שמישהו נמצא מעל השני, אלא ידידות שווה וקרובה.

מה שבסוף יוצא, שאני מחפש את הבחורה הפשוטה-מורכבת. פשוטה בהתנהגות ובציפיות, ומורכבת במחשבה ובדיבור. אני לא נגד הרצון ל"דמות גברית", פשוט בינתיים לא פגשתי משהו אחר..

Hawkgirl

New member
הבנתי אותך

בהחלט יש בחורות שמחפשות את האביר שלהן.
ויכול להיות שאותה בחורה גם מחפשת איזה "אביר על סוס לבן" או משהו בסגנון.
היא גם יכולה להמשיך לחפש אם זה המצב

יכול להיות שבגלל חוסר הנסיון הפגנת גם סוג של חוסר ביטחון, או חוסר אסרטיביות מסויימת שהשפיעו עליה. אבל אני רק משערת.
בכל אופן, אני בספק אם מדובר באיזו בחורה שבאה לנצל אותך כי לא נראה שהרגשת את זה ממנה, וגם לא הצגת אותה ככזאת.
כך שסביר להניח שהיא באמת לא הרגישה איזה חיבור מעבר לבלוי מהנה, גם זה קורה

והיית רוצה להתחתן עם מישהי כמו הידידה שלך?

כי לי לפחות זה נשמע רע מאוד. אתה צריך לשאוף לקשר רציני עם מישהי שנמשכת אליך. ואתה לא צריך להפוך ל"מאצ'ו" בשביל זה. אולי יש דברים בעצמך שאתה יכול לשפר, אבל בטח שלא צריך להפוך למאצ'ו.

למעלה